Отговори
# 120
По здравна каса се правят кръвни изследвания по веднъж всеки триместър, ако всичко е наред. Аз имам изследване от 13г.с. и другата седмица ще пускам второ(22г.с.+).
Деси, съчувствам ти. И все пак всичко е индивидуално. Познавам жена, родила дете 4,500, тя е около 160 висока и не много едра. Ако не си миньонче, може да се справиш и нормално, пък и детето не е казано, че ще е 5кг.

1,60 съм, но говорих със свекито и ме успокои - малко е преувеличил

# 121
Diana честито, да е жива и здрава, да има щастливо детство и да носи много радост на мама и тате!
Mecani много се радвам за добрите резултати!

# 122
Браво Мецани, честити ви сини гащета  stork-boy

Ние ходихме до мол-а та намазах това онова  Blush smile3503 Добре, че имам добър мъж та не мрънка, че постоянно нещо купувам  Laughing

Днес ходихме да подадем завление за червен паспорт на малкия, но бях доста учудена, пуснахме бърза поръчка, оказа се че понеже му го преиздаваме, т.е. 2 му е ...струва 43 левааааа  #Cussing out #2gunfire Е направо откачих, по принцип бърза за дете е 20 лева и ние изобщо не се замислихме, абе ужас много се ядосах, ама .....това е положението.

Хайде оставям ви да опъвам крачета  smile3524

# 123
Гери и Мецани, поздравления за хубавите новини  Hug
Сталинка, много стилна изглежда количката, харесва ми  Peace

# 124
Добро утро Simple Smile
Mecani, честити сини гащи  stork-boy и поздравления на теб и Гери за прекрасните новини от прегледите  Hug Все така да се развиват и растат нашите бебоци!
Да ви се оплача, все по-рано ставам Sad Днес се събудих в 4:00 сутринта и няма заспиване. Засега нищо не ме боли, като изключим опъването долу вдясно от секциото и леките контракции от време на време. Между другото, Магнерота ми действа значително по-добре. Нямам силна диария като с Диаспорала, просто си ходя редовно до WC.

С пожелание за прекрасен ден!   bouquet

# 125
Сталинка, много стилна изглежда количката, харесва ми  Peace
[/quote]
Да,а както казах на живо е доста по красива и също ме впечатли,че този модел е изработен изцяло от еко материя,а цената поне за мен беше горе долу допустима 740 двата коша

# 126
  • София
Добро утро!
Честито на Гери и Мецани за хубавите новини.
Диана, честит нов член на фамилията. Да е жива и здрава малката кукла.
Аз днес ще си мързелувам. Бебо и той мързелува. От снощи не е мърдал, но пък какъв шут ми наби за лека нощ.
Хубав ден на всички.

# 127
  • Пловдив
Благодаря на всички за пожеланията. Надявам се тези дни да успея да се свържа по скайп със сестра ми и да видя принцесата.... Praynig

# 128
Mecani, честит малък разбойник  Hug и поздравления на теб и Гери за прекрасните новини от прегледите! Само такива да се чуват и да растат здрави и големи бебоци!

choco_late , честити придобивки  Wink

И аз да си кажа нощните неволи. За първи път имах спазъм на прасеца, събудих се от болка и още ме боли, дойдох на работа накуцвайки  Cry Много неприятно, но май е често срещано  newsm78 На вас случвало ли ви се е?

# 129
На мен досега два пъти, точно в прасеца, и двата пъти докато спях. Изключително неприятно, но бързо мина. Ако зачести ще се оплача на АГ.

# 130
  • Пловдив
И на мен ми е изтръпвал крака докато спя, наскоро започна и едно схващане в ръката даже.Но отминава бързо за някоко секунди

# 131
diana87, да ти е жива и здрава племенницата! Simple Smile
Аз също се събуждам много рано към 05:00 и нещо най - късно всяка сутрин, някой път ставам, но днес успях да заспя и то към 08:00 часа.
Леко ми се схваща и на мен прасеца от време на време, въпреки, че отдавна съм на Магнерот, също така сутрин като стана целите ми крака са изтръпнали и ми е много неприятно докато се раздвижа  Confused

# 132
Нощем ми изтръпват ръцете , тази нощ и прасците....много гадно!

# 133
stalinka_89, и на мен ми харесва количката, че и цената е хубава (горе - долу толкова ми е бюджета), но ми идва малко тежичка. Аз си търся такава, до около 10 макс. 11 кг. с коша и гумите, и все пак сравнително здрава и стабилна, но нещо не мога да намеря. т.е намерих две, но за едната няма добри отзиви като цяло за марката, а другата ми е съмнително евтина за характеристиките си.
Така че засега продължавам да разглеждам, то има и много време де, ама до преди да започна да гледам мислех, че ще бъде по - лесно  Laughing

# 134
  • Пловдив
stalinka_89, и на мен ми харесва количката, че и цената е хубава (горе - долу толкова ми е бюджета), но ми идва малко тежичка. Аз си търся такава, до около 10 макс. 11 кг. с коша и гумите, и все пак сравнително здрава и стабилна, но нещо не мога да намеря. т.е намерих две, но за едната няма добри отзиви като цяло за марката, а другата ми е съмнително евтина за характеристиките си.
Така че засега продължавам да разглеждам, то има и много време де, ама до преди да започна да гледам мислех, че ще бъде по - лесно  Laughing

На каква цена е ориентировъчно количката. Бюджета ми е до 600-650 лева, но ме съмнява да се вместя с нея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт