Тест за овулация - въпроси / тема 3 /

• 80 267
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Toni_n_k,
Препоръчвам ти да си ги купиш от амазон ( и аз не живея в БГ и в аптеките тестовете са мн скъпи) 40теста за О+ 10теста за бременност са 18€ с доставката.

Прави ги по два на ден, сутрин след като станеш, не на първо пишкане и поне 2 часа да не си пишкала и да си била будна.

После следобед пак.
На цикъл 32 дена почваш добре от рано.

След като първия път видиш + тест няма да се налага да правиш толкова.

Късмет

# 616
Alia, нещо не успяввм да отворя снимките.
Ако нормално циклите са по 43-45 дена, говори с лекар. Не е идеалното за имане на деца..

За тестовете за О, аз използвам One Step и съм много доволна.
Oview не е много хвалена марка...
Аз съм ползвала и Clearblue, но са безумно скъпи и не си заслужава въобще.

А сега?
http://www.filedropper.com/oview

Не, те циклите не са ми на такъв период по принцип, просто последните два месеца бяха някакво изключение.

# 617
Toni_n_k,
Препоръчвам ти да си ги купиш от амазон ( и аз не живея в БГ и в аптеките тестовете са мн скъпи) 40теста за О+ 10теста за бременност са 18€ с доставката.

Прави ги по два на ден, сутрин след като станеш, не на първо пишкане и поне 2 часа да не си пишкала и да си била будна.

После следобед пак.
На цикъл 32 дена почваш добре от рано.

След като първия път видиш + тест няма да се налага да правиш толкова.

Късмет
Добре Simple Smile мерси много  bouquet

# 618
Alia, нещо не успяввм да отворя снимките.
Ако нормално циклите са по 43-45 дена, говори с лекар. Не е идеалното за имане на деца..

За тестовете за О, аз използвам One Step и съм много доволна.
Oview не е много хвалена марка...
Аз съм ползвала и Clearblue, но са безумно скъпи и не си заслужава въобще.

А сега?
http://www.filedropper.com/oview

Не, те циклите не са ми на такъв период по принцип, просто последните два месеца бяха някакво изключение.

Да, съвсем + ти е теста, но да ти кажа О на 12 ден е съвсем нормално ( ако си видяла + тест на 10тия ден) , това прави цикъл от около 26 дена, което си е в реда на нещата.

Просто се обичейте с ТМ следващите дни и да се похвалиш след две седмици. Късмет

# 619
Здрсвейте, момичета, и аз да се включа с въпрос. Още в началото да кажа, че имам нередовен цикъл и по-късна ову. Последната М започна на 07.05., а базалната температура и тестовете започнах да правя от 10 ден. На тестовете се появява бледа чертичка, която понякога е по-наситена, друг път по-бледа, но са отрицателни. Температурата я меря с дигитслен термометър и през всички дни до сега е 36,3-36,4. Днес сутринта ме изненада приятно с 36,1. Crazy Правих си тест днес следобяд и беше -, но успях да стискам само час и половина. Та питането ми е възможно ли е ову да надтъпва, тестовете да не отчитат? Извинявайте за дългия пост, но исках да съм изчерпателна.  Embarassed

# 620
  • София
Да, случва се тестовете да не отчетат.
Аз ако съм на теб ще направя един по-късно вечерта примерно 20-21ч като от сега ще почна да стискам, поне да съм сигурна, че е отрицателен, а не съм виновна аз нещо при начина на направа на теста.
О реално настъпва до 2 дни след ++ тест, но се случва да настъпи и в деня на ++ тест, така че няма как да знаеш.
По графиката О не е в деня на спада, а примерно в следващия или по-следващия ден.

Продължавай да правиш и повтори днешния за по-сигурно.
Дано имаш ++ тест Simple Smile
А ако не, хубаво е, че мериш и БТ и ще гледаш по нея.

Ако можеш да посетиш лекар утре примерно да види фоликул има ли и колко е голям, ще е най-сигурно, че си имала О.

# 621
Много ти благодаря за бързия и адекватен отговор!  Hug Ще го повторя, а междувременно ще ди се обичаме, та да не изпуснем момента.  bouquet

# 622
Да запитам и аз - за 1-ви месец правя тестоте.
Последен цикъл на 20.05., продължителност 27-28 дни. Според календара ми Овуто ще е на 1.06.
Правих тест вчера и днес в 11 сутринта. И двата теста са с бледи втори черти, но си ги има. Приемам ги за -, както пише в уоътването, но щом има бледи черти - значи ли, че наближава Овуто?
Продължавам с тестовете и идните дни, пък да видим.

# 623
Момичета, някой ползвал ли е   Blue dream newsm78 какво е мнението ви за тях?

# 624
  • София
Това, че има някакви черти, не значи че наближава. Дори и след О ще има черти, те засичат хормона Lh, който присъства в целия цикъл, но е най-висок 1-2дни преди О.
Когато теста ти стане положителен, чертите трябва да са еднакво наситени или тестовата по-наситена от контролната. Това показва, че до 48ч О ще настъпи, но не гарантира че ще настъпи наистина.
Понякога се случва да има пик на LH, но О да няма, а фоликула да претърпи обратно развитие.

Така че, правете опити през ден до ++ тест, като го видиш правите 3 дни всеки ден и след това чакане!
Ако искаш да си 100% сигурна, че си имала О, деня след ++ тест за О, може да отидеш на лекар, за да видят фоликула, колко е голям, спукал ли се е и т.н.т. Или 2 дни след теста да отидеш да видят дали има жълто тяло - това е белег, че О е минала.

Късмет.

Момичета, някой ползвал ли е   Blue dream newsm78 какво е мнението ви за тях?
- не съм ги ползвала аз

# 625
Днес е 3-ти ден от тестването ми и чертата вече не е бледа като вчера, но според мен пак е една идея по-бледа от контролната. Сайта на прикачи нещо не работи, иначе исках да я кача да споделите мнение, че вече от толкова чертички не знам дали не си ги виждам както ми се иска Crazy

# 626
  • София
ако потърсиш в гугъл, ще намериш доста сайтове като прикачи... Simple Smile
snimka.bg примерно е един от тях

# 627
http://www.img-share.eu/f/images/209/imagevgs6r73_sredna.jpeg

Мисля, че успях Simple Smile
отрицателен си е, нали? Въпреки, че е ярка, но все пак е по-бледа от контролната.

# 628
  • София
все още е отрицателен, ако този е от днес, може вечерта ако направиш след 20ч или утрешния да е положителен.
Късмет Simple Smile

# 629
Супер, Брайда!
Да, от днес е. Вчера беше по-бледа чертата.
Благодаря, както винаги си много отзивчива. bouquet
Ще направя утре направо нов и ще пиша.
Дано тоЗи месец имаме късмет.
 Blush

Общи условия

Активация на акаунт