Астрология - 7 тема

• 36 579
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичета, какво мислите за транзитен Нептун във втори дом в Риби в квадрат с натален Уран в 11 дом в Стрелец? Rolling Eyes

# 526
  • в 1001-та нощ
Може да се навъртат приятели, които те използват или да се промени отношението ти (ценностна система)  към парите и материалните блага  Peace

# 527
  • София
Може да се навъртат приятели, които те използват или да се промени отношението ти (ценностна система)  към парите и материалните блага  Peace
Първото често ми се случва - явно няма да е за сефте.

# 528
  • в 1001-та нощ
Нептун е бавен, но явно имаш такива уроци да взимаш, а и си добра душа - все от теб да мине, нали  Crazy

Виж кога излиза от дома и дали при транзита си ще направи и други аспекти  Peace Може да направиш и внезапни разкрития и да скъсаш с мними приятели в обкръжението  Peace

# 529
  • София
Благодаря, Аленка!  bouquet
Доста дълго време ще мине докато излезе от дома, но скоро след квадрата с Уран ще квадратира и СЛВ.
А на всичкото отгоре, транзитен Сатурн ще кацне върху натален Уран.

# 530
  • в 1001-та нощ
Е, ще помъдрееш  Hug

# 531
Алена, успех и самочувствие ти пожелавам

# 532
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета  Hug  bouquet

# 533
Момичета, при мен нещата са много зле.
Много проблеми и скандали вкъщи, мисля че скоро ситуацията ще стане необратима. На ръба съм просто.  Sad и най-лошото е, че кофтите аспекти тепърва предстоят. Без да изпадам в подробности, но стана така, че някои от нещата, които се молех да не се случат, в крайна сметка се случиха. Изцедена съм като лимон, нямам сили вече, не искам да знам какво ме чака по-нататък. Моля се просто всичко да приключи Sad

# 534
  • Варна
Аленка благодаря, доколкото знам стелиумите
общо взето ги свързват с концентрация на енергия,
подчертаване на съответния знак. Отделно тези
аспекти на Марс с Плутон и Уран допълнително
подчертават безкрайната й енергия, желание за
лидерство на всяка цена, своеволия и липса на
самоконтрол. Дано както пишеш до 2-3 години
да си намери мястото, че подлУдЕхме веке  Laughing
Желая ти скорошно възстановяване  Hug

# 535
Много проблеми и скандали вкъщи, мисля че скоро ситуацията ще стане необратима. На ръба съм просто.  Sad и най-лошото е, че кофтите аспекти тепърва предстоят. Без да изпадам в подробности, но стана така, че някои от нещата, които се молех да не се случат, в крайна сметка се случиха. Изцедена съм като лимон, нямам сили вече, не искам да знам какво ме чака по-нататък. Моля се просто всичко да приключи Sad

Адриана11, силна прегръдка! Повтаряй си като мантра "и това ще мине", звучи абсурдно когато си в центъра на бурята, но факт е, че всичко отминава...важно е да се съхраниш физически и емоционално.
 Hug Hug Hug

# 536

Адриана11, силна прегръдка! Повтаряй си като мантра "и това ще мине", звучи абсурдно когато си в центъра на бурята, но факт е, че всичко отминава...важно е да се съхраниш физически и емоционално.
 Hug Hug Hug

Много благодаря!  Hug
Просто явно не съм си научила уроците, това е. Нещата са критични, аз се чувствам ужасно, а както казах кофтите аспекти тепърва предстоят. Разказва ми се играта тотално Sad

# 537
  • София
Така вече трябва да се вижда, благодаря Аленка   bouquet
http://www.img-share.eu/f/images/91/Astrosj0jfMB.png
Някой може ли да ми каже в този сайт средната таблица в ляво от наталната карта какво показва?Тази в ляво с буквите C F M(от горната страна на таблицата) и от страни F A E W?

# 538
Това е разпределението на планетите в знаците по качества кардинални, фиксирани и мутабелни и по елементи - огън, въздух, земя, вода. Съответно с английските им названия: Cardinal, Fixed, Mutable и fire, air, earth, water.

# 539
  • София
Адриана11, кураж и от мен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт