Кауфланд / Kaufland- тема 13

• 112 176
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
За пръв път харесах омекотител от Кауфланд.
Доволна съм от синьото "Коколино",други не съм и пробвала.
Синьото бинго е разкошно но не го зареждат в Кауфланд.

# 466
И при нас се е случвало да няма моркови- аз често ходя специално заради тях. Още по-често се случва да са ужасни, даже и когато гонеха цена от 2 лв за 1 кг. Най-странното ми е, че един път са хубави морковите, друг път са с лошо качество, като че ли зареждат от коренно различни места... newsm78
А от кутиите за сандвичи, К-класик мисля, че се водят- постоянен асортимент в зелено и в синьо, все се каня да купя и все отлагам за по-нататък. Изобщо не мога да преценя кой размер ще е най-удачно да взема. Blush Май с филийки хляб трябва да пробвам.... Laughing Mr. Green Иначе са на добри цени...

# 467
  • Асеновград
момичета течният или кутия Ариел , да си взема?

# 468
  • Русе
Зависи, с какво предпочиташ да переш. За пералнята
е по-добре да е прах Peace

# 469
  • До морето
Здравейте, рядко пазарувам в Кауфланд, но скоро влязох и накрая малко преди касите видях някакви намалени артикули. Избрах си страхотна иноксова купа с капак, на който има различни приставки за ренде. Беше намалена от 20 на 15 лв. грабнах я и излязох. После от приятелка разбрах, че тя имала подобен комплект купи - 3 броя с различна големина. Имате ли представа дали има такива комплекти в Кауфланд? Чудя се дали тази моята не е била намалена, защото някой е забърсал другите купи и е развалил комплекта? Ако продават комплекти, бих си купила, но много рядко ходя в Кауфланд, че не ми е на удобно място. Дали някой може да помогне? Мерси.

# 470
  • Асеновград
Зависи, с какво предпочиташ да переш. За пералнята
е по-добре да е прах Peace

благодаря Peaceще си взема този път прах. Peace

# 471
Очаквах да прочета мнения за Ариела, но никой не е споделил впечатленията си. Изкушавам се да  купя от него, но ме притеснява да не е лоша партида. Преди време купих Персил на промоция, след пране с него дрехите воняха на хлорна вар. Сега с Ариела не смея да рискувам, че и е голямо количество. Какво ще ги правя тия 8 кг?! newsm78
Омото нещо изчезна  Sad

# 472
  • оттам, откъдето започва България
Моето мнение за Персил е същото. Ползвах го още като го пуснаха преди много години. Вярно, че мирише на белина, но пък изпира перфектно.  Peace Между другото Ариел ще има и в Била от утре, но е за цветно - 40 пранета - 12,89 лв.

# 473
Mariposa_Malva , преди няколко седмици имаше промоция на такива купи с приставки-рендета. Обаче не съм 100% сигурна дали бяха комплект от 3 размера купи (така мисля, но да не те подвеждам). Намалението може да е било поради липсващи купи от комплекта, но може и просто да е била намалена и някой клиент да е отворил да разгледа по-добре и после да е "забравил" да прибере купите в голямата...Някъде може и да са останали още.

# 474
  • До морето
Благодаря ти за отговора   bouquet

# 475
нектарините са хубави
пробвах одеве една
костилката сама си падна, много сладка беше

# 476
+ 1 за нектарините.
В темата за праховете се коментираше, че Ариела е хубав.  Peace

# 477
  • София
И аз съм с + за нектаринките. Сладки са и не са много меки, че да ти се разтичат в ръцете Simple Smile

# 478
И аз съм с + за нектаринките. Сладки са и не са много меки, че да ти се разтичат в ръцете Simple Smile

още един + за нектарините.  Харесах си ги още когато бяха на промоция 0,99лв/кг в Билла. Взех си 5кг - твърди и много сладки. След 2 дни поомекнаха и станаха още по сладки . newsm10

# 479
Значи ще си заредя повечко нектаринки....ако и в нашия К. са добре на външен вид, естествено. Simple Smile
Вече забравих какво друго е на промоция...без вестника....а онлайн няма да се прежаля да гледам пак. Twisted Evil Ще гледам на място каквото ми хване око. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт