Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е системата за оценяване в колежа?
Къде мога да намеря резултатите от всички зрелостни изпити по училища?
Какви са средните резултати на учениците в колежа по втората матура?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е системата за оценяване в колежа?
-
Къде мога да намеря резултатите от всички зрелостни изпити по училища?
-
Какви са средните резултати на учениците в колежа по втората матура?
Средните резултати на учениците в колежа по втората матура са високи. Например, 86 ученици се явиха на английски език със среден резултат 5,85, 15 ученици се явиха на математика със среден резултат 5,722 и един ученик се яви на химия с общ среден резултат от 5,58. Общият среден успех от двете матури е 5.77.
-
Какви са опитът и тенденциите за намаляване на таксите в колежа?
-
Какви са практиките за предоставяне на стипендии в колежа?

Знаеш ли как оправя настроението за месец напред поне... А сега сериозно - наистина има смисъл и за добре справящи се деца, малки подсказки, насоки и подсещания за участия в разни форуми, които биха били полезни, малко подсказки "да се кротне" в насоки които само биха го натоварили и т.н. Но най-вече първото с настроението
че за какво и ние влагаме време и търпение с тез деца, пък едно потупване по рамото ни се полага!
пък аз другата седмица ще посетя родителската среща, за мъничко де!
Малко ми се губят нещата... тъй като ги учат сами да си разпределят време и ангажиментите, та аз вече само получавам информация между другото, за учебния процес само ако конкретно питам, организационно само ако трябва да го включа в семейния график, по проекти само ако трябва "ресурсна" подкрепа... Е, разказва разни "случки" в училище... учителите отчитат "специфичната" им възраст и се зевзечат с тях понякога...И ако има нещо да се похвали де