Смешки от форума - 19

• 92 689
  • 774
  •   1
Отговори
# 705
  • където ми харесва
Защо при бактерии във влагалището изписват антибиотик през устата? Не мога да си обясня как попада отдолу, за да излекува бактериите
Сега разгадах логиката на темите "Гълтах му спермата, бременна ли съм?".
Ми то, всичко явно си знае пътя, дали антибиотик, дали сперма...

# 706
  • София
Защо при бактерии във влагалището изписват антибиотик през устата? Не мога да си обясня как попада отдолу, за да излекува бактериите
Сега разгадах логиката на темите "Гълтах му спермата, бременна ли съм?".
Ми то, всичко явно си знае пътя, дали антибиотик, дали сперма...
hahaha Адел, задавих се от смях!

# 707
  • София
На мен и друго ми стана смешно. Тарталета е постнала въпроса, но не го е сложила в цитат и когато Адел я цитира излиза, че мъдрото умотворение е от Тарталета  Joy

# 708
Мисля, че не го видях тук. Сатиричният пост за правата на гражданите в градския транспорт и по принцип:

Цитат на: link=topic=866063.msg31427356#msg31427356 date=1440078455

Всеки има право да се ядосва. И, логично, всеки пречупва през своята гледна точка.

дете
- аз съм дете и чуждите хора не могат да ми се карат и да ми правят забележка! Само мама и тати!
тинейджър- аз съм голям и мо`а да си правя к`вот си искам! А тая 30-годишната лелка, к`во ми писка, че съм си плеснал краката на пейката. А пък и тези пенсионери!
млада жена без деца- еее, не, не, не тъкмо исках да си чета "Жълтите очи на крокодила" и тоя крокодил с бебето се пробва да се набута пред мен да седне. Пък като не успя, фасони ми прави. Мисли си, че е снесла златното яйце. Като родят по едно и се забравят. Джофри! Па и тоя пич уж млад мъж пък той се бута, баси!
млад мъж без деца- Д`ба  тая кифла с книгата и оная с бебето. Цяла нощ чуках Поли, спи ми си като на вакарелски спирач. Да не сме 39-та, че да отстъпвам на някоя в метрото. Да се държат, бате, и да мрат.
бременна- ауууу, аз съм трудна! не виждате ли, че имам корем?! Трябва да ми отстъпите място, ред, да ми обърнете внимание! Аз съм бременна! А пък и тези пенсионери!
майка с бебе- Егати простаците значи! Не виждат ли че, мишенцето ми спинка? Цяла нощ е имало колики и сега нунка сладнико, а тези невъзпитани едногодишни врещят около него. Ама с бебе съм, не мога да чакам на опашка! Тук може да има болни! А пък и тези пенсионери!
майка с дете на възрастта 1-3 години- Ужас, тези на 5 години са направо зверове- невъзпитани, буйни, ще бутнат слънчицето! А тая с това новородено бебе, какво го бута при играещи деца, а после прави забележки! Ей, ти там с колелото, не виждаш ли, че ще бутнеш детето, бе, келеш такъв!!! А пък и тези пенсионери!
майка с дете на възрастта 4+- Ей, писна ми от майки на новородени и проходили бебета! Сега тая вместо да си пие кафето, да дойде да си гледа едногодишния запъртък! Какво като е проходил? Моето не е нужно да го пази! Ей, ти абе, голямо дете си, тинейджър, не виждаш ли, че ще удариш детето? А пък и тези пенсионери!
майка на тинейджър- те  вече забравят площадките и несгодите на пътуванията и пазаруванията с дете за период от 20-на години, докато дойде внучето.
мъж на средна възраст- е, не мога да не седна, просто не мога. Нещо простата не ми е добре, а  отзад на крака ме боли. Тея женичка с детенцето- млада е, права да седи. Ох, ако и тая нощ ставам да пикая през час, утре ще съм труп.
баба- аууу, страшно е! Моите като бяха малки и децата по възпитани и родителите също, а сега, сега сган....Тц,тц, т. Ела, бабо, да си гризнеш мекичца, като се пързулнеш!
свободно кибичещ пенсионер- Ееее, писна ми и от бременни и от майки и от деца. Човек работи 40 години и не може да си изживее спокойно старините на пейката в парка!

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 19:55 от Deni-meni

# 709
Цитат
извинявам се за запетайките, които използвах, знам, че не е модерно.

# 710
Цитат
извинявам се за запетайките, които използвах, знам, че не е модерно.
И от кога не са модерни запетайките?  newsm78

# 711
Харесва ми как въпреки извинението си продължава да ги ползва  Laughing

# 712
Това за запетайките е иронична забележка на авторката, което без контекст е малко трудно за разбиране. Преди нейния има други постинги, в които запетайките много болезнено липсват и това е оригинален начин да се напомни за тях.

# 713
С изричната уговорка, че не местя темата тук, достатъчно сме я наобсъждали там, където е. Много ми хареса играта на думи в поста:
Цитат
Предполагам, че хората, които се занимават с такива неща просто някак ги вместват в ежедневието си без да бият барабан пред партньора в мига в който излизат с тая цел, както и аз не обявявам непременно кога купувам домати... кого въобще интересуват моите домати? Верно ли се уведомявате за всеки домат.

# 714
Чак след плодово-зеленчуковите алюзии в онази тема на дърти години схванах какво е "Айде, юруш на маслините!"  Blush

# 715
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Чак след плодово-зеленчуковите алюзии в онази тема на дърти години схванах какво е "Айде, юруш на маслините!"  Blush

осветли ме, моля  Blush

и аз на дърти години разбрах, че "само циганите карат до края" не се отнася за песни   Whistling

# 716

и аз на дърти години разбрах, че "само циганите карат до края" не се отнася за песни   Whistling
Аз пък това не го знам, какво значи. Може и на лични.

# 717
Цитат
Моите деца от 3 месечни ги къпя в реката!Разбира се лятото!На 1 очаквам да ми се родят тризнаци момичета отгледала съм моите 12 деца и сега ще отгледам още 3 по-същият начин!

Ох, аман от скучаещи хлапетии. Хайде да свършва вече тази ваканция, че съвсем изтрещяха.  Rolling Eyes

# 718

А аз се сетих само за небезизвестните "Тез червени домати". Маслините са по-фина алюзия.

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 13:14 от Буря през август

# 719
Цитат
Моите деца от 3 месечни ги къпя в реката!Разбира се лятото!На 1 очаквам да ми се родят тризнаци момичета отгледала съм моите 12 деца и сега ще отгледам още 3 по-същият начин!

Ох, аман от скучаещи хлапетии. Хайде да свършва вече тази ваканция, че съвсем изтрещяха.  Rolling Eyes
Откъде го взе това  Joy , "по-същият начин"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт