Бебешката количка - цяла наука за второ висше №30

• 72 045
  • 707
  •   1
Отговори
# 480
  • гр.Пловдив
@mazing - щом не искаш кош за новородено, то всяка която се обръща седалката към майката и има пълно легнало ще стане.
Моите фаворити за марки са - PegPerego, Cybex, Inglesina, Mclaren и Mamas&Pappas

Маkларън нямат положение на бебето към майката ,за новородено се изисква портбебе и то ще стане само на модела XLR Peace

# 481
  • гр.Пловдив

Ухаа!!!
За фенките на Maclaren-вижте най-новия модел Grand Tour LX,Angel_Dust ти какво ще кажеш?

# 482
Коя от двете е за предпочитане Jane Muum или Jane Epic ?

# 483
Момичета, какво мислите за полските колички Retrus?  Тази много ми допада: http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/bebeshka-kolichka-dot-s-max-retrus

# 484
Ами... това е лесно проверимо инфо...за 95 лв си е супер количката.
Здравейте пак и от най-обърканата на тема колички. Чета, чета и още по-оплетено ми става в главата. Може ли някой да ми помогне с две думи - живот и здраве ще си имаме септемврийско бебенце и не ми е ясно - две колички ли трябва да имам - една до пролетта и една за след това или мога да с потърся многофункционална и от раждането да я ползвам чак до 2 -3 годинки newsm78??? Благодаря ви предварително  bouquet

# 485
Не знам нищо за ретрус, но цвета с тези точици е супер бонбонски.  Heart Eyes
Гледам килограмите само аз и за този малък танк 10 кг си е супер...
Юле, можеш да си изкараш само с една количка, всичко си зависи от теб - дали ти е допаднал избора ти за количка.  Peace

# 486
  • Anywhere
Малкия танк Ретрус е по-скоро 14-15 кг, на живо в магазина казват, че теглото е без гумите.

# 487
Днес по случайност се сдобихме с тази количка http://bebe1.bg/Bebetto-LUCA---%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0 … B%D0%B5%D0%BD-235
бях решила да търся по лек вариант но като я видяхме с ММ  на живо и той я хареса,закриваха сектора за колички в този магазин и беше намалена от 790 на 585,та затова не се чудихме много,единствено ме притеснява че е в черно,но има вече много сенници та ще се реши проблема  Sunglasses

# 488
На вносителите на Retrus им бях писала преди време за тази количка и ми отговориха, че цялата количка тежи "около 10,5-11 кг.", но и на мен не ми се вярва  Rolling Eyes

# 489
Благодаря ви!

# 490
Здравейте, какво ще кажете за cangaroo rachel ?

# 491
  • София
Ретрус е досъа лека, с една мам дето се разхождаме я има, и в сравнение с моя Зипи танк е доста по лека.

Оф ядосах ае на Гракото. Излъгаха ни от дундьо, няма прозорче на сенника и има две позиции само количката, а в сайта пише три, дано да издържи, че е на 4 месеца и все още не мога седнал да го слагам. Иначе е супер лека и маневрена обаче все още не ни е на възрста, ама скоро ще я стигне.  Wink

# 492
Ретрус е досъа лека, с една мам дето се разхождаме я има, и в сравнение с моя Зипи танк е доста по лека.

Оф ядосах ае на Гракото. Излъгаха ни от дундьо, няма прозорче на сенника и има две позиции само количката, а в сайта пише три, дано да издържи, че е на 4 месеца и все още не мога седнал да го слагам. Иначе е супер лека и маневрена обаче все още не ни е на възрста, ама скоро ще я стигне.  Wink
Моля ви за мнение относно тази количка:    http://kosara.bg/kombinirana-kolichka-sarah-2v1-15585

# 493
Имала съм количка Cangaroo hanna. На никого ве бих препоръчала тази марка или модел. За тези пари може да се вземе много по-маневрена и здрава количка.
Моята я използвах няма и 5 месеца. Още от самото начало едвам се сгъваше. Супер  паянтова. Изключително НЕманеврена. Запъва се на най-малкото камъче. Количките са с малки пласмасови гуми и нямат амортисьори, така че гърбът ти да е як. И не се заблуждавайте колко е лека и маниврена в магазина. На гладките плочки и празна всяка количка е добра. Препоръчвам да си потърсите друг вариант. За 500лв може да се вземе някаква полска количка. Или нещо от сорта на ПегПерего, Макларън и т.н. само с 1 кош и да се ползва с чувалче. Бих препоръчала дори количка от  по-висок клас втора ръка. Просто с тези cangaroo само ядове.

# 494
Имала съм количка Cangaroo hanna. На никого ве бих препоръчала тази марка или модел. За тези пари може да се вземе много по-маневрена и здрава количка.
Моята я използвах няма и 5 месеца. Още от самото начало едвам се сгъваше. Супер  паянтова. Изключително НЕманеврена. Запъва се на най-малкото камъче. Количките са с малки пласмасови гуми и нямат амортисьори, така че гърбът ти да е як. И не се заблуждавайте колко е лека и маниврена в магазина. На гладките плочки и празна всяка количка е добра. Препоръчвам да си потърсите друг вариант. За 500лв може да се вземе някаква полска количка. Или нещо от сорта на ПегПерего, Макларън и т.н. само с 1 кош и да се ползва с чувалче. Бих препоръчала дори количка от  по-висок клас втора ръка. Просто с тези cangaroo само ядове.
Благодаря за изчерпателния отговор  bouquet Продължавам да търся!

Общи условия

Активация на акаунт