Банята - 23 тема

• 114 613
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
miss july, аз бях те питала по-нагоре, дали апартаментът е десен в панелен блок, но ако е 60м2 май няма да е...

Честити бани на morskomomi4e и Miraj*  Simple Smile

# 226

Честити бани на morskomomi4e и Miraj*  Simple Smile
[/quote]
Благодаря Барелина, наистина сме много доволни от банята! Слънчева седмица!

# 227
  • Бургас
miss july, аз бях те питала по-нагоре, дали апартаментът е десен в панелен блок, но ако е 60м2 май няма да е...
Да, панелен е блока, но апартамента е ляв.

# 228
Честити бани на Морско момиче и Мираж, много са свежи   bouquet

miss july,  по-скоро трябва да попиташ познати в бургас как се движат цените при вас, за да е актуална информацията. аз се бях наплашила, четейки тук, че трудът за лепенетона плочките струва около 30 лв/кв, а се оказа, че нашият майстор, един от най-добрите и хвалени в града (в Хасково сме) работи на 15 лв., а и ни направи отстъпка от 10% и ни легна съвсем добре като цена. Така, че мисля, че си зависи от мястото.

# 229
Мираж , морскомомиче много хубави бани  Peace

# 230
  • Под Сините камъни
miss july наистина за всеки град си е индивидуално.И ние правим основен ремонт на 60кв апартамент.Сменихме Ел-инсталация,ама за майстор не сме плащали.Мъжо я прави,само за материали около 800лв.Това са лунички,контакти,ключове кабели, разклонителни кутии,конзолни кутии,клемички.Питахме приятел на моя мъж ел техник каза ни  3лв на точка взимал.

# 231
  • Сф
Благодаря, момичета. Като сложим паравани, врати и всичкоще ви я покажа в целия й блясък

# 232
В къщи банята и тоалетната са със светли плочки. На пода е нещо ужасно. Всяко петънце, косъмче и капка вода си личат от километри. Направо гърбица получих от забърсване с мопа по пода. Следващата баня ще бъде с тъмни подови плочки.

#Cussing out Black Scorpio защо не го написа това преди 1г. преди да си купя и аз светли плочки, само че моите ги сложиха в кухнята  newsm62. Викам си по-светлички, за да е по-уютно и да задържа светлината.
Такъв автогол си вкарах, такова бърсане и чистене пада, и като погледна пак  петънца след около час  използване......но в близките години  няма как да накарам ММ да ги сменим. 

# 233
Здравейте предстои ни ремонт на баня  в панелен апартамент.Получихме оферта от майстор,която включва къртене,лепене на плочки и поставяне на душ,мивка и др неща по банята за 2600 лв.
Тъй като нямам представа от цените за тези услуги това нормална цена ли е?

# 234
На 100 % подкрепям.     Peace

Моят под в банята е нещо подобно
Скрит текст:
и наистина не личи всяка капка, косъм или боклуче.

Ако някога тръгна да го сменям, бих сложила подобен
Скрит текст:

на който пък съвсем нищо няма да личи.    Laughing

# 235
  • Бургас
Здравейте предстои ни ремонт на баня  в панелен апартамент.Получихме оферта от майстор,която включва къртене,лепене на плочки и поставяне на душ,мивка и др неща по банята за 2600 лв.
Тъй като нямам представа от цените за тези услуги това нормална цена ли е?
Това само цената на услугата ли е  Shocked Струва ми се ужасно много. Аз за пълен ремонт на баня не бих платила повече от 1000 лв

# 236
Сега разгледах по-подробно офертата май е с материалите.И на мен ми се видя ужасно висока и се чудех дали е нормална.

# 237
  • Бургас
Сега разгледах по-подробно офертата май е с материалите.И на мен ми се видя ужасно висока и се чудех дали е нормална.
Кажи на майстора да ти представи разбивка на цената да видиш какво се включва като дейности и материали

# 238
Имам разбивка,но нищо не ми говори.Но все пак искаме да е добър майстор,защото купихме апартамента с уж нова и ремонтирана баня,а сега ще я разбиваме.

# 239
Дай разбивката, за да ти кажем дали е ок цената.
Също и квадратура на банята.

Общи условия

Активация на акаунт