Кауфланд / Kaufland- тема 13

• 112 168
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
леле
сигурно 20 страници се изписаха за това има ли вестници или няма  Joy Joy Joy
направо заслужава отделна тема

кажете нещо за чушките и нектарините  Mr. Green
Въпреки че снощи минах след 21:00 часа нектарини и чушки имаше в изобилие...За разлика от бялото грозде.  Confused Нектарините бяха доста зеленикави и твърди.Доста хора се отказаха да взимат от тях,влючително и аз.От чушките купих,защото ми се видяха доста прилични.Имаше намалени горски боровинки на 0.99,от тях също взех.Малини на 0.89,които пак добре че хапнахме още вечерта,защото бяха тръгнали да мухлясват.  Whistling Но пък бяха адски сладки. PartyМислех и една тиква да награбя.Обаче се замислих как съм още в началото на магазина...Как ще натъпкам количката,и ще се чудя как да мъкна торбите. ooooh!И се отказах...Днес ще купя една за да я сготвя с прясно мляко и яйца на фурна. Heart Eyes

# 451
Някой може ли да пусне електронна брошура за тази седмица?

# 452
Някой може ли да пусне електронна брошура за тази седмица?

http://broshura.bg/kaufland/view/kaufland-%D0%91%D1%80%D0%BE%D1% … BE-09-0844#page=0

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 18:02 от MAMA NA....?

# 453
Миленка333,
Скрит текст:
как точно приготвяш тиквата с мляко и яйца? Може ли рецпта? Hug
didka pitka , аз отдавна зарязах теорията, че като ги няма гостенчетъата значи продуктът е много натурален и хубав. Laughing Според мен, всяко нещо което продават в К. (и не само) е третирано по някакъв начин. Все пак когато даден продукт не се води био то се предполага. Чушките които бяха на промо в К. например, преди 1-2 седмици- ами от някои такива тлъсти гъсеници излязоха, а ме съмнява да не са били третирани с нищо. Laughing И във връзка с чушките- хубав сок направих вчера от тях+ розови домати. Grinning

# 454
  • оттам, откъдето започва България
dolce miele, знаеш, че го казах на майтап. Аз също отдавна не вярвам на био продукти.  Peace

# 455
Няма как да има реколта ,ако не се ползва растителна защита и на тези био -мио неща не врявам - имаме село и овощна градина - био само стават джанките и то с био червей Grinning
  Без торене и препарати не мисля ,че може да се добие продукция ,че и до пазара да стигне.

# 456
 Цветоулавящите кърпичка които са на промоция има ли доволни? Никога не съм пробвала, а имам няколко червени тениски които "пускат" и не ми се перат на ръка постоянно, особено лятото.

# 457
Аз ги ползвам отдавна. Доволна съм. Днес отново си заредих, че точно като ми свършат все няма промоция. И преди съм писала, че даже си ги ползвам и втори път, ако няма поет цвят по тях.  Peace

# 458
Дидка Питка, разбрах. Wink Аз се учудих чак, че нямаше нито 1 гостенче в сливите, защото на вид бяха по-скоро дребни, освен това бяха и много вкусни. Grinning Но опаковката им беше много добра и предполагам ги предпазва от гостенчета от съседна кутия.  Mr. Green Може и да съм имала късмет с кутията, трябва да купя пак да видим оттам ще изскочи ли нещо. Mr. Green
Цветоулавящите кърпички на промоция ли са? Laughing Аз също съм доволна, пускам пералнята със старата (използвана 1 път) кърпичка и добавям още 1 нова, ако пера дрехи за които ме е страх, че нещо ще изпусне (примерно при по-светли цветове).

# 459
И аз така правя с кърпичките и досега не са ме издънили.

# 460
Няма такова изнеряне, такова забиване на брошурата онлайн- ужас, не знам как се излъгах да я погледна в онлайн варианта и... ooooh! Тези кутии ми е чудно защо са ги сложили при канцеларските материали и с какви рамери са? newsm78 Ние имаме подобна от К. и я използвам за сандвичи, побира точно 2 двойни от тостерен хляб, с доста пълнеж. Така или иначе опаковам сандвичите в пликове за сандвичи или със салфетки, ако тези са с подобни размери ще взема. Иначе, нищо сензационно в брошурата... Mr. Green

# 461
  • София
dolce miele кутиите най-вероятно ги предлагат като кутия за сандвичи за децата за училище - нали малките обикновено си носят за хапване от къщи. Та сега ще започнат - кутии, шишета, несесери и т.н. училищни пособия.

# 462
За пръв път харесах омекотител от Кауфланд.
Доволна съм от синьото "Коколино",други не съм и пробвала.

# 463
  • Sofia, Bulgaria
Синьото "Коколино" и на мен ми е любимо и го дебна на промоция.
За плодовете и зебенчуците в К - никога не отивам с предварителна нагласа, че ще си купя това или онова, защото се разочаровам така - или нещо дето съм набелязала в брошурата е свършило или са пробрани нещата и са останали само скапани. Вече купувам което ми хареса и е на добра цена, а ако нещо спешно ми трябва в момента - после минавам през пазара (ако не съм взела сладолед, което рядко се случва през лятото). Не знам защо, но в нашия К (Хаджи Димитър) често няма никакви моркови например. Иначе съм купувала прекрасни плодове и зеленчуци на добри цени, но трябва да ги уцелиш.
Някой с отзиви за аксесоарите за баня? Лилавото мисля точно ще пасне на новата ни баня, но още не съм стигнала до магазина.

# 464
Ариела в кутии като ,че ли не ухае силно.Днес една кутия беше пробита и го мирисах.На сметка е си взех.

Общи условия

Активация на акаунт