Смешки от форума - 19

• 92 982
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Цитат
Аз още не съм родила, но за сега съм много доволна

10 дни по-късно:

Цитат
Вече родих.. Адски много съм доволна.. Сигурна съм, че след някоя друга година вече доста хора ще го знаят

Става въпрос за лекар, но така написано е много смешно.

# 571
Цитат
Здравейте,  преди около 2години ми сложиха коронка. Преди 3месеца, тя се разклати, всичко навътр и отвън ми се изду . Отидох при моята лична зъб.направих снимка,  тя каза парадонтит/гангрена/ махна короната, започна лечение с антибиотик и почистване на канали. вече 3-ти месец съм без корона , защото нямам много възможност да ходя да ми сменя лекарствата. На всяко почистване и смяна на леларство ми взима 20лв. Пак си направих снимка, тя каза все още има инфекция....и продължава да ми сменя лекарства на една седмици по един път / заради мен/..
Въпросът ми към вас е,
На мястото където имаше зъб /където е короната/ има остатък от моя си зъб. 2частички стърчат.
Та, тъй като много време зъба ми е гол,той започна да изтънява. Може ли корона да се закрепи само на корена, без да има.частици зъб???
Това е въпросът всъщност. Някой има ли корона, която е закрепена само на корена/венец / ,без да има част от зъба? ?
Ще съм благодарна за.мнение. и за съвети

Чета и си представям това: , че и с парадонтит, гангрена, лупус и коклюш  Shocked

Тааа, въпросът ми към вас е дали ще изтънея и аз ако ходя гола много време??? Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 17:06 от mallina *

# 572
.... комплексен преглед с компютър и слушалки  newsm78
Цитат
Една приятелка ми каза, че в нашия град веднъж на седмица идва един лекар, който преглежда особено с един компютър и слушалки. Тя ходила и беше много доволна. Аз отидох разбира се, защото търсех отдавна някой да ме прегледа комплексно.

Ето го

Даже ти дава и комплекс накрая, да си имаш  Peace

Ауу...  Laughing  

Много сладък тоя лекар, направо бих го гушнала, макар и да е малко пълничък за моя вкус...  Laughing  Heart Eyes

# 573
  • Ямбол
Здравейте, имам страшен проблем! newsm78 Преди около час изядох цяло бурканче копърка(200 грама) и сега неутолима     жажда ме мъчи! Изпих около литър вода и литър бира (Загорка) и нищо не помага! МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!

# 574
Проблрма е в Загорката  Naughty да пробва с Пиринско!

# 575
  • София
Проблрма е в Загорката  Naughty да пробва с Пиринско!
Joy

# 576
Цитат
А вярно ли е че ако ядеш риба докато си бременна, детето ти ще се лигави след това като санбернар?

# 577
 Joy вярно си е, и даже ще намира хора под снега

# 578
  • Варна

Ама само такива, дето са яли риба...

# 579
  • забравих си мисълта...

Ама само такива, дето са яли риба...

Не само ще се лигави, но и ще спи с отворени очи.  Joy

# 580
  • Ямбол
И ще ти носи бутилчица коняк вързана на врата.

# 581
Цитат
От както Желев напусна болницата,всичко е жив ташак! ... Всички бяха доволни,даже и пациентите!

Цитат
Този Пасев жив болен не е видял

Цитат
Паре нема,ама си купувате с касапина Пасев,смартфонове за по иляда кинта,а?

Цитат
по интересно е киркович-чллена каква работа върши че взема 3бона месечно в една безкрайно задлъжняла болница,държавна болница с 5 члена,кому са неоходими

# 582
Здравейте, имам страшен проблем! newsm78 Преди около час изядох цяло бурканче копърка(200 грама) и сега неутолима     жажда ме мъчи! Изпих около литър вода и литър бира (Загорка) и нищо не помага! МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!
hahaha hahaha hahaha
Да изпие бира от "пети океан" -само там може да плува копърката..

# 583
  • 1st floor
smile3516
Що не казахте по-рано?! Имам два броя, ама не съм изпълнила правилно условията...

# 584
smile3516
Що не казахте по-рано?! Имам два броя, ама не съм изпълнила правилно условията...

Joy Оле как се смях. Трябва да се напише по наръчници, че да се знае. Да не остане бременна, която да не хапва риба  Joy

Общи условия

Активация на акаунт