Кауфланд / Kaufland- тема 13

• 112 183
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Брошурите пък от Лидл една чистница от входа ги събира от кутиите и хвърля в контейнера - почти не успявам да си взема Grinning
В  30% от апартаментите във входа не живее никой и вестници - брошури пак не им стигат .
 Едни са прибрани - други чистофайници Grinning

# 436
Скрит текст:
За брошурите от Лидъл (големите) и на мен ми е неясно защо доста от хранителните промоции не са включени. newsm78 Идеята е човек да не знае за тях и като отиде да направи непредвидени покупки и да похарчи повече пари от предвиденото? Или идеята е да осигурят наличности докато траят промоциите...като съответно по-малко хора знаят за намаленията? Последното не е много логично, защото нали уж от повече купени бройки печелят повече?!
Жармен, и за брошурите от Л. е въпрос на късмет; в крайна сметка все ще се намери от съседите някой който да е чистник, да прави зимнина, да боядисва, да връща на вторични суровини...... Joy
Ето, тази седмица идея си нямам какви ще са промоциите. И по-добре за портфейла. Laughing Wink

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 02:32 от dolce miele

# 437
  • Бургас
И мен ме дразнят на информация в К. Колкото пъти съм питала за новата брошура в неделя вечер, все нямат! Ами много ясно, че е умишлено. И то не защото хората ще се объркат с цените, а защото вероятността да си купиш нещо сега на редовна цена, което ще е на промоция следващата седмица е много голяма.

# 438
  • Пловдив
И мен ме дразнят на информация в К. Колкото пъти съм питала за новата брошура в неделя вечер, все нямат! Ами много ясно, че е умишлено. И то не защото хората ще се объркат с цените, а защото вероятността да си купиш нещо сега на редовна цена, което ще е на промоция следващата седмица е много голяма.
Може да им е забранено на момичетата да дават предварително вестник ThinkingНапълно нормално е и да спазват  изискванията на работодателя си,независимо дали ни харесва или не Crossing Armsние също не сме получавали повече от месец брошура,но ще  се информираме  от електронният вариант.

# 439
  • Sunshine state
Ами да кажат, че не им позволяват, а не да лъжат, че нямало. Дори попитах на каква цена ще е Ариелът от утре и тя ми отговори, че не знаела?! После попитах отново наистина ли в целия магазин нямат ни един вестник и тя потвърди. Е,тогава извиках управителя и о,чудо веднага ми донесоха вестник ИЗПОД шкафа на информация. Whistling

# 440
Аз пък си мисля, че на Информация не са длъжни да знаят колко ще струва дадена стока от понеделник. Peace Обаче пък от понеделник нататък си е като печалба от лотария да се сдобиеш с вестник на Информация. Crazy Поне тогава могат да осигурят повече брошури. Колко пъти в 10 сутринта или по-рано даже са ми казвали, че вестникът е свършил. Shocked Разбира се, който иска ще се информира онлайн от брошурата, но пък аз хич не обичам да го правя. Mr. Green Едно е да си пия кафето, да си подчертавам и разглеждам спокойно вестника и да си планирам покупките и съвсем друго е да цъкам непрекъснато тук и там, за да ми се увеличи шрифта и картинката и да видя де факто промо стоката. Grinning Всичко това увеличено по много страници. Пък и после забравям половината неща- да не тръгна да си записвам на бележка какво пише на екрана на лаптопа....  Joy

# 441
Напълно съм съгласна с всичко написано от Pupitka .
Иначе пък пресен пример от петък,вечер...Прибираме се с моя към блока,отключвам външната врата и гледам едно 30,40 вестика оставени над п.кутиите.Взех си за мен,качих се горе и видях че имам торба боклук.Викам си "чакай ще я хвърля".Слизам и нямаше нито един в-к.То е ясно че комшия ги е взел.Защото отново пиша:вратата ни се заключва.Може ли такова безобразие?!?!И си отговаря кака Милена:"може,може..."За печка ли им трябва,пари от хартия ли изкарват:незнам.
На Лидл брошурата директно от тях си я взимам:проблем няма.
На Пени ми я слагат в кутията:и там проблем нямам!

# 442
Употреба на старите вестници:
http://www.az-jenata.bg/a/4-za-doma/29820-razlichni-upotrebi-na-starite-vestnici/

Интересно е обаче, че отскоро ЦБА правят брошури на същия тип вестникарска хария, само че по-малко страници, но тези брошури не изчезват за секунди.

# 443
При нас вестници почти винаги има. Даже има сгънати, които стоят на видно място на информация  Peace

# 444
При нас вестници и брошури с лопата да ги ринеш...

# 445
леле
сигурно 20 страници се изписаха за това има ли вестници или няма  Joy Joy Joy
направо заслужава отделна тема

кажете нещо за чушките и нектарините  Mr. Green

# 446

Снощи при нас бяха намалени на 75ст. -  успях да избера 1кг. Имаше хубави чушки, макар и с ровене......Не знам какви ще бъдат от днес на промоция....

И да се възмутя.....Следобед реших, че искам да направим скара.....И....заръчках мъж да идем до К.....Обаче там, на витрините за месо - никакво хубаво пилешко за скара не намерихме! Друг път като не ми трябва - има пържоли, шишчета - неовкусени, а сега - защото ми се прияде - нищо! Crossing Arms

В крайна сметка от кварталния магазин купихме пиле и го опекох във фурната.......

# 447
  • оттам, откъдето започва България
Последно за брошурите: В магазините на Кауфланд се получават в петък.  Peace

# 448
Скрит текст:
При нас на Информация вадят вестниците от едно (тънко, с неголям капацитет) чекмедже. Изобщо не са на видно място. Макс 1 или 2 пъти съм видяла досега да слагат вестника на видно място и това беше отдавна- отгоре бяха постевени. Тогава обаче вестникът ми пристигаше в кутията. Mr. Green Иначе логично е да се предположи, че не им е разрешено да го дават преди понеделник, но аз ако не бях прочела тук, че на Информация дават вестници никога нямаше и да разбера какво държат в онова чекмедже... Laughing
Според написаното от Гитадам- харесах пак само плодове и зеленчуци (ако изглеждат ок на място) и евентуално може и тоалетна хартия.... Mr. Green
Все забравям- +1 за сините сливи които са в прозрачна пластмасова кутия, някакъв интересен сорт бяха. Mr. Green 1 кг за 1,49 лв- бяха сладки (повечето), макар и не много едри и нямаше нито една с "гостенче" вътре. Laughing

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 23:24 от dolce miele

# 449
  • оттам, откъдето започва България
dolce miele, тези сливи явно доста са третирани с препарати, щом им липсват гостенчетата.  Peace
Ама то кое ли не е.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт