Кауфланд / Kaufland- тема 13

• 112 167
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
На мен пък не ми пречи да я разглеждам само онлайн брошурата...Даже някой път я имам на хартия(но това много рядко Mr. Green) и по навик пак в сайта им я разглеждам. И лидълската и всички останали пак така...Отвикнах от хартиените ли, що ли и аз не знам Simple Smile Дразни ме само това, че я качват много късно в нета ...

# 586
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Защото рядко я имаш на хартия и вече си свикнала да я разглеждаш онлайн.

# 587
Има една такава работа май  Mr. Green Точно навик си е вече Laughing

# 588
Ами ако си качваха брошурата нормално, а не по 4 страници наведнъж примерно, нямаше да се налага да се зверя на екрана, да увеличавам, за да прочета нещо, а "преместването" на зоната която желая да видя уголемена без мишка на лаптопа си е занимавка... Mr. Green С Лидълската онлайн брошура нямам никакъв проблем- тя и като качество е доста по-добре.

# 589
Кофти са тия, дето са качени по разни други сайтове, но тази в сайта на Кауфланд си е много приятна за разглеждане. Там си е на 2 страници, ясно се виждат продуктите, увеличаваш си я...всичко е както трябва. Но пък тя излиза чак в деня като започват промоциите Tired

# 590
Спалните комплекти не са ли до днес на промоция?

# 591
 newsm78 И аз мислех да попитам точно това.

# 592
Спалните комплекти не са ли до днес на промоция?

Не, при нас са до сряда. Аз съм от прецаканите градове, където започват от четвъртък промоциите в К. Tired (още ме е яд за това). Така и не стана ясно защо направиха тази идиотска промяна...Докато в темата се коментират новите промоции, ние още 3 дни се влачим със старите Tired

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 16:18 от karmen77

# 593
Напротив, от коментарите вие и без брошура знаете какво може да си купите.  Laughing

# 594
За любителите на сладичкото забравих да похваля тортите с какаов крем на sweet way. По-скоро са като голяма суха паста, но много вкусни. Промоцията е до днес.    party023 Има и вариант с череша и ванилия, но тях не ги пробвахме.
Ние редовно взимаме сладкиша на Елей за 2,99, прилича на тирамису.
 Peace

# 595
Млякото Олимпус какъв процент масленост е? И бозата каква марка е и колко милилитра и дали е със захар или подсладители?

# 596
В повечето случаи, ако има останали бройки, промоционалната цена продължава да си върви и след обявения ден. Не винаги, но в повечето случаи. Wink

# 597
http://prikachi.com/images/781/8303781c.jpg

Днес от Кауфланд купих 2бр джобове за документи и 3бр блокчета за рисуване.Спешно ми трябваше прах за пране и купих някакъв български 6+ с аромат на жасмин,няма такава гадост,не се лъжете да го купувате,жалко,че Тайд е на промоция чак в петък.

Сега пусна пералнята,смърди ужасно,не прави никаква пяна.Подведох се по това,че е на промо на цена 4,69 лв,Савекса е в пъти по- добър.

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 11:42 от gitadam

# 598
Гледам, че да пуснали Fairy за миялна. Досега не предлагаха май.
И аз се загледах в тези таблетки, но не се сещам да съм ги виждала. Много се чудя дали да не взема за проба.

# 599
  • Русе
Спешно ми трябваше прах за пране и купих някакъв български 6+ с аромат на жасмин,няма такава гадост,не се лъжете да го купувате,жалко,че Тайд е на промоция чак в петък.
Сега пусна пералнята,смърди ужасно,не прави никаква пяна.Подведох се по това,че е на промо на цена 4,69 лв,Савекса е в пъти по- добър.
Въпросния прах не съм го чувала, нито виждала, но само да ти кажа, че хубавите прахове за пране НЕ правят пяна Peace

Общи условия

Активация на акаунт