Тест за овулация - въпроси / тема 3 /

• 79 465
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Аз се притеснявам да не съм си объркала нещо с тези лекарства, едното е антибиотик,другото предпазва от гъбички

# 661
Момичета до вчера се притеснявах че на 10 ден от цикъла нямах дори и бледа втора черта а днес не мога да повярвам като + ми изглежда  #Crazy ама мн ми е рано 11 ден от 30 на вас изглежда ли ви +? newsm78
http://www.img-share.eu/f/images/213/20160604_124934SCiuR0I_sredna.jpg

# 662
Момичета до вчера се притеснявах че на 10 ден от цикъла нямах дори и бледа втора черта а днес не мога да повярвам като + ми изглежда  #Crazy ама мн ми е рано 11 ден от 30 на вас изглежда ли ви +? newsm78
http://www.img-share.eu/f/images/213/20160604_124934SCiuR0I_sredna.jpg
Супер е теста, действайте. Може да не се е виждала, ако през деня си поемала много течности

# 663
Здравейте пак,момичета.
Днес ми е 19-ти ден от ц,като чертата вече е по-ярка,но мисля,че все още тестът е отрицателен.Може би утре ще е положителен.Може ли да го погледнете?
Благодаря Ви  bouquet
http://www.img-share.eu/main/image_view/20160604_182128gpy2OfW.jpg.htm

# 664
Отрицателен е! Simple Smile

# 665
Момичета, не знам в коя тема да задам въпроса си, та ще питам тук! Ако не е уместно, нека постът ми бъде изтрит! Последните 3 дни ми бяха "сухи", а днес в 6 сутринта имах следи по бельото и бяла ЦС. Току що имах доста белтъкообразна и разтеглива ЦС... защо е такава, след като овулацията ми мина и имах няколко сухи дни?  newsm78

# 666
Момичета, не знам в коя тема да задам въпроса си, та ще питам тук! Ако не е уместно, нека постът ми бъде изтрит! Последните 3 дни ми бяха "сухи", а днес в 6 сутринта имах следи по бельото и бяла ЦС. Току що имах доста белтъкообразна и разтеглива ЦС... защо е такава, след като овулацията ми мина и имах няколко сухи дни?  newsm78

След О е нормално да спадне много ЦС, след 2-3 дни се сгъстява и намалява.
Ако имаш съмнение, че е ЦС както при О, можеш да питаш лекар.
Аз зная се рядко, но можеш да имаш две О в един месец. По принцип се случват с много малка разлика във времето ( около ден), така се зачеват близнаци. В твоя случай са много дни, но не е невъзможно.

# 667
Благодаря, Ели! Ще наблюдавам положението няколко дни и ако продължава да се увеличава ЦС , ще отида на лекар... дано да е нормално...

# 668
Jade,аз по принцип съм с по-увеличена цс.Преди време като започнах да ходя за първи път при моята гинеколожка,по този повод си пуснах всички възможни изследвания-за полово предавани болести,микробиология и т.н.Всичко излезна отрицателно и лекарката ми каза,че съм си чиста,но просто някои жени има увеличена цс.
Сухите дни са веднага след ц,до о,сега преди о се засили,после малко преди ц пак имам.Така че може и при теб всичко да е наред,но се пак е хубаво да си направиш една консултация  Simple Smile

# 669
Аз пусках микробиология и цитонамазка миналия месец, че нали от този започнахме с опитите за бебче и исках да съм спокойна, че съм "чиста". Всичко е нормално, но тази засилена ЦС и то няколко дни след ову.ме озадачи! Дано всичко да ми е било наред с овулацията...

# 670
Момичета, аз писах в сряда, 1.06.,когато ми излезе положителен тест за О. Същия ден имах и засилена ЦС. Бебеправихме 01,02,03.06.
4.06. - Пропуснахме. И чак тази сутрин имам болки подобни на менструални. Възможно ли е О да е чак днес, въпреки че са минали 5 дни от + теста?
Защото в тези дни така и не усетих никакви болки, за да предположа, че е О. Чак днес Sad.
Ако е така - значи и този месец сме изпуснали момента.  newsm78
Как мислите?

# 671
Момичета, аз писах в сряда, 1.06.,когато ми излезе положителен тест за О. Същия ден имах и засилена ЦС. Бебеправихме 01,02,03.06.
4.06. - Пропуснахме. И чак тази сутрин имам болки подобни на менструални. Възможно ли е О да е чак днес, въпреки че са минали 5 дни от + теста?
Защото в тези дни така и не усетих никакви болки, за да предположа, че е О. Чак днес Sad.
Ако е така - значи и този месец сме изпуснали момента.  newsm78
Как мислите?
Ако мериш т на графиката се вижда дали е минала О

# 672
Не меря.  Embarassed

# 673
Здравейте момичета. Имам един въпрос, надявам се да ми помогнете.Вчвра ми беше 10 ден и правих тест за овулация, беше отрицателен, но имаше втора наситена черта.Днес направих пак, но няма никаква втора черта и не знам какво да мисля.
Според вас предстои ли овулация или нещо се е объркало.

# 674
Здравейте момичета,
продължава моята сага с тестовете  Laughing Днес,21-ви ден,все още не е така ярка като контролната.Нали все още е отрицателен тестът?
Горният е от вчера,долният от днес
http://www.img-share.eu/main/image_view/IMG_20160606_1630574aGcDWG.jpg.htm
Благодаря ви много  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт