Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 719
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
Донесоха ми топката от играта на Тандемче. Беше в рекламна торбичка, с малка картичка "С комплимент"  Wink Помня,че още някоя съфорумка беше спечелила, да чака обаждане като са пред тях Wink

# 646
И аз със пуф  newsm44
И аз спечелих сутринта, малко след 10ч. Детето е много щастливо

Само аз ли не мога да уцеля?!
В сайта ли регна бележката или с SMS? Не знам дали става с SMS,че през деня ми е неудобно чрез сайта ( нямам нет тогава)

# 647
  • при късмета
В сайта регистрирах, изобщо не знам дали с СМС може.

Донесоха ми топката от играта на Тандемче. Беше в рекламна торбичка, с малка картичка "С комплимент"  Wink Помня,че още някоя съфорумка беше спечелила, да чака обаждане като са пред тях Wink
Аз имам топка, дошла е още в петък, но мен ме нямаше. Добре, че имаше кой да вземе и телефона и топката

# 648
И аз със пуф  newsm44
И аз спечелих сутринта, малко след 10ч. Детето е много щастливо

Само аз ли не мога да уцеля?!
В сайта ли регна бележката или с SMS? Не знам дали става с SMS,че през деня ми е неудобно чрез сайта ( нямам нет тогава)
О, и аз! Дори се отказах. Ще чакам някой да продава...

# 649
  • Под Слънцето
Рапортувам за кеновете на  туборг. Донесена днес сутринта от Лео , изстудена  и вече  употребена..

# 650
bibim, аз също спечелих пуф, но не ми е нужен, така че ще ти пиша ако искаш като дойде.  Peace

# 651
и аз много искам пуф, но нямам късмет нещо мрън, мрън. За колко ли ще се продават после...

# 652
и аз много искам пуф, но нямам късмет нещо мрън, мрън. За колко ли ще се продават после...

и аз и аз  Joy Joy мрън мрън

# 653
Здравейте групичка има ли получили награди от тази игра http://gerardigrata.com/wp-content/uploads/2015/06/%D0%9A%D0%B0% … E%D0%BC%D0%BE.png                                                                Искам да попитам дали искат бележки,защото не прочетох това в условията    newsm78                                                                                                          игра http://www.kaufland.bg/Nachalo/02_Sortiment/002_Pampers_2015/index.jsp

# 654
  • София
Kaк разбирате правилата на Морени? При регистриране на 5 кода в една седмица, участват само веднъж за дневна награда, но остават ли за следващата седмица, за да се допълнят до 15 за седмична награда?
Цитат
IV. УЧАСТНИКЪТ ЩЕ УЧАСТВА В ТЕГЛЕНЕТО ЗА НАГРАДИТЕ ЗА ТОЗИ ДЕН/СЕДМИЦА, В КОЙТО/КОЯТО ИЗПРАТИ ПОСЛЕДНИЯ КОД ОТ СЪОТВЕТНИЯ НЕОБХОДИМ БРОЙ ЗА ВСЯКА НАГРАДА. Спечелилите за съответния ден/седмица кодове се анулират за следващите тегления за дневни награди/седмични награди. При участие за дневна награда (5 кода), въведените кодове не участват за теглене на дневна награда в следващи дни, но остават валидни за теглене на седмична награда (при събиране на необходимия брой кодове – 15). Веднъж участвали за седмична награда(15 кода), въведените кодове не участват в следващи седмични тегления. За участие в следващите тегления на награди, участниците трябва да регистрират нови кодове.
Аз го разбирам, че трябва да се запазят до въвеждане на 15-тия код, но са ми нулирани. Същевременно имам изцяло съвпадение на виждащите се цифри на печеливш на портативна колонка, но СМС нямам. Служителката каза, че моят телефонен номер не печели, но пък защо са нулирани?  newsm78

# 655
  • I want it all and I want it now.
Аз се отказах още миналата седмица от Морените.
При мен също са нулирани  Peace

# 656
  • София
Аз се отказах още миналата седмица от Морените.
При мен също са нулирани  Peace

Благодаря за отговора! Явно ги нулират в края на седмицата, независимо какво пише в правилата. Sad

# 657
Здравейте групичка има ли получили награди от тази игра http://gerardigrata.com/wp-content/uploads/2015/06/%D0%9A%D0%B0% … E%D0%BC%D0%BE.png     Искам да попитам дали искат бележки,защото не прочетох това в условията
  Да получих дюшек и федербал, много са бързи, не ми искаха бележката!  Peace

# 658
Танчита благодаря   bouquet

# 659
  • Варна
Здравейте групичка има ли получили награди от тази игра http://gerardigrata.com/wp-content/uploads/2015/06/%D0%9A%D0%B0% … E%D0%BC%D0%BE.png     Искам да попитам дали искат бележки,защото не прочетох това в условията
  Да получих дюшек и федербал, много са бързи, не ми искаха бележката!  Peace

А как разбра, че печелиш?! Вчера регистрирах една бележка, но ми изписа само, че съм регистрирана за участие или нещо подобно.

И да се похваля, че имам е-мейл, че печеля плажна кърпа от играта на Бор-Чвор. Party

Общи условия

Активация на акаунт