Смешки от форума - 19

• 92 694
  • 774
  •   1
Отговори
# 30
  • ❌❌❌
ЯЗЪК! Crossing Arms

Скрит текст:
Здравейте, мъжа ми  сготви сигурно 10 кила  спагети сос с кайма
вчера, но забравил да ги сложи в хладилника
и сега незнам може ли да се яде,
престояло е от 19.00 до 7.00 сутринта.
На децата няма да го давам със сигурност.

# 31
Цитат
Цитат
Около 9 месеца преди това знае, че ще ражда.
Така де. Да си ангажира такси още тогава.  Crossing Arms

# 32
  • забравих си мисълта...
Не е от форума, но не мога да не го споделя. Simple Smile Много ме развесели. Simple Smile

# 33
  • София
Цитат
И при двама големи кърмака постъпих аналогично. Подготвих ги няколко месеца по-рано, че децата на три години спират да сучат. № 2 го прие съвсем леко с уговорката, че си остават неговите цици и може да ги гушка на заспиване. № 3 го заведохме в магазин за играчки и му дадохме да си избере играчка за гушкане вместо циците.
Баткото няколко месеца след като беше отбит го питах дали иска да суче като бебето и той беше толкова категоричен, че у мен не остана и капка съмнение, че е отбит навреме. Сега като си говорим казва, че си спомня вкуса на кърмата, но не му е мъчно изобщо за нея.  Hug

# 34
  • София
Много щекотлива тема е тази за кърменето.
Аз не съм от гордите кърмачки. Издържах само 20 дни, но въпреки това дъщеря ми обича цици.  Mr. Green

# 35
Цитат
И при двама големи кърмака постъпих аналогично. Подготвих ги няколко месеца по-рано, че децата на три години спират да сучат. № 2 го прие съвсем леко с уговорката, че си остават неговите цици и може да ги гушка на заспиване. № 3 го заведохме в магазин за играчки и му дадохме да си избере играчка за гушкане вместо циците.
Баткото няколко месеца след като беше отбит го питах дали иска да суче като бебето и той беше толкова категоричен, че у мен не остана и капка съмнение, че е отбит навреме. Сега като си говорим казва, че си спомня вкуса на кърмата, но не му е мъчно изобщо за нея.  Hug

Аз не съм кърмачка въобще, но не знам как да реагирам на вероятността с кърмачето да договаряме условията по отбиването. Хич не ме бива в преговорите, пък може и да не поддаде на подкуп с играчка и да си преподпиша като с Мтел без въобще да разбера откъде ми е дошло.  Crossing Arms

# 36
  • София
Много щекотлива тема е тази за кърменето.
Аз не съм от гордите кърмачки. Издържах само 20 дни, но въпреки това дъщеря ми обича цици.  Mr. Green

Аз пък издържах почти 2 МЕСЕЦА  smile3534

# 37
 Joy Joy Joy Аз кърмих 8 месеца, но от циците ми не остана нищо за гушкане  Crossing Arms
Извинявам се за спама

# 38
То, ако се стигне до преговори за отбиване лично с кърмачето, май малко сме позакъснели...

# 39
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Моята  девойка  изобщо  не е  кърмена, но е  отявлена  цицоманка. Постоянно иска  да ми  пипа  гърдите / което  аз  категорично не позволявам/ , наблюдава своите   и  твърди, че  й били пораснали, краде  ми сутиените   и  си  ги слага....абе,  ужас  някакъв ooooh!
Шестгодишна  е.

# 40

Малко злобно, ама...  Laughing
Цитат
Аз се чудя защо не се умира от простотия, но ето - късмет си извадила...

# 41
  • Down south
вместо прозд запист  Wink

Цитат
Много обилен цикъл на "преклонна възраст"

преклонната възраст се оказа 36 години  Blush
Това ли е новата преклонна възраст Thinking
Тъкмо я минах не много отдавана. Завещание съм направила, това е сериозно, може би трябва да реша ковчег или урна и да се приключва Rolling Eyes

# 42
  • Телиш/Плевен
И пак за наградите за майчинство. Mr. Green Joy
Цитат
ще взимаш 100лв майчинство и 35лв детски + наградите 45дни преди раждане е 150лв а другата е 250лв

# 43
И пак за наградите за майчинство. Mr. Green Joy
Цитат
ще взимаш 100лв майчинство и 35лв детски + наградите 45дни преди раждане е 150лв а другата е 250лв

Награди, медали...

# 44
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
без името на авторката, че не знам как ще реагира  Blush

Цитат
Бе то и на мен размерът на мъжкия пакет не ми е приоритет, но откакто бях с минипишковец, вече И това гледам

Общи условия

Активация на акаунт