Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 341
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Добър ден!  Hug

Направих си Кардиото, този път ми беше доста по-лесно от първия и втория. Успявах с темпото и нямах затруднения с баланса при обръщанията на 180 градуса.  Grinning

Вчера си пуснах Стреча и да... видеото е бъгнато, липсват около 10 минути. Следващата неделя ще видя стреча на Бета, дано той е добре (макар че предполагам, че ще е същият). Та импровизирах с разтягането, каквото се сетих, това правих.

С храната съм зле, вкъщи има пържени тиквички с кисело мляко, които обожавам.  Embarassed Дали на фурна ще станат горе-долу същите? Искам да ги направя по-здравословни.  Grinning

Хубав ден и тренировки!   bouquet

# 61
Ели, аз "пържа" тиквички на тиган, но без мазнина. Е, позалепват малко, висиш на тигана, ама пък за каузата .. Grinning Сигурно и в тава са хартия за печене ще станат  Peace

# 62
  • В полите на Пирин планина
Сигурно и в тава са хартия за печене ще станат  Peace

Стават чудесни, но не трябва да са по-дебели от 7-8 мм, за да станат по-препечени  Peace

# 63
  • 1st floor
Сигурно и в тава са хартия за печене ще станат  Peace

Стават чудесни, но не трябва да са по-дебели от 7-8 мм, за да станат по-препечени  Peace
И да не са на много редове. Правя ги или по този начин, или на грил тиган, омазани със съвсем малко мазнина. От години не съм пържила тиквички...

# 64
Добър ден  Hug

Мери   bouquet

Отчет от петък - plyometric cardio circuit от insanity + басейнче;
събота - тренировката на Вив с прозорците  Laughing + бицепси, гръб и корем от p90x;
вчера - излет + цеееели 1:20 мин. от йогата на p90x. Реших каквото и да става да я направя до край, ама пак не устисках последните 10 мин. /1:32 мин. е цялата Crazy/.

# 65
Еха, супер зараждащо начало на темата.  newsm10

Сега се замислям, че отдавна не съм преравяла Фитнесблендера. Довечера ще поправя тази грешка.

# 66
  • UK
Днес Skinny Rules: Core 4 (отново брутални 15 минути! суингове, сумо тяга, в-ъпс - пирамидални 50, 40, 30, 20, 10), за довечера Йога с Ерин, ден 17.

Момичета, аз питах за календара на БШ, не Маги, но нищо, благодаря ви, че споделихте.

Оххх, и някой ме пита за линк за Skinny Rules: Cardio 4. (може би Diva newsm78), линк нямам, теглила съм от рутракера, не я откривам в тубата.

# 67
  • София
Отчитам ден 78/90 ДП и започвам да се чудя как да продължа след него, че има още две седмици до края ... Направо не ми се иска да свършва  Sad

# 68
Вив, почваш със седмичните тренировки  Hug

# 69
  • София
Момичета, аз питах за календара на БШ, не Маги, но нищо, благодаря ви, че споделихте.
Извинявам се, аз вкарах объркването.

# 70
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти, отчитам 10К и корем. Тъкмо щях да излизам да ги тичам навън и като люсна един мити дъжд, наложи се пак на пътеката. Аман, няма лято тук тази година и това е. Поне гледах първи епизод на новия сезон на Orange is the new black.
Повишиха ме в хотела туку що, ама ми е криво за учителската работа, много си я харесвах. Няма как, обаче, трябва да гледам по- сигурното, че тук в момента е криза и с работата е трудно.

# 71
  • София
Бобче, страхотно, честито! Само нагоре  Hug

Мери, чудех се между тях и кросфита  newsm78
Искаше ми се да включа и пилатес повечко, да видим дали нещо ще се промени визуално при мен.
Иначе напоследък съм стопила малко, много съм щастлива  Mr. Green Най-после!

# 72
Бобче, честито  Hug
Вив, скачай в кросфита тогава  Crazy и браво за стопеното, най-сетне! Grinning

# 73
Извинявам се, аз вкарах объркването.
И аз си признавам, че не ми е за пръв път да ви объркам аватарите. Peace

# 74
И аз бъркам аватарите на Маги и Мис  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт