Отговори
# 135
..... никой не споменава за отичане на краката и ръцете аз от два дни отичам и е доста неприятно!

# 136
Схващания на прасците и аз получавам от време на време. От няколко дни си увеличих дозата магнезий и не съм получавала крампи. За отичането- много леко на ръцете и след работа на краката, ужасно е Sad

# 137
  • София
На мен отдавна ми изтръпват ръцете от китката надолу. От скоро и десния крак. Сутринта исках да се протегна и усетих как се схваща кракът ми под коляното. Е размина ми се опъването. Според мен имам недостиг на магнезий, но нямам контракции и не ми е назначаван. За момента не отичам, или поне не ми личи. Не нося бижута, за да преценя по тях.

# 138
stalinka_89, и на мен ми харесва количката, че и цената е хубава (горе - долу толкова ми е бюджета), но ми идва малко тежичка. Аз си търся такава, до около 10 макс. 11 кг. с коша и гумите, и все пак сравнително здрава и стабилна, но нещо не мога да намеря. т.е намерих две, но за едната няма добри отзиви като цяло за марката, а другата ми е съмнително евтина за характеристиките си.
Така че засега продължавам да разглеждам, то има и много време де, ама до преди да започна да гледам мислех, че ще бъде по - лесно  Laughing

На каква цена е ориентировъчно количката. Бюджета ми е до 600-650 лева, но ме съмнява да се вместя с нея Simple Smile

Ако става дума за количката, която е показала stalinka_89, тя е написала, че е 740 лв. за две в едно. Аз не помня снощи за колко я намерих и къде точно гледах  ooooh!, но потърсих заради теглото и май беше към 14 кг.
Иначе и моя бюджет е около 700.

От няколко дни и на мен ми отичат краката (ръцете по - малко) предимно вечер, но не всяка...онзи ден дори трудно си закопчах сандалите и се чудех какви изследвания да пусна и дали е нормално...

# 139
  • В къщурката на хълма на феите
Калина нормално е, но като цяло, за да си спокойна - отичането е свързано с албумина в кръвта Peace

# 140
Не знам дали са ми изследвали албумин...да е е общ белтък, защото той ми беше леко занижен последно  Embarassed или няма нищо общо?
Да знам какво да си пусна следващия път.

# 141
Краката и ръцете ако отичат непременно кажете на АГ, може да е от горещото и да е ОК, но може да е знак за прееклампсия, мен всеки път ме препитват по темата като ида на преглед.  Peace

# 142
За да е прееклампсия не трябва ли да ми е високо кръвното и няма ли други симптоми?

# 143
Май към 12 кг и нещо беше като гледах,но и старата ми беше толкова,те повечето са на тези килограми,но за сметка на това изключително маневрена.Имаше в магазина от тази марка няколко модела които бяха дори под 700 лева и са много сходни,но тази ме грабба заради материята,че не е като другите които спарват и килограмите на другите модели в интернет като разглеждах имаше малко по леки   bouquet

# 144
Калина - не знам точно, не съм се задълбочавала в темата. Аз съм с ниско кръвно, но както казах всеки път ме пита АГ и каза ако започна да се подувам да не се притеснявам, защото вероятно нищо не е, но да и звънна все пак. Само че също определено забелязвам, че тук в Германия повече гледат под всеки камък да не се крие нещо, отколкото в България, та вероятно е излишно, но все пак да се има предвид.  Peace

# 145
Този дъжд само на съм ме избива  Flutter

Схващания има с предната бременност , посред нощ се събуждах с болки в краката, засега нямам , но ги очаквам  Rolling Eyes
Мисля, че колкото по топло става, толкова повече ще се подуваме   Thinking , но аз съм доволна щом още си нося часовника  Mr. Green , но май няма да е за дълго  Whistling

diamond Мерси   Wink

Никоя от вас ли не е ползвала Йонизатор май за втори път питам , ама ми се иска мнение преди да купим  newsm78. Загледала съм се в  тези на Ланаформ, които се водят овлажнител и йонизатор
http://www.shtarkel.com/products/3399-detski-ovlajnitel-i-ioniza … -vyzduh-mixy.html
Незнам дали ви се отваря ....

# 146
Прасците ми изтръпват най-малко два пъти в седмицата. Миналата седмица ми увеличиха диаспорала на 2 на ден, но пак ми изтръпват. Много е болезнено, но това да ми е проблемът.

Вчера бях на хематолог заради ниския хелоглобин и високото желязо и всичко е ок. Добре, че не ги слушам тези мои АГ-та иначе досега да съм се отровила от хапове. Тази от болница "Надежда" си позволи директно да ми предпише ампули Б12, като казах на хематолога, тя не можа да повярва и ме похвали, че не съм ги взела. Много съм доволна, че всичко е ок, но трябва да се следи кръвта всеки месец, защото сега е добре, но желязото е започнало да пада.

ММ е намерил много хубава количка от една негова колежка. Ето я http://bebeshkikolichki.com/product/4256/jane-bebeshka-kolichka-muum-3v1-p70.html
Предлага я само с два коша - седналия, който може и легнал и коша за кола, който става за кош за новородено, както за кола, така и за количката. Какво мислите? Аз смятам, че е доста хубава, но не разбирам много, затова моля да ме посъветвате. Всъщност тревожа се от липсата на третия кош за новородено  newsm78

# 147
  • София
Emma, количката е симпатична, доста прилича на нашата. Имай предвид, че столчето за кола не е хубаво да се използва дълго, няколко пъти го коментирахме, че гръбчето на детето се изморява. А летният кош ми се вижда тънък за зимата, но може да греша. Аз не бих ползвала нашия летен кош първите 4 месеца.

# 148
Ема, оз съм си харесала точно тази количка. На линка е във вариант 3в1. Има я и във вариант 2в1, при който коша за новородено може да се трансформира в столче за кола. Ако ти предлагат втория вариант, няма какво да те притеснява, понеже ще си имаш кош за новородено. Аз също смятам да я взема в този вариант, понеже често пътуваме с кола и така ще ми е по-удобно, вместо да нося отделно кош за новородено и столче за кола.

# 149
Вики, Бисквитка, много ви благодаря за бързите мнения.
Вики, вашата същата марка ли е?
Бисквитка, и аз точно така разсъждавах, но ме притеснява това, което Вики е написала - да не би да му е неудобно на бебето, защото коша е за кола, но може да се ползва и за количката. Ако се ползва 6м. постоянно, какъвто ще е нашия случай, да не би да не е подходящо за гръбчето на бебето.  newsm78

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 13:38 от emma_smith

Общи условия

Активация на акаунт