СЕДМИ КЛАС - тема 67

• 46 699
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Е хайде едно дете поне за немски де! Simple Smile
Ние се борим за 73то. Момче, бал 33.2.. сигурно няма да стигне за английската, но поне за френската се надяваме:)

# 646
Добре,че отидоме тримата(аз, таткото и малдежът). Иначе щях направо да припадна. Подадохме в 1СОУ, защото сме от провинцията.  След сълго мислене и съобразяване какво иска детето, кое училище горе-долу е на ниво  е,според класации, мнения и тн, наредихме няколко у-ща с по няколко паралелки- общо 16.Учителката ,която прие документите направи едни физиономии. Колко високи оценки е изкарало детето, пък ние какви училища сме били писали. Ученикът иска немски да учи. При бал 31,96 писахме 73(втора немска), 35СОУ(трета немска), НТБГ- паралелки с немски, 31 СУЧЕМ,СГАСГ аритектура с немски и 18 СОУ.Какво толкова я учуди - не знам. Ние сме реалисти и добре разбираме ,че балът въобще не достатъчен за Първа немска, то и за втора няма да стигне, но все пак я писахме. Да пишем испанска и английска, просто не искаме. Младежът математика не иска да учи, а и да иска за СМГ не стига. Аз като се разтреперих, да не би да сгрешихме нещо. Добре, че мъж ми ме погледна строго и ми напомни да не слушам какво приказват хората, защото то си е наша работа, къде искаме да изпратим детето. Въпреки че подадохме документите вече, още не чувствам облекчение.Хубава вечер!

Че то и в СГСАГ има много математика, дано му стигне на детето за там,където най-много желае. Ние продължаваме с немския в Гьотето, като не искаше категорично да е НГ, какво да правим ooooh!

# 647
Добре,че отидоме тримата(аз, таткото и малдежът). Иначе щях направо да припадна. Подадохме в 1СОУ, защото сме от провинцията.  След сълго мислене и съобразяване какво иска детето, кое училище горе-долу е на ниво  е,според класации, мнения и тн, наредихме няколко у-ща с по няколко паралелки- общо 16.Учителката ,която прие документите направи едни физиономии. Колко високи оценки е изкарало детето, пък ние какви училища сме били писали. Ученикът иска немски да учи. При бал 31,96 писахме 73(втора немска), 35СОУ(трета немска), НТБГ- паралелки с немски, 31 СУЧЕМ,СГАСГ аритектура с немски и 18 СОУ.Какво толкова я учуди - не знам. Ние сме реалисти и добре разбираме ,че балът въобще не достатъчен за Първа немска, то и за втора няма да стигне, но все пак я писахме. Да пишем испанска и английска, просто не искаме. Младежът математика не иска да учи, а и да иска за СМГ не стига. Аз като се разтреперих, да не би да сгрешихме нещо. Добре, че мъж ми ме погледна строго и ми напомни да не слушам какво приказват хората, защото то си е наша работа, къде искаме да изпратим детето. Въпреки че подадохме документите вече, още не чувствам облекчение.Хубава вечер!

Че то и в СГАСГ има много математика, дано му стигне на детето за там,където най-много желае. Ние продължаваме с немския в Гьотето, като не искаше категорично да е НГ, какво да правим ooooh!

Ами ние затова СГАСГ писахме съвсем накрая. за там балът ни е 32,6 и вероятно ще стигне. А ние се надяваме да не опрем до това училище- последно желание ни е. За немския език в  Гьотето сме чували хубави неща, но за съвсем начинаещ предпочитаме да е в училище.

# 648
На нас, освен малкото листче с номер и дата, ни дадоха и копие от сканираното заявление за класиране.
и на нас така.
Peace И на нас така.
Ами браво! В нашето гнездо нищо не дават  newsm78 Поисках си входящ номер, те ми казват с входящия номер от изпитите да си проверяваме класирането. Абе я си ми дайте някакво документче, им викам... Стана едната госпожа да търси малко листче, да ми напише вх. номер и дата, но без печат ми го дадоха  #Crazy

# 649
  • out of space

Ами ние затова СГАСГ писахме съвсем накрая. за там балът ни е 32,6 и вероятно ще стигне. А ние се надяваме да не опрем до това училище- последно желание ни е. За немския език в  Гьотето сме чували хубави неща, но за съвсем начинаещ предпочитаме да е в училище.

Здрасти, конкурентке  Laughing Пожелавам да се класира на предишните желания  Laughing

Flash*, никакъв проблем с ЛК през Сърбия, ходим до там често. Единствено ако ще липсва някой родител трябва декларация, но предполагам знаеш.

kleptuza, входящият номер от заявлението не трябва за нищо. Освен ако ти се обадят за някаква подробност по заявлението от училището-гнездо. Така ми обясниха.

# 650
  • Варна
Стана едната госпожа да търси малко листче, да ми напише вх. номер и дата, но без печат ми го дадоха  #Crazy
И на нашето листче няма печат. Но това не ме притеснява. Не е при мен, но имаше името на детето, дата.
Все пак се подписах в една книга-значи подали сме.  Grinning

Flash, приятно изкарване в Австрия!  Hug
От нашия клас има 4 сигурни момичета за Първа ЕГ с немски.  Grinning

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 20:00 от Стейси Грей

# 651
  • София
За Сърбия... последно ходих в края на миналия месец. Минава се с лична карта.
С децата не съм пътувала, но предполагам щерката с лична карта и пълномощно от баща ѝ би трябвало да може да мине. Или с редовен задграничен паспорт.

# 652
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Стана едната госпожа да търси малко листче, да ми напише вх. номер и дата, но без печат ми го дадоха  #Crazy
И на нашето листче няма печат. Но това не ме притеснява. Не е при мен, но имаше името на детето, дата.
Все пак се подписах в една книга-значи подали сме.  Grinning

Flash, приятно изкарване в Австрия!  Hug
От нашия клас има 4 сигурни момичета за Първа ЕГ с немски.  Grinning
От класа на моя син две момичета ще кандидатстват във Варна ЕГ, но мисля, че за немски няма да им стигне бала, говорят за испански или френски, имат отлични оценки по БЕЛ, но по математика са с мн.добър - не знам точно колко, предполагам, че и от някои други съседни градове също може да има кандидати

# 653
  • софия
Да попитам-за второ класиране наново ли редим желанията?По начин, различен от първия ?

# 654
  • Варна
Сиси има паспорт валиден още една година. За пълномощното знам, водила съм я и друг път сама навън.
Мерси за пожеланията!:-) Има градове в които се връщам с удоволствие.
 А Виена ни остави интересен спомен предния път. Сина ми беше супер нещастен защото дни преди да пътуваме разбра, че някакъв си Tyga - любимия му рапър:-)) ще пее на живо в един клуб във Виена вечерта в която летим за София. Правеше пъклени планове как ще остане и ще се прибира на стоп и т.н. . Та на летището се оказа, че са продали повече билети от колкото места има в самолета и предлагат други полети и компенсация. И естествено сина ми и аз останахме - летяхме на другия ден, освен шатъл, вечеря, хотел/4звезден за мое учудване/ ни платиха и по 250Е компенсация за неудобството. И отиде на партито късметлията му с късметлия.  Sunglasses

Pomakova,  дано ги приемат децата където искат. Обаче се замислих ... има ли общежития за гимназисти? newsm78

# 655
Да попитам-за второ класиране наново ли редим желанията?По начин, различен от първия ?
Не. За 1-во и 2-ро класиране заявлението е едно. След 1-в класиране няма промени в желанията. Вариантите са 3:
1. Записваш се там където сте класирани.
2. Подаваш заявление за 2-ро класиране в училището, където сте класирани. Може да минеш напред в желанията или да останеш на същото място.
3. Не правиш нищо - така губиш мястото си, което се пуска като свободно на 2-ро класиране и вероятно някое дете ще го заеме.

# 656
Не.Или се записвате ,в училището където сте приети или потвърждавате ,че ще участвате във второро класиране-със същата подредба.

# 657
Не.Или се записвате ,в училището където сте приети или потвърждавате ,че ще участвате във второро класиране-със същата подредба.

И важната подробност, ако на първо класиране сте приети по първо желание или се записвате или губите мястото и оставате за трето класиране.

# 658
И ние днес подадохме документите!
Пожелавам успех на всички и прием по първо желание на първо класиране

# 659
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Сиси има паспорт валиден още една година. За пълномощното знам, водила съм я и друг път сама навън.
Мерси за пожеланията!:-) Има градове в които се връщам с удоволствие.
 А Виена ни остави интересен спомен предния път. Сина ми беше супер нещастен защото дни преди да пътуваме разбра, че някакъв си Tyga - любимия му рапър:-)) ще пее на живо в един клуб във Виена вечерта в която летим за София. Правеше пъклени планове как ще остане и ще се прибира на стоп и т.н. . Та на летището се оказа, че са продали повече билети от колкото места има в самолета и предлагат други полети и компенсация. И естествено сина ми и аз останахме - летяхме на другия ден, освен шатъл, вечеря, хотел/4звезден за мое учудване/ ни платиха и по 250Е компенсация за неудобството. И отиде на партито късметлията му с късметлия.  Sunglasses

Pomakova,  дано ги приемат децата където искат. Обаче се замислих ... има ли общежития за гимназисти? newsm78

на едното дете семейството му от миналата година живее във Варна, само я изчакваха да завърши 7 клас, а при другото сигурно ще е на квартира. Спомням си ,че преди много години на моя приятелка дъщерята завърши МГ-Варна и беше през цялото време на квартира.

Общи условия

Активация на акаунт