Отговори
# 105
Мен повече ме притесняваше какво ще ста е ако не ми направят клизма или въпреки нея и от клизмата де, но по малко. Тъй като щяха да ме приемат на другия ден защото преносвах моята док ми каза да не ям много , само нещо леко и да е по-рано и да си взема свещички Eva Q мисля че бяха! Вечерта си направих едната и не ми подейства особеноо, а момента бил моментален , после направих и другата и пак така и накрая се примирих.

Диана честита племенничка, да е жива и здрава!

# 106
Здравейте мами,не пиша много,но редовно чета.  Днес  бяхме на консултация,момче е доколкото можахме да видим,че пак си държи краченцата свити Simple Smile Тежим вече 560 гр в 22 седмица. До сега съм качила 8 кг,надявам се да не прекаля с качването,че ще трябва да се свалят после :-X  За клизмите-не е страшно,само не е приятно(правиха ми 2 пъти за други операции). Лек и успешен ден

# 107
  • при моите деца .....
Привет!
И аз нямам неприятни спомени от клизмата....

Относно пазаруването - все още не съм пазарувала, но ходя на работа и нямам време....
После ще правим ремонт.....
Каквото ми дадат ще ползвам....
Ще пазарувам септември - октомври....

Хубав ден!

# 108
Мен изобщо не ме е страх от клизмата, обаче чух, че тук трябва да си я поискаш и се чудех каква е алтернативата щом не я предлагат те сами на всеки. Говорим при естествено непланирано раждане. Майка ми ми каза, че са и правили, но родила много бързо и изобщо не успяла да започне да се чисти от клизмата, та търся информация кога и как се прави. Но в крайна сметка те докторите ще ми кажат като дойде времето, а ако не ми кажат те ще чистят та мисля да спра да се притеснявам и за това  Mr. Green

# 109
най-накрая и аз днес бях на преглед,тая здравна каса с по един преглед в месеца ме побърква....до сега доста често ходя на частно или извънредно...не издържам цял месец чакане......
та днес ходих ,нали имах червени точици на меката част на бедрата,ръцете  доктора каза алергична реакция,до края на месеца ,ако не минела сама,ще ме прати на кожен лекар....
иначе каза бебчето е добре в параметри,не говореше много доктора или поне на разбираем за мен език....
за пола каза,че е с гръб не бил сигурен още,та аз утре влизам в 6 месец,а той всеки път различен пол ми казва,ама здраве да е,важно е да е здравичко:)
мисълта за клизма ме ужасява,но все пак,като се наложи ще го прижевеем Joy
Диана честита племеничка baloni

# 110
Skeeter, питай си ги като наближи как процедират. Аз четох из различни сайтове на болници, по форуми....Общо взето по желание ми се видяха нещата, от страна на родилката, но все предварително вкъщи си правят.. На едно място пишеше за клизма при предисзвикано раждане, но пишеше,че тогава като ти сложат системите няма ставане а и те връзват на монитор. Та ако не подейства до край веднага после познай, хем си лежиш хем си .....  (образно казанао, там беш намекнато за последствията) Mr. Green Абе ще видим, квото и от където дойде .... hahaha
Диана честита племенничка!

# 111
diana87, честита племенничка, ще си имате дружка в игрите  Heart Eyes

# 112
  • Пловдив
diana87, честита племенничка, ще си имате дружка в игрите  Heart Eyes

За съжаление живее доста далеч от България- в Канада е и само по скайп ще мога да си я виждам...

# 113
Диана, честита племенница! Да е жива и здрава, щастливо детство!  newsm32
Поздравления за добрите новини при Маргарита и Симонка! Аз в началото бях по-нетърпелива в очакване на всеки следващ преглед и все се притеснявах дали всичко е наред. Откакто усещам редовно бебка, съм по-спокойна  smile3504

# 114
Здравейте момичета, дока,то ви изчета  Hug

Кърменето и аз съм на мнение, че не трябва да се изцеждаш след кърмене, защото още повече започваш да произвеждаш и влизаш в един омагьосан кръг, това разбира се ако си имаш достатъчно кърма, ако не.....няма как ще трябва да се цедиш в допълнение към кърменето   Crazy
изследвания и на мен само веднъж са ми пускали досега  Wink
Маргарита честити ви сини гащи  stork-boy
Симонка браво за хубавите резултати  bouquet
Диана честита племенничка, да ви е жива и здрава   bouquet
клизма правиха ми при предното раждане, по скоро дискомфорт и ме хвана срам, ама на жените там не им пука..... Нищо страшно не е.
лак и аз съм с гел лак, но същото съм чувала, че първите признаци , ако има нещо със сърцето се отразяват в ноктите, посиняват, така че ....ще си слагам или безцветен или френски като наближи времето.

# 115
Да се отчета и аз след вчерашната ми ФМ - всичко с бебо е наред вече сме 632г, док остана много доволна, записа ни и клипче как мляска Grinning Питах има ли проблем да ходим другия месец на море и тя каза, че щом не е на нашето да си ходим спокойно (на нас и без това Гърция ни е много по-близо).
Иначе ми е много интересна темата за кърменето, че като ми е за пръв път и съм много боса по този въпрос.

# 116
Диана честита племенница,да е жива и здрава   ylinfant
Днес реших да влезна в един бебешки магазин да разгледам количките и моментално се влюбих  Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=PBJQGoz3OMI
Почти същата е като тази която гледах в магазина,няма ревю на този модел, (Adamex Lara) май защото е по нов модел ако не се лъжа,но на живо е невероятна  #Crazy

# 117
  • В къщурката на хълма на феите
Имам си напълно здрав, много упорит, 369-грамов 100% мъж Mr. Green наложи се три пъти да влизам в кабинета, за да може лекаря да го огледа качествено Mr. Green

# 118
mecani юпииииииии  Party

# 119
  • при моите деца .....
Имам си напълно здрав, много упорит, 369-грамов 100% мъж Mr. Green наложи се три пъти да влизам в кабинета, за да може лекаря да го огледа качествено Mr. Green
Браво, прекрасни новини!

Общи условия

Активация на акаунт