Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 739
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, преди малко регистрирах код от играта на Тук . След 4 кода не печелиш,на петия ми показа само празно жълто прозорче и нищо друго . Пробвах пак,проверих и пощата си и пак нищо.Сега не зная какво да правя newsm78 .

# 616
Без да съм сигурна, мисля че на ден имаш право да регистрираш само четири кода и предполагам, че за това така се получава. Прочети хубаво правилата, там доколкото помня пишеше.

# 617
Момичета, имам въпрос за шоколадите Своге. След като получихте писмо, че печелите, на кой адрес си пратихте данните?  Rolling Eyes

# 618
Момичета, имам въпрос за шоколадите Своге. След като получихте писмо, че печелите, на кой адрес си пратихте данните?  Rolling Eyes

На същия, от който получих имейл, че печеля, но то не е ли късно вече, помня, че имаше срок от 10 дена, за да пратя данните. Ето адреса: info@bulgarkatadnes.com

# 619
Благодаря, Алекс   bouquet Да, 10 дена беше срока за отговор. Исках да разбера дали правилно съм отговорила, защото моите шоколади липсват все още. А четейки вас гледам, че сте си ги получили вече  Heart Eyes Продължавам да чакам тогава  Laughing

# 620
Мъжа ми спечели тениска от Каменица и взе че изтърва срока за заявяването и.

# 621
Здрaвейте, днес зaбелязaх нa кaпaчкa нa кокa колa 250 мл стъкленa бутилкa някaкъв код. Някой знaе ли къде се регистрирa ?

# 622
Благодаря, Алекс   bouquet Да, 10 дена беше срока за отговор. Исках да разбера дали правилно съм отговорила, защото моите шоколади липсват все още. А четейки вас гледам, че сте си ги получили вече  Heart Eyes Продължавам да чакам тогава  Laughing

И аз още чакам моите!  Peace

# 623
  • Ботевград
Здравейте Г-жо Ташева,
Поздравления, Вие бяхте изтеглена сред всички участници в нашата томбола и спечелихте 4 бутилки вино Лева 375 мл.!
Молим да ни предоставите имена, адрес и телефон за контакт, за да Ви изпратим чрез куриерска фирма, наградата.
Приятна вечер!
Екип Винекс Славянци

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много учтива и приятна изненада  Heart Eyes

# 624
  • при късмета
Получих си смартфона от Барни. Този път са много бързи с доставката

# 625
  • Русе
А аз си получих термоса от Нова Бразилия, малък, компактен, точно за кафе..харесва ми Grinning

# 626
Мъжа ми спечели тениска от Каменица и взе че изтърва срока за заявяването и.
А как разбрахте, че печели? Получи имейл или му се обадиха?
Виждам име като моето, а нямам нито мейл, нито обаждане.

# 627
Тази игра знаете ли я Simple Smile спечелих дюшек и федербал http://gerardigrata.com/
и аз днес спечелих Heart

# 628
А аз си получих термоса от Нова Бразилия, малък, компактен, точно за кафе..харесва ми Grinning

коя седмица го спечели?

# 629
  • Русе
Valida6, спечелен е втората седмица на играта  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт