Песен за огън и лед - 20 "A reader lives a thousand lives..."

• 40 768
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Има тип хора, които си избират един член на семейството за scapegoat/жертва и съсредоточават тормоза върху него. Имат си специален профил. Едното дете го изкарват специално, а другото е по-черно от дявола, независимо какво прави.
А какво е да приковеш дете към стената с вериги за три дни, ако не садизъм? Да го подлагаш на системни унижения, физически и психически тормоз?

Рандил е искал Сам да умре, затова го прати на Вала. За кралския род не е срамно да имат мейстер в рода, но Тарли е супер специалния нарцис, който по-долу от Азор Ахай няма да приеме в рода си. Много са ми гнусни такива.
А колко военни садисти познавам, които си пребиваха децата (мои приятели), че го приемам много лично, и им желая да ги спипат ББ и да ги убият по няколко пъти.
Имали високи стандарти!  Sick

Едит:
И понеже не смятам, че съм крайна, искам да напомня за двама честолюбиви бащи- Мекар Таргариен и лорд Тирел. И двамата са навредили на децата си чрез прекомерен натиск- Дерон е станал алкохолик, а Уилас е бил осакатен. Не смятам че са садисти, и все пак има голяма разлика между техните методи и тези на Рандил.

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 19:23 от Deziderata

# 301
  • Варна
Аз не казвам, че не е гнусен. Казвам, че не е садист. Навремето са имали други мерки с наказанията.
Баба ми ми разказва, че стояла на колене върху орехови черупки, като наказание в училище  Shocked
Не виждам нищо кой знае какво екстремно със Сам.. освен заплахата за убийство, разбира се.

По-скоро Рандил е тормозел Сам, най-вече психически. Виж в семейство Клегейн където се отглежда един истински садист, май никой от семейството не е пропуснат.

# 302
Представи си какво би се случило на Рандил, ако се беше оженил за Лиса Тъли.  bishop

# 303
  • Варна
Представи си какво би се случило на Рандил, ако се беше оженил за Лиса Тъли.  bishop

Не мога.  Laughing
Нямаше да е същата Лиса Тъли, вероятно. Дори подозирам, че би била различна в по-добра светлина.
Рандил едва ли би позволил много тесни връзки с Кутрето, може пък и Лиза да успее да се влюби в него. С Джон Арин е нямала шанс.. на колко е бил той на 60? 70? и беззъб... ooooh!

# 304
Оставете Лиса ами златното и детенце как щеше да е ако Рандил му беше баща ...

# 305
  • Варна
Оставете Лиса ами златното и детенце как щеше да е ако Рандил му беше баща ...

Кой знае..
 То и детето щеше да бъде друго.. най-малкото Рандил щеше да и забрани да го кърми до 8 год. Laughing Сладкия Робин след смъртта на Лиса е съвсем друг, макар да продължава да е болен, не е толкова лигав и несъобразителен.

# 306
И аз мисля, че ще е Аря. Историята на сините рози тръва от Лиана ,а Аря няколко пъти я опреличават на леля си.

П.с. ох, извинявам се, от таблета не видях, че вече не коментирате Аря и сините рози 😊

# 307
  • Варна
Нещо зацикли темата.
Да ви споделя един фенарт на Джон - такъв какъвто си го представям. Grinning

Скрит текст:

# 308
  • Вестерос
Горе-долу и аз така Simple Smile

# 309
На мен това ми се ще да видя накрая, но силно се съмнявам.

# 310
  • Вестерос
Ако беше от Шарл Перо, а не Мартин- със сигурност  Wink

# 311
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нещо зацикли темата.
Да ви споделя един фенарт на Джон - такъв какъвто си го представям. Grinning

Скрит текст:

Страхотен е!

# 312
Фенарта е супер, да !!!

# 313
Кажете какво мислите за съдбата на Бенжен.Вашето лично усещане.
Аз смятам,че е по-вероятно да е жив и да е обвързан с Бродниците заради кръвта на Старк.  Rolling Eyes

П.П.И моята представа за Джон като външност е долу горе такава.  Sunglasses

# 314
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Кажете какво мислите за съдбата на Бенжен.Вашето лично усещане.
Аз смятам,че е по-вероятно да е жив и да е обвързан с Бродниците заради кръвта на Старк.  Rolling Eyes

П.П.И моята представа за Джон като външност е долу горе такава.  Sunglasses

Вярвам, че е жив, и ще се появи, може би "трансформиран", за да помогне на Джон.

Общи условия

Активация на акаунт