Бебешката количка - цяла наука за второ висше №30

• 72 047
  • 707
  •   1
Отговори
# 465
  • София
в сайта не беше показано колко кг е и на мен ми изглежда големичка

# 466
  • София
Ами... това е лесно проверимо инфо...за 95 лв си е супер количката.

# 467
  • София
да, моя грешка!

# 468
  • Anywhere
Мацето, аз даже си мисля, че като побуташ 1 месец Грако-то ще зарежеш Танка Руди при бабите  Crazy

# 469
  • София
Хаха и аз това си мисля. Там където ще остане, в града на нашите, всички тротоари са обновени, и са с полеганли такива места за плавно качване на количките. Чакам да ми звъннат да я видим на живо в магазина. Даже безплатно ще ми излезне, сетих се за едни скътани парички от погачата.  Wink

# 470
Мами някой може ли да даде мнение за тази количка Easywalker duo? Намерих я на добра цена втора ръка с кошовете за новородени и сега се чудя  newsm78
Скрит текст:

# 471
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Виждала съм я наживо черна в парка. Не съм я бутала. Загледах я първия път, точно защото се ползваше за породени -  новородени и бебе на 1,6 някъде и ми стана готино и топло като ги видях едното в бебешкия, а другото в коша за след 6+ После пак видях същата с 2 кошчета за кола ... Абе, да ти кажа доста често близнашки колички виждам точно на тази марка ... Явно са удобни и качествени ...
Най-добре се консултирай в Бебешката близнашка тема Simple Smile ТАм вече ползват колички и ще са ти най от полза по близнашките въпроси  Wink

# 472
Благодаря ти много за мнението  Grinning

# 473
  • София
Ами че честито ни, за 100 кинта, чисто ново Грако с 1 година гаранция ама друг път щях да взема. Екстра си е за втора количка, взехме я, хареса ми лека с една ръка се вдига и сгъва. Малко ме притеснява че гледа само в обратната посока но той е клюкар ще му хареса все си мисля.  Wink

# 474
  • София
Честита ви придобивка Simple Smile
Предполагам, че като я пробваш на терен ще е полезно и интересно за други в темата да споделиш как ти се струва като маневреност, удобство, когато е с дете, багаж и в действие по улиците Wink

# 475
  • София
Разбира се, въпреки че аз там където ще я ползвам е мед и масло по тротоарите, площада е от мрамор, но ще дам отзиви.  Wink

# 476
След първото дете, с второто не искам да имам количка с два коша + такъв за кола, ако искам.
Може ли да ми препоръчате комбинирана количка 0+ само с един кош, който има пълно легнало, става за новородено и после може да се ползва и за по-голямо дете.
Благодаря.  bouquet

# 477
  • София
@mazing - щом не искаш кош за новородено, то всяка която се обръща седалката към майката и има пълно легнало ще стане.
Моите фаворити за марки са - PegPerego, Cybex, Inglesina, Mclaren и Mamas&Pappas

# 478
Аз също не исках кош за новородено и до последно се колебаех между два модела на Mamas&Papas - Armadillo Flip XT и Urbo 2. В крайна сметка взех Urbo 2.
И двете имат пълно легнало положение, сравнително леки са (Армадилото е 10 кг., Урбото 9), седалката се върти в двете посоки, с големи сенници са (това ми беше много важно) и се сгъват лесно  Peace

# 479
  • русе
Здравейте, моля за мнение, спряла съм се на тази- camarelo sevila -притеснява ме, че ще е тежка обаче
https://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=1103
Предстои да купуваме другия месец😊. Всъщност не държа на коша за новородено, но повечето варианти са такива. Благодаря и прохладна вечер🍉

Общи условия

Активация на акаунт