Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 424
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Yoya, наслади се на морето, любимите хора и релаксирай! Сигурна съм че изглеждаш чудесно, но по-важното е да се чувстваш така  Hug

Вчера не съм тренирала, а планирах силова. Четох ви по-късно вечерта.
Радвам се, че недоразумението с Мерида  (ФБ групата) е било изяснено и се надявам да е било недоразумение...

Home raider, много се радвам че имаш бързи резултати. Понякога истината освен в храненето е и в добавянето на различен тип тренировки според мен  Wink

Вчера на детската площадка се загледах в една мама с две малки деца, имаше страхотни ръце и много спортна визия. После забелязах, че взаимно се разглеждаме   Mr. Green Joy

ПП. Люси, чудно ястие. Съвсем по вкуса ми, благодаря че сподели и добре дошла Wink

# 556
Здравейте,

за днес отчитам Bodyweight Only Upper Body Workout - Killer Arms, Shoulders, and … pper Back Workout и No Equipment Upper Body Workout for Great Arms, Shoulders and Upper Back - горна част с фитнес блендърите със собствено тегло

Би  Blush и аз бих те загледала  Laughing

# 557
"Недоразумението"беше разрешено Peace. Резултата е,че не съм член вече на фейсбук групата. Оставам в темата обаче. Тук поне "грешки" се допускат по-трудно.  Wink

# 558
Би, благодаря  Hug Така и мисля да направя - оставям предрасъдъците и комплексите си тук и ще се наслаждавам на почивката

Вчера на детската площадка се загледах в една мама с две малки деца, имаше страхотни ръце и много спортна визия. После забелязах, че взаимно се разглеждаме   Mr. Green Joy
Аз също много се заглеждам по женските тела  Embarassed Трениращите определено си личат  Wink

# 559
Здравейте

вчера само колелце, днес стреч 40

утре съм на сватба и ще падне кифлене, ще пусна снимки след това  Simple Smile

# 560
Хахаха, Мери, моите банички, дето не ядох са виновни хаха И мен точно силната миризма на мазно ме отблъсна от баничарницата. Иначе ако някой ми сервира само баничка, ще ми заухае на хубаво и няма прошка, дори и да се стича мазньоч от нея  hahaha
Пак за бийп заговорих  Blush
Така и така мисля утре да се оправдая с "цикличния" ми глад и да направя палачинки с течен бийп и банан  Twisted Evil Спирам, преди да сте ме наритали  Joy

Рулото от печени чушки много ми допадна Simple Smile  Peace

# 561
  • UK
Мерида, надявам се да пускаш снимки поне тук и да ни радваш. Аз много не разбрах какво и защо се случи  Rolling Eyes
Мери Лин, много добре изглеждаш, браво!
Рейни, кажи за Амстердам нещо повече като имаш време! Не съм била никога, но ми се струва, че бих живяла там Simple Smile

Би, честно казано и аз бих те огледала ако си ми някъде наблизо.  Flutter

Аз вчера почивах, днес след работа съм на дълга йога сесия. Утре мисля разходка в някой парк, а в неделя вече трябва да вкарам и желязо.  Crazy

# 562
"Недоразумението"беше разрешено Peace. Резултата е,че не съм член вече на фейсбук групата. Оставам в темата обаче. Тук поне "грешки" се допускат по-трудно.  Wink

Хм, и сега аз какво да правя като си искам Мерида във фейсбук-групичката   Thinking Момичета, я не се излагайте какви си тия незрели щуротии  Naughty  Hug

# 563
  • София
Би, благодаря за подкрепата! Hug Въпреки че, не знам доколко са бързи резултатите. Sad На мен ми се иска по-бързо, но нА - трябва си търпение  и посточнство.
 Качвам една снимка, малко е лошо качеството, но мисля, че се вижда разликата. Жалко, че нямам снимка от началото на тренировките ми, за да се види по-точно сравнението и мъките по които вървя. Laughing
Скрит текст:

# 564
Уау, Хоум...... супер са резултатите. Повече от чудесни за 4-5 месеца   bouquet

# 565
Хоум-разликата е много голяма, за много кратко време. Определено си на прав път.
На мен не ми остава много до морето. Формата все още не е желаната от мен, но можеше и да е по-зле. Mr. Green
P.P.
Скрит текст:
Какво точно стана, или по-точно ЗАЩО, с групата във фейса и аз не разбрах. Както стана ясно не виждах групата. В последствие, с помощ от приятел Wink, разбрах, че съм блокирана от един от администраторите на групата. Отблокираха ме и Бобченка ме добави отново. Аз обаче реших да не оставам при тези обстоятелства. Това е.  Peace

# 566
Home, наистина много добри резултати... Как се храниш?

# 567
Добро Утро!

За днес отчитам тренировка за гръб, бицепс,рамо и трицепс, в трисетове, 4 серии всеки, 40 мин. Сега се пече руло "Стефани" в печката, а споделеното с печените чушки е също точно по вкуса ми.  Mr. Green Ще се пробва задължително.

Хоум, поздравления! Промяната е страхотна! Браво за постоянството и упоритостта!   bouquet

Спорни тренировки!

# 568
Затова човешкият организъм е евалюирал в посока, когато има плодородие, реколта, изобилие, да "зареди", да натрупа в мастните клетки енергия, за периоди, когато ще е подложен непредвидено на лишения и глад.
Tочно така, та според теб след десетки хиляди год еволюция в тази посока дали е успял да еволюира в обратната през последните 50-60 год на благоденствие и нон-стоп ядене, допълнено с почти цялостно елиминиране на физически труд и натоварване? Ерго и нуждата съзнателно да се лимитира вида и количеството манджа...

Имам смътното усещане, че ако продължим да си бистрим темата ще открием 80% съвпад на мирогледи, но също така че наричаме едни и същи неща с различни имена  Grinning

Би  Hug

Нахут обожавам и все още съм в състояние да нарека 100 гр. хубава леблебия и чаша червено вино вечеря и да съм щастлива  Joy Много често го включвам в състава на бобените ми салати (няколко вида боб (бял, черен, червен, шарен) + нахут + лук, печени червени чушки, маслини няколко вида, понякога и царевица, копър със шепи). Фелафели купувам готови и пека, но кифтаците много ми допаднаха и ще опитам!

Отчет - 90 мин хот йога.

Хоум - впечатляващо! Keep going, както е лафа!

# 569
Хоум, страхотна разлика! Поздравления! Peace

Да си призная и на първата снимка много ми харесваш!
На втората направо се губиш newsm78.
И се сещам за онази реплика на Радио Ереван - "Защо разваляте хубавата жена"  Joy

Аз се върнах от зъболекар като изцедена.
То беше едно стискане на зъболекарския стол, едни набирания на мускул, че и коремни преси правих ... Grinning
Но най-хубавото е, че се разминах на милиметри от пулпита.

Общи условия

Активация на акаунт