Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 732
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
Valida6, спечелен е втората седмица на играта  bouquet

Благодаря! Моя е от трета седмица. значи и той скоро ще пристигне

# 631
Видях името в списъка и на мейла на мъж ми пристигна писмо, където трябва да се напишат данните за получаване. Срока беше 72часа, но го изтървах ме за малко.
Моят термос от Нова Бразилия е от първата седмица, но още нищо не е пристигнало. Пък и да пристигне кода го нямам така или иначе заради чистофайния ми мъж.

# 632
  • София
Здрaвейте, днес зaбелязaх нa кaпaчкa нa кокa колa 250 мл стъкленa бутилкa някaкъв код. Някой знaе ли къде се регистрирa ?

Това е игра само за служители на заведения.Регистрират се седмично 48бр. за скутер,12бр. за телефон.

# 633
Има ли получили награди от последното теглене на играта на "Сердика" newsm78

# 634
  • Телиш/Плевен
Има ли получили награди от последното теглене на играта на "Сердика" newsm78
И аз тогава спечелих, не съм я получила още. Peace

# 635
туко що си получих подаръка от Нивеа, новото слънцезащитно олио sun protect & bronze Simple Smile  Blush

# 636
Здрaвейте, днес зaбелязaх нa кaпaчкa нa кокa колa 250 мл стъкленa бутилкa някaкъв код. Някой знaе ли къде се регистрирa ?

Това е игра само за служители на заведения.Регистрират се седмично 48бр. за скутер,12бр. за телефон.
Но защо само за служители на заведения. Може ли някой да ми обясни малко по подробно къде се регистрирват кодовете?

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 11:14 от Танчита_

# 637
  • София

Но защо само за служители на заведения. Може ли някой да ми обясни малко по подробно къде се регистрирват кодовете?

Аз се обаждах по тел. и ми казаха,че тази игра е само за служители и че ако спечелиш трябва да кажеш в кое заведение работиш.

Иначе ето линк

https://mypromocc.bg/#enterCode

# 638

Аз се обаждах по тел. и ми казаха,че тази игра е само за служители и че ако спечелиш трябва да кажеш в кое заведение работиш.

Иначе ето линк

https://mypromocc.bg/#enterCode

Мерси за Линка ще си стискам палци за телефон  Party

# 639
При мен не се отваря линка

Връзката ви не е поверителна

Възможно е извършители на атака да опитват да откраднат ваша информация от mypromocc.bg (например пароли, съобщения или данни за кредитни карти). NET::ERR_CERT_DATE_INVALID
 #2gunfire

# 640
При мен не се отваря линка

Връзката ви не е поверителна

Възможно е извършители на атака да опитват да откраднат ваша информация от mypromocc.bg (например пароли, съобщения или данни за кредитни карти). NET::ERR_CERT_DATE_INVALID
 #2gunfire
и на мен днес на хром ми излезе същата грешка само че на сайта на askgfk анкетите  #2gunfire

# 641
  • при късмета
И аз със пуф  newsm44
И аз спечелих сутринта, малко след 10ч. Детето е много щастливо

# 642
Честитооо на печелившите

Пуф-а на кой бяха  hahaha

Днес ми донесоха скрабъла на Барни - тип топ куриер са  Party

# 643
  • при късмета
 Пуфа е от играта на Милка с бележките Peace

# 644