СЕДМИ КЛАС - тема 67

• 46 740
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Ние утре ще подаваме заявлението..
Уж попълнихме всичко, но ако има грешки - нали на място дават също празни заявления?

И още нещо да питам - резултатите на 25.06 ще се видят.
Ако е приет - кога става записването в училището и трябва ли детето да присъства? newsm78
Записването започва веднага след като излязат резултатите. Не е абсолютно задължително да присъства детето, но все пак е желателно. Ще учи там 5 години, да се запише като голям човек вече. Sunglasses

# 556
Предполагам..но моят много иска да замине с баща си за 3-4 дни на пътешествие и се чудя как да постъпя..

# 557
  • sf
Моята няма да е тук, заминава за Турция за 3 седмици, после 5 години ще си го гледа училището  Joy

# 558
  • София
Ние също подадохме заявлението, много бързо минахме в "Макгахан". Сега ще чакаме....

# 559
  • Варна
Ама навсякъде различно с тези документи!

При нас взеха само копие на удостоверението, бях сложила печат 'вярно с оригинала' но ме помолиха да го напиша и на ръка, заедно с фамилия и подпис. На оригинала на заявлението трябваше да напиша, че съм го получила лично и да се подпиша. Дадоха ни копие на заявлението и малка бележка с вх.номер. Служебната бележка с оценките изобщо не я погледнаха.
Сиси така се притесни като видя как в една стая седят и пишат желания в заявленията и учудената физиономия на госпожата която погледна нейното, че седна и си написа и МГ на втория ред - за всеки случай. ooooh!

# 560
  • Ланкър, планините Овнерог
На нас ни взеха копие от сл. бележка, копие от удостоверението и те слагаха печат "вярно с оригинала". Бяха дали копие от сл. бележка директно с печат, ама ги копирали преди подписа  ooooh! Добре, че за всеки случай си бях направила копия.
Flash* , ние така в 2 другите у-ща, в които ходихме днес, дописвахме специалности, които въобще не са коментирани и които мисля, че няма да иска да учи, ама нА, написахме ги.

# 561
  • Варна
Flash* Дъщеря ти е от първите две деца в града и кандидатства за профил, в който приемат 104 деца. Какво се учудва госпожата не мога да разбера.
Служебната бележка не са я погледнали, защото кандидатстваме в същото РИО и явно ще ги сверяват с базата си.
Да допълня само, че родителят се подписва в една книга срещу номера (по служ.бележка) и името на детето.

# 562
  • София
При нас нямаха печати "Вярно с оригинала". Учителките го изписваха на ръка.

# 563

Миналата година в София това бе най-времееотнемащата процедура.
Първо отиваш в училището, където ще записваш детето. Оставяш там оригинала на Удостоверението.
Дават ти бележка, с която отиваш в старото училище, там ти дават отпускното и с него се връщаш в новото училище, за да им го дадеш.

T.e удостоверението остава там, не го връщат, така ли? Предполагам, че няма да искат да ми издадат 2-ро, имате ли идея?

За класическата трябва ли нещо отделно да се подава тези дни, че моята приятелка хич не е в час, а е нон стоп на работа? Тя мисли, че не, но дали е така?

# 564
  • No Line On The Horizon
И ние подадохме документите. Много бързо приключихме. Писахме само 5 желания, но здравата логика ми говори, че няма как да остане извън класирането.

Едната й приятелка е посочила същото желание, утре ще разберем другата какво ще пише и дали ще се съберат.

# 565
  • Варна
mameva Имаш само един оригинал, за да може да се запишеш само в едно училище.

# 566
  • Варна
Да, подписах се в книгата.
Така е  Ясмина, обяснявах и, че няма теоретична възможност да не я приемат ама пусти страх:-))) И понеже тя си попълни заявлението, взе, че си го и дописа.

Ех ... Радини вълнения.   Simple Smile

# 567
  • Варна
Да, подписах се в книгата.
Така е  Ясмина, обяснявах и, че няма теоретична възможност да не я приемат ама пусти страх:-))) И понеже тя си попълни заявлението, взе, че си го и дописа.

Разбирам я. Сега й се е паднало да реди желания.

Даването на сканирано копие на заявлението не знам откога е, но много ми допада като практика.

# 568
mameva Имаш само един оригинал, за да може да се запишеш само в едно училище.

То пък моето хич не се натиска да учи в 2 училища едновременно Joy

# 569
  • Ланкър, планините Овнерог
Явно не е еднакво навсякъде. И ние подавахме в нашето си РИО, но копие от сл. бележка взеха, копие от заявлението не са ми дали, даже май нямаха копирна машина в у-щето под ръка.

Общи условия

Активация на акаунт