Песен за огън и лед - 20 "A reader lives a thousand lives..."

• 40 746
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
На мен второто ми хареса даже повече, ама повече от 36 не мога да направя, при това видях всички имена на 2 пъти   Crossing Arms  Simple Smile

http://www.sporcle.com/games/Sforzando/song-of-ice-and-fire-top-300
Ето ти още по трудно, 110 от първия път, знам още няколко, но не знам как се изписват.

109/300. То си е голяма мъка да се сетиш кой как се пише на английски. С тоя Кибърн колко се мъчих Grinning

# 376
Аз ги докарах до 102  Grinning
И само като видях за колко важни герои не съм се сетил  Thinking  baduu smile3538

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 14:01 от Оберин Мартел

# 377
110 и от мен.

# 378
144, а хем чета на английски. Не можах да уцеля правописа на много народ, Мейстер Луин, Алисър Торн, Тимет син на Тимет... Crazy

# 379
http://www.sporcle.com/games/NatalieTerese/a-song-of-ice-and-fire-pov-characters Още едно интересно за POV героите от всички книги. И пак не можах да ги измисля всички 46/62 Sad

# 380
http://www.sporcle.com/games/NatalieTerese/a-song-of-ice-and-fire-pov-characters Още едно интересно за POV героите от всички книги. И пак не можах да ги измисля всички 46/62 Sad

62/62
in 4 minutes, 23 seconds

# 381
  • Вестерос
Многоо ми харесва това

# 382
  • Варна
Много и е дълга косата. Mr. Green
И един фенарт на Хрътката. Такъв какъвто трябва да е - готин и ужасяващ. Heart Eyes

Скрит текст:

# 383
Многоо ми харесва това
Дотракската плитка радва Simple Smile

# 384
# 385
  • Варна
От календара на Магали Вилньов, рисунката от Ветровете. Оказва се, че е от главата за Мърси. Малко съм разочарована.

Скрит текст:

# 386
Другарят Тивин Ланистър  Grinning

# 387
Много готин фен-арт .
Чудно ми каква ли е изгодата на Кутрето да спасява Денерис?
И колко ли точно хора живеят северно от The Wall...

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 02:44 от Оберин Мартел

# 388
  • Варна
Много готин фен-арт .
Чудно ми каква ли е изгодата на Кутрето да спасява Денерис?
И колко ли точно хора живеят северно от The Wall...

Едва ли са много хората, които живеят зад Вала. Няколко хиляди.. не смея да гадая колко.. може би стотина, но не стотици.. не се сещам колко армия беше събрал Манс, ако някой се сеща бихме могли да направим някакви груби сметки.

Относно Кутрето единствената полза , за която се сещам е, че Дани е още един претендент за трона, който ще раздели кралствата. Т.е. още една причина за хаос, а Кутрето вирее добре в хаоса.  Wink

# 389
  • Варна
100 000 май бяха според сериала, в книгата мисля че нямаме точна бройка. Дори в сериала да са преувеличили поне 50 000 трябва да са били.В една от последните си глави в Сблъсък на Крале, Джон вижда хиляди да тренират, когато се е варгнал в Дух.Щом хиляди тренират, като сложим деца, жени, старци,нищо чудно бройката да им е доста по-голяма.

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 11:20 от Voice_

Общи условия

Активация на акаунт