Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 932
  • 720
  •   1
Отговори
# 195
Направи ми впечатление, че сред печелившите в играта на Своге има едни и същи имена, които печелят от един вид награди. А в правилата пише, че "XV.   Един участник може да спечели само по един брой награда от вид за целия период на промоцията"
Дали изобщо някой от организаторите ги гледа тези неща  Naughty

И на мен ми направи същото  впечатление, да се надяваме, че някой от организаторите чете тук! Naughty

# 196
  • burgas
По колко кода изпратихте за чадърите на Чупа чупс момичета.В правилата пише ,че ако има участници с еднакъв брой кодове се гледа часа на регистриране. newsm78

# 197
choose joy вчера го спечелих, още е раничко за мен Simple Smile иначе с 5 кода

# 198
  • Перник
Спечелих игра Скрабъл от Барни и атоматизатор Амби Пур от тяхната игра  Heart Eyes

А за играта на Своге и на мен ми направи впечатление, че има повтарящи се имена. Може и да са различни хора де, просто имената да съвпадат. И друго ми е интересно. Има много мъже които участват (в което няма нищо лишо) , но ако някой от тях спечели накрая дизайнерската рокля какво ще я прави? Ще си я носи тайно в къщи ли?

# 199
Например ще я подари на съпругата си!  Grinning

# 200
не участвам в играта на Своге, но помня една от първите им игри за събиране на опаковки за часовник преди около 20 години и общо взето никой не печелеше, защото едната от опаковките изобщо не се падаше
моя съученичка имаше приятелка, дете на някакъв шеф във Своге, и раздаваше липсващата буква на приятелки, разправяше че се пазели в някакъв сейф в офиса на Своге и се раздавали на познати...
та така беше цялата томбола   Laughing

# 201
Нищо чудно и тази да е такава!  #Crazy

# 202
  • при късмета
Аз от миналогодишната игра на Своге с награди ваучери от Грабо за 50лв. спечелих, не помня малките награди какви бяха и дали имаше други. Тази година и малка награда нямам, ама и не искам, пак за ваучера играя.

Печеля от играта на Citytrip.bg, вачур за отстъпка от резервация.  newsm44 Получих имейла, тъкмо когато се чудех къде да мръднем през юли да разгледаме нещо за 2-3 дни. Като по поръчка дойде

# 203
Момичета, някоя от вас спечелила ли е одеалце от Леки и към колко часа? Много ми се иска едно, но са само 4 на ден.

# 204
Мари, мисля,че сутринта го спечелих, около 10 ч ( не помня преди,или след 10 беше...).
 Успех!

# 205
  • Велико Търново
Днес явно ми е ден -записвам се с книжка на Барни, и торбичка с продукти от URGO

# 206
в спаркс не ми се отваря бутон за влизане,пробвах с всички браузъри .... Crossing Arms
https://www.facebook.com/groups/422645101251223/
Добавете и тази група за размяна на награди ако искате  Hug

# 207
От Своге кога изпрашат мейл за потвърждаване на данните за доставка на дневните награди ?
Виждам си името в списъка на печелившите за 23.06. , но нямам мейл все още.
Фамилията ми е рядко срещана, та изключвам възможността да се дублират имената с на друг участник.

# 208
  • София
Печелившите от Марети кога ги публикуват?

# 209
Извинявам се за спама - имам одеалце на Леки, с радост ще го разменя за одеалце на Милка.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт