СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 4

• 187 054
  • 915
  •   1
Отговори
# 135
Нямаха  проблем да ми вземат парите за 100 часа, без да ме уведомят, че 100 часа  са достатъчни само за половин ниво. И това бях готова да го приема, въпреки, че се ядосах много първоначално. Никъде не беше упоменато колко часа са нужни за всяко ниво.
По късно, след като вече курса започна, едва след първото посещение разбрах, че без да ме предупредят, са ме поставили в група, която се намира във втората половина от нивото ( съответно учебника)  Shocked Shocked Shocked Shocked
На въпроса ми "Как така ще уча от средата на нивото" ми казаха "Ами то няма никакво значение - сега ще минете втората половина и след това - първата. Няма никаква разлика"  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  Shocked Shocked Shocked
Бях им бясна, а когато им поисках парите си обратно и им казах от какво не съм доволна  - изразиха искрено притеснение, че съм много чувствителна, защото съм се почувствала излъгана. Това е!

# 136
  • София
Ами, не го приемай лично.
Наистина не го приемай лично.
Коментирахме новорегистриран потребител с постове само по тази тема и най-вероятно него е имала предвид Герка. (той също е писал за Ерик и неговото фокусиране върху IH беше дразнещо).
Твоето си е просто лично мнение, което със сигурност ще е полезно на някого, а не агресивна реклама. Peace

# 137
  • София
Ирина, съгласна съм с написаното от теб, но освен мен не съм видяла някой друг да споменава Ерик. Това беше и причината да се включа.

# 138
  • София
Ирина, съгласна съм с написаното от теб, но освен мен не съм видяла някой друг да споменава Ерик. Това беше и причината да се включа.
В друга тема е написаното за Ерик от другия потребител. Peace
Ние коментирахме него, а не конкретно написаното за Ерик. То беше между другото.

# 139
marion, за да го напиша значи не е бил само твоя пост. Още повече писах: "Съдейки по мненията в една друга тема", ако си прочела до края изречението.

Някои хора не разбират смисъла на понятието: антиреклама.

# 140
  • София
В следобедните новини на Нова ТВ излъчиха репортаж от летище София от завръщането на отборите от Хонг Конг.

# 141
Купата на Po Leung Kuk от XVIII PMWC е отново в СМГ
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:mNbLRIgxgx8 … l=bg#.VayAAvkppj4

Ръководител на българския отбор на Международното състезание за млади математици
http://www.dnevnik.bg/istorii_na_denia/2015/07/19/2574488_algori … li_kak_velina_se/

Вижте кои са златните момчета на България
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-JQnAuJHWXc … l=bg#.Vax9wfkppj4

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 08:01 от One of you

# 142
  • София
Ръководител на българския отбор на Международното състезание за млади математици
http://www.dnevnik.bg/istorii_na_denia/2015/07/19/2574488_algori … li_kak_velina_se/

Горда съм, че имам възможност да работя с такива млади хора! Имах честта да преподавам на Велина зимния семестър. Невероятно момиче във всяко едно отношение. Пожелавам и още много успехи!

# 143
Събирам мнения и препоръки къде да учи АЕ в школа един бъдещ петокласник в СМГ(няма отърване от мен) и с двамата ще ви досаждам:).
Той беше досега в Британика, бях един от върлите им привърженици, но нещо нещата стремглаво вървят надолу, поне във филиала, в който беше и не ми се ще да пътува за лудо из цяла София, та идеи?Simple Smile  

# 144
  • София
Събирам мнения и препоръки къде да учи АЕ в школа един бъдещ петокласник в СМГ(няма отърване от мен) и с двамата ще ви досаждам:).
Той беше досега в Британика, бях един от върлите им привърженици, но нещо нещата стремглаво вървят надолу, поне във филиала, в който беше и не ми се ще да пътува за лудо из цяла София, та идеи?Simple Smile  
Препоръчвам АВО - имат клон на Дондуков 64. http://avo-bell.com/contacts

# 145
  • София
Препоръчвам АВО - имат клон на Дондуков 64. http://avo-bell.com/contacts

Потвърждавам, след две години в Британика девойката ми се премести в AVO в клона на Дондуков.
Доволна е, а и групите са доста СМГ-ейски.

# 146
Благодаря ви!

# 147
  • София
Още един глас за АВО,но за клона им на Граф Игнатиев.
Докато се чудех коя школа да изберем след положени тестове за определяне на нивото,от Британика просто не ми се обадиха според уговорката ни.Звъннаха ми около 5-6 дена по-късно,но вече бяхме избрали АВО БЕЛ.
Британика има предимството пред АВО,че се записваш и знаеш в кои дни и часове детето ще посещава школата.В АВО плащаш и до последния момент не знаеш /няколко дни преди началото на курса/,което лично за мен не е приемливо/коректно.
Всяка школа си има плюсовете и минусите въпросът е да се намери точния баланс между страните.

# 148
  • България, София
В АВО плащаш и до последния момент не знаеш /няколко дни преди началото на курса/,което лично за мен не е приемливо/коректно.
Имат опция за невъзможни дни и предпочитан час. Така определям с доста голяма точност кога да са посещенията. Досега не се е случвало да не се съобразят. Повече ми пречи това, че не знам преподавателя предварително, но при контакт с координатор понякога и това става ясно.

# 149
  • София
Няколко битово-организационни въпроса към опитните от темата:
Има ли някакво правило коя смяна започват първия срок петокласниците в СМГ?
Има ли стол в СМГ и бива ли го? Как са спортните занимания, нещо допълнително там? Школите кога се заявяват?
Някаква информация за учителите, които ще поемат петокласниците? Кога обичайно е първата родителска среща и стават известни класовете и класните?

Общи условия

Активация на акаунт