Банята - 23 тема

• 114 579
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
...
Имате ли идея как да скрия един бойлер, освен с гипсокартон? Thinking

Зависи от разположението, но шкаф?  Thinking Или само вратички пред самия бойлер...

# 166
Ще снимам тази седмица, за да е по-лесно. Представлява една ниша, в която се събира точно бойлера и под него, но не плътно до стената ще е моноблок. Само мен явно ме дразни, когато се вижда бойлер.  Rolling Eyes

# 167
  • На черешата
Ще снимам тази седмица, за да е по-лесно. Представлява една ниша, в която се събира точно бойлера и под него, но не плътно до стената ще е моноблок. Само мен явно ме дразни, когато се вижда бойлер.  Rolling Eyes

Сложи му стъклена вратичка, матирано стъкло.  Peace

# 168
  • Бистрица
@Барелина , тук има интересна идея с перденце на една от снимките, може да помислиш за тази насока.
Хем ще е декорация, хем ще скрие каквото не искаш да се вижда.
Линк: ЦЪК

# 169
Относно плочките в малката баня - понеже съм в същата ситуация, избрах основните плочки да са бели, гланцови, с релеф и хоризонтална подредба, което смятам, че визуално ще издължи помещението. Декорът ми е в светъл беж, даже екрю, мат с гланцов ефект на флоралните фигури.

Иначе много бях харесала на живо плочките, които някой показа на предните страници - бежови и кафеви с мраморен ефект, мисля серия July се водят - който си ги познае, да ме поправи ако греша.Simple Smile
Много са стилни на живо.

Изобщо съветът ми е да се избира на място, тъй като в повечето случаи снимките в интернет нямат нищо общо с действителността.

# 170
  • София
Моля ви,препоръчайте ми майстор за лепене на плочки

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 14:05 от *Bubble*

# 171
Моля ви,препоръчайте ми майстор за лепене на плочки

Имам много доволни клиенти и познати , които ползват услуги на майстори от сайта майсторплюс. Там има коментари за качеството на всеки едим майстор, но си е труден момент Sad

# 172
Кабините на Фаянс са добри за цената си. Относно производството им в Китай и аз така съм чувала, но това не е критерий за качество.

За малките бани и тоалетни и аз препоръчвам светли цветове. Сега много ми харесват плочките с идея "Пачуърк". Много стилно и уютно стоят Simple Smile

# 173
Здравейте, тъй като ми предстои ремонт на банята се записвам за тази тема да чета. Бих искала да попитам хората с повечко опит от мен следното: в малка баня с размери 5 квадрата плочки с каква големина бихте ми препоръчали?
Благодаря предварително!

# 174
Че това си е направо просторна баня на фона на това, което напоследък коментираме в темата (пък и на моята собствена, която няма 3кв.  Laughing)

На мен не ми допадат големи (повече от 20-25 на 40см), както и крадратни като форма плочки. За под е допустимо, но за стени някак не ми стои добре, отделно не мисля, че е особено практично и удобно при лепенето.

# 175
На мен тепърва ми предстои ходенето по магазини и се притеснявам за бюджета и колко г/д ще ми излезе покупката на нови плочки. Затова реших да се обърна първо към вас за препоръки Simple Smile

# 176
Аз си бял сложила горна граница от 20лв./кв., тъй като ми предстои да обзавеждам цял апартамент.
Освен това очаквам майстора за плочките да ми излезе също към 15-16лв./кв.
Накрая намерих евтини плочки, но реално оскъпяването дойде от декора (20тина плочки всичко на всичко, но с цена на бройка), така че и това следва да се вземе предвид.

# 177
Направихме ремонт на банята, сега решихме да сложим малък бойлер. Възможно ли е без да се къртят плочките, те не са до тавана?

# 178
Защо да трябва да се къртят плочки? Thinking Има ли изводи за топла и студена вода?

# 179
Направихме ремонт на банята, сега решихме да сложим малък бойлер. Възможно ли е без да се къртят плочките, те не са до тавана?
А ВИК изводи за бойлер имате ли? /При нас майсторите оставиха изводи- ако в последствие решим да слагаме бойлер- че имаме ТЕЦ./

Общи условия

Активация на акаунт