Отговори
# 615
  • Pleven, Bulgaria
здравейте момичета. на някой да му е тръгнала коластра?

# 616
Да Иве... на мен от 4 месец ми капи Simple Smile

# 617
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Моите планове за отпуск от 1.07 се провалиха....
Сега - от 6.7 планувам да излизам в отпуск....
Излезна ми резултата на TSH - 0.44.
Не се свързах с ендокриноложката, но намалих дозата от 175 на 150 еутирокс и ще се опитам да се свържа в понеделник.... не ми е удобно в почивните дни....
Това е при мен....
Шмокси,  Hug
Дано скоро овладеете положението и си вкъщи!
И аз съм на мнение, че в определени ситуации си е по-добре да те следят лекари....
  Kalina, мога да се консултирам с теб.
Аз от днес съм в 23 г.с. - 6 месец  newsm78 - определих по датата на термина.

Хубава вечер!

# 618
здравейте момичета. на някой да му е тръгнала коластра?
и на мен не е  Rolling Eyes

# 619
Днес се поразходих малко, че вече изтрещях вкъщи  Whistling

Още не ми тръгнала коластра.

Боби дано не ти се провалят повече плановете  Peace

Май е време Skeeter да каже какви заглавия е измислила за нова темичка   bouquet

Софийските мами да кажат как мина срещичката на тумбаците  Laughing

# 620
Аз имам коластра от няколко седмици, не помня колко точно...
* Боби *, аз медицинско образование нямам, това за половиния доктор се шегувах, то верно, че чета постоянно за болести и изследвания и си самоназначавам ама...още не смея да се самолекувам, особено сега когато нося отговорност не само за моя живот.
Иначе ако мога да помогна за нещо - с радост ще го направя   bouquet

# 621
  • при моите деца .....
О, Калина, и аз с информативна цел....
И аз не се самолекувам....
Но ако има нещо, което може да е важно, а да пропуснем, е добре да го знам....
Както прочетох за лекарството еутирокс и кърмене, та сега ще знам да питам.
Ако имам конкретно притеснение - ще се допитам....  Hug

# 622
Здравейте мами,рядко пиша,но ви чета редовно  Simple Smile Да се похваля и аз,вчера бях на преглед ,всичко а бебоците е наред  Hug 25 седмица по 800 грама всяко и се развиват много добре надявам се така да си остане до края  baby_neutral Hug Казаха ни вече пол на 100% - две мъжлета ,ако може да ми лепнете stork-boy stork-boy  доста се надявахме за една мома,но дай Боже другия път  Joy Иначе относно ритниците доста здрави ритници си получавам непрекъснато особенно от едното бебче (абсолютен дивак)  Shocked
Лек и приятен уикенд от мен мами Hug

# 623
  • Варна
Здравейте мами,рядко пиша,но ви чета редовно  Simple Smile Да се похваля и аз,вчера бях на преглед ,всичко а бебоците е наред  Hug 25 седмица по 800 грама всяко и се развиват много добре надявам се така да си остане до края  baby_neutral Hug Казаха ни вече пол на 100% - две мъжлета ,ако може да ми лепнете stork-boy stork-boy  доста се надявахме за една мома,но дай Боже другия път  Joy Иначе относно ритниците доста здрави ритници си получавам непрекъснато особенно от едното бебче (абсолютен дивак)  Shocked

Завиждам ти благородно, мойто е едно, но Славчев днес го мъчи супер много време да види пола и не успя. Евентуално ще стискам палци за другия път - иначе в 22 г.с. е 590 гр.

# 624

Завиждам ти благородно, мойто е едно, но Славчев днес го мъчи супер много време да види пола и не успя. Евентуално ще стискам палци за другия път - иначе в 22 г.с. е 590 гр.

Ами мен доста ме изненада вчера понеже на предните два прегледа ми казваше момиче и момче,макар че не беше карегоричен за момичето,но аз все си навивах че ще е така,да са живи и здрави каквито и да са  Hug стискам ти палци за другия път да имаш категоричен отговор  Praynig

# 625
Много ми беше приятно да се видя с няколко от вас  Hug и другата седмица ще опитам да дойда.,в Южния  парк.
Благодаря за съветите за хремата.,ще пробвам.

# 626
  • Варна
Добро утро на всички.
 Знам, че скоро се обсъжда темата за количките, но тогава не си бях набелязала такава и не се включих, та сега ми се иска да ми дадете мнение за един модел, който много ми допадна(естествено на външен вид) - марката е Marco Polo - COLETTO - ето и линк: http://old.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=13281&cat=66

Хубав неделен ден на всички  pregnant

# 627
Добро утро тумбаци  Hug

ily89 честити момци  stork-boy stork-boy живи и здрави да са, добре си растат  Hug
Ох и моя е много активен, особено вечер като си легна ....имам чувството , че на 360 градуса се върти по корема и ме рита  Joy

Mihaela_87 срамежливи сте нещо, дано другия път види пола Peace За количката нищо не съм чувала, но не виях колко тежи ....иначе изглежда много добре

# 628
Здравейте, момичета.
Михаела, за тази количка съм чувала, че много често дава дефект във въртящия механизъм. Нещо там започвала да хлопа и да се клати. Препоръчвам ти да потърсиш отзиви из форумите, понеже не съм сигурна дали ставаше въпрос за Марсело или за Марко Поло на Coletto. Проучи въпроса.

# 629
  • Варна
Аз пак да се оплача.....няма да се оправи тази държава.
Цяла седмица съм  в болница без особено подобрение на кръвното.Снощи пак бях с 140 на 80. днес сутринта лекаря каза,че ще ме задържи поне до утре(Той дава 24-часово дежурство и вечерта си беше на смяна) и изведнъж идва и вика готова си излизаш.И аз ама как,кръвното ала бала.И се оказва,че в картона ми пише.че за днес 2 пъти ми е мерено нормално кръвно 110 на 70.
Поисках обяснение как се е получило и акушерката каза,че е идвала в 6 и 8 часа,но аз съм била сънена и затова не помня?!?!? ееее?!?! аз не помня,ама и другите две момичета в стаята нямат такъв спомен?!?!Накрая пак го премери 130 на 80 и ми вика ее видя ли аз съм ясновидка.Като те изписват пак взимат кръв и урина,взеха ми кръв,а урина съм била дала в 7 часа????какво става тук?Усвоиха парите по клинична пътека и не им пука?Лекаря един ухилен помолих го за видеозон сложи си ръката на корема ми и вика ааа щом рита значи е добре.Не ми даде и отговор за лекарствата седи срещу мен и се смее.Николай Георгиев разочарована съм от вас и акушерките които бяха с вас на смяна!!!!!Утре отивам за епикризата и ще искам консултация с друг.Снощи лекарката сама ми вдигна дозата на лекарството защото доктора сега спял  #Crazy Защо карат по 24 часа?Претупаха ме и ми се смее купи си апарат за кръвно то няма да ти се вдигне повече.Явно всички в тази смяна са с ясновидски дарби,дано се оправя.но нашата държава няма да се оправи!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт