Смешки от форума - 19

• 92 701
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
ТЕМА:
Помощщщ дървояддд
♥0 пн, 24 авг 2015, 04:00 

Цитат
Здравейте , моля помогнете ми ...
Неотдавна си купих френско легло с подарък дървояд и ,тъй като е тапицирано не мога да видя нито дупка ,нито прах .... Моля кажете ми какво да правяя ?? И сега в момента продължавам д чувам скърцането му . Гледах стари публикации с газ да го убия но тива означава ,че трябва да разкъсам цялото легло ... Наистина ми трябва помощщ

Нещо ѝ блокират клавишчетата на потребителката, а мозъчето - съвсем  Joy

# 691
Предлагам да пробие дупка във френското легло и да напъха в нея коктейл Молотов.

# 692
  • Германия
A:
Цитат
Имам по-добро решение - обявяваме война на Швейцария в понеделник, във вторник те разбират, в сряда се предаваме и ставаме тяхна територия.  Crazy
Б:
Цитат
Няма, защото нямат армия.
Но ако ни анексират, тъкмо ще си проимат. Даже ще влязат в НАТО и ЕС!
В замяна на това ще ни позволят да им бетонираме Алпите, да им изядем шоколадите и да им фалираме банките. Часовниците им ще започнат да изостават - не за друго, ами от мързел.
Но пък ще са в ЕС и НАТО!   bowuu
В:
Цитат
Нека да е на Монако моля
пак Б:
Цитат
Едно по едно, де. Първо Швейцария, после Монако, след това Лихтенщайн...
Ред трябва да има тук и строго да се спазва, алоу!  Naughty
Докато светът зяпа как се гърчат САЩ и как фалират, ние тихомълком, тихо и полека, дет' е рекъл поетът, ще си вършим патриотичното дело и докато се усетят - ей-го на, ОБЩ (Обединени български щати)!
 bg

Пък щом всичко стане ОБЩ-о, филмът по-нататък вече е ясен, гледали сме го, ама това ще е друг сезон.

Joy

# 693
добро е
 Joy Joy Joy

# 694
 Laughing Laughing Laughing
Швейцария не само че има армия, но и военният й бюджет е много впечатляващ за страна с големината на носна кърпичка.
Значи остава си първият вариант с капитулацията  Joy

# 695
Laughing Laughing Laughing
Швейцария не само че има армия, но и военният й бюджет е много впечатляващ за страна с големината на носна кърпичка.
Значи остава си първият вариант с капитулацията  Joy
Има и друг вариант, обявяваме им война, те прочитат ултиматума/декларацията ни и направо си умират от смях всички в купом. След това безкръвно ги присъединяваме към нас. Whistling

# 696
  • Варна
Айде сега стига се подигравахте на сериозната тема, че аз даже ЛС от авторката имам, което като се замисля май си е за тук  Joy И за да не е спам :
Цитат
Роналдиньо реши, че съм еблива .... Ами ад са живи и здрави "законните", да мразят онези дето са сипали омайно незнайно биле в кафенцето на мъжа им, докато той неподозиращ ги е поканил на кафе да обсъдят поредните служебни неволи.

Цитат
Наистина ли си вярваш, че те е поканил на кафе  да си хортувате за служебни дертове?   Laughing  А не щото си давала вид на еблива?  Брех, тия мъже бе, дето не могат един служебен проблем да решат без помощта на 20-годишни професионалстки....   35

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 16:43 от мира77

# 697
  • До морето
Къде е швейцарската тема?

# 698
  • Mediterraneo
Защо при бактерии във влагалището изписват антибиотик през устата? Не мога да си обясня как попада отдолу, за да излекува бактериите

# 699
  • Варна
На собствен ход може би? Бавно, но славно.

# 700
Не-е-е-е...  Joy

# 701
  • Mediterraneo
Ако поиска при пневмония да й бият инжекции директно в дробовете, ще я призная!

# 702
  • София
Защо при бактерии във влагалището изписват антибиотик през устата? Не мога да си обясня как попада отдолу, за да излекува бактериите
rotfImbo  Стига бе! Това сериозно ли е или някой се шегува!

# 703
Оле, нее умрях от смях  Joy hahaha #Crazy

# 704
Не е лесно, не е...права е жената... Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт