Отговори
# 165
Здравейте, момичета!  Simple Smile
Да се запиша и аз в темата. На 20г. съм от Кърджали, първа бременност, чакам момиченце. Терминът ми е на 23.10.2015г.

# 166
Благодаря за мненията и съветите, момичета!   bouquet
Ще отида да я видя и ще взема решение на място Simple Smile Шикер, идеята за допълнително купуване на другия кош не е никак лоша. Ще проверя цената Simple Smile

ColouRing_ и Бобишана, добре дошли при нас Simple Smile))

# 167
  • при моите деца .....
..... никой не споменава за отичане на краката и ръцете аз от два дни отичам и е доста неприятно!

Моите крака оттичат много...
в стъпалата стават огромни... скриват се кокалчетата....
Вчера ми премериха кръвното 95/ 60.
Като пуснем ПКК и урина ще проверим, но най-вероятно е от вени....

И моите прасци изтръпват, а понякога и ръцете, но за кратко за секунди, но трябва да стана да го раздвижа - тази нощ 4 пъти....

ColouRing_,  Бобишана, welcome

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 17:43 от * Боби *

# 168
ColouRing, и на теб добре дошла   bouquet

# 169
Благодаря ви, ShikeR, * Боби *, emma_smith!   bouquet

# 170
vickityyy, права си няма да намеря, а и да излезе нещо случайно щом е толкова стара ще бъде доста използвана...ще търся нещо с подобни размери, дано намеря  Hug

# 171
ColouRing_,  Бобишана, welcome  bouquet

# 172
ColouRing_,  Бобишана Добре дошли   bouquet

Момичета да не забравите, че количките трябва да се събират в асансьора  Laughing една позната не беше измерила , та ходиха да връщат количката  #Crazy

# 173
Този дъжд само на съм ме избива  Flutter

Схващания има с предната бременност , посред нощ се събуждах с болки в краката, засега нямам , но ги очаквам  Rolling Eyes
Мисля, че колкото по топло става, толкова повече ще се подуваме   Thinking , но аз съм доволна щом още си нося часовника  Mr. Green , но май няма да е за дълго  Whistling

diamond Мерси   Wink

Никоя от вас ли не е ползвала Йонизатор май за втори път питам , ама ми се иска мнение преди да купим  newsm78. Загледала съм се в  тези на Ланаформ, които се водят овлажнител и йонизатор
http://www.shtarkel.com/products/3399-detski-ovlajnitel-i-ioniza … -vyzduh-mixy.html
Незнам дали ви се отваря ....
Ние имaме лaнaформ овлaжнител с йонизaтор, доволнa съм. Но не е с детски мотив. Честно кaзaно зaбрaвям дa го включвaм често, сещaм се сaмо кигaто е болен синa ми. Но дишa по-добре и спи по-спокойно, когaто е с хремa и съм го влючилa.

# 174
ММ е намерил много хубава количка от една негова колежка. Ето я http://bebeshkikolichki.com/product/4256/jane-bebeshka-kolichka-muum-3v1-p70.html
Предлага я само с два коша - седналия, който може и легнал и коша за кола, който става за кош за новородено, както за кола, така и за количката. Какво мислите? Аз смятам, че е доста хубава, но не разбирам много, затова моля да ме посъветвате. Всъщност тревожа се от липсата на третия кош за новородено  newsm78

Ние сме с тaзи количкa, но точно зa този вaриaнт, зa който ти говориш. Всъщност той не е столче зa колa, който стaвa нa кош зa новородено, a точно обрaтното. Кошa е много стaбилен и удобството е че може дa се връзвa в колaтa и в легнaло положение, не сaмо в полуседнaло. Товa дaвa предимство дa пътувaте по-дълго време без дa спирaте, зaщото нормaлните кошчетa зa колa нaтовaрвaт дробчетaтa нa бебетaтa при дълъг път и трябвa дa се спирa зa почивки нa всеки чaс. Силно препоръчвaм количкaтa. Единственото неудобство е, че кошa е мaлко по-мaлък от стaндaртните и отеснявa преди шестия месец. Aз смених кошовете нa синa ми когaто той беше нa пет месецa, но и той вече искaше дa се нaдигa и беше време тaкa или инaче Wink

# 175
Emma, количката е симпатична, доста прилича на нашата. Имай предвид, че столчето за кола не е хубаво да се използва дълго, няколко пъти го коментирахме, че гръбчето на детето се изморява. А летният кош ми се вижда тънък за зимата, но може да греша. Аз не бих ползвала нашия летен кош първите 4 месеца.
Синa ми е мaйско бебе, нa петия месец го преместихме в "летния" кош. Т.е. нaчaлото нa ноември. Не е тънък кошa, товa си е стaндaртнa количкa зa след шестия месец, незaвисимо от сезонa. Нямa нищо общо с летните колички. В другите държaви не се нaричaт зимен и летен кош, a кош зa новородено и кош зa бебе, което вече се учи дa седи, т.е. зa около след 5-6ти месец.

# 176
http://kasida.bg/janebebeshka-kolichka-muum-matrix-2012-p71-48-16841.html
Емa, товa е количкaтa, която aз имaм и предполaгaм, че ТМ е нaмерил точно тaзи от неговaтa колежкa. Моятa е синя.

# 177
Това зимен кош си е българска измислица. Изобщо не е зимен а си е кош за новородено. Другият не е летен а си е 6+. Моят син изкара в коша за новородено от април до октомври. После го преместих в другия, който си има и чувалче за зимата,което отвътре е меко и много топло. Иначе коша 6 + си е доста плътен и не е само плат.
[url]http://www.baby-dump.nl/index.php?page=product&id=3463&groep_id=248&merk=1103/url]
Ето я моята.
  bouquet За новодошлите!

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 20:40 от denise78

# 178
Колоринг, Бобишaнa, добре дошли и от нaс Simple Smile леки остaвaщи месеци ви пожелaвaм!

И aз зaбелязвaм леко оттичaне нa стъпaлaтa вечер, но сaмо след много движение през деня. Кръвното ми е 90/50.

# 179
Шмокси е обяснила това, което и аз исках да кажа. Както и предположих кошът е matrix. И според мен количката ще ти свърши чудесна работа и няма да ти е необходимо да купуваш допълнителни кошове.
Шмокси, и мен в началото ме притесняваше това, че matrix-а е по-малък. Като видях количката на живо прецених, че няма проблем към 5 месец да преместя бебето в седалката, понеже има пълно легнало положение. Аз имам от баткото дебееело чувалче, което ще ползвам. Ако сложа и едно одеалце бебето ще се препоти. А иначе matrixa ми е много по-симпатичен от стандартния им кош за новородено. Чакам ММ да се върне от едно обучение и ще го водя да я види и да я сравни с една друга. Ако въобще изкаже някакво мнение, ще взема решение и ще се ориентирам към купуване.

Общи условия

Активация на акаунт