Електронни четци - XVI

• 74 303
  • 816
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Възможно най-тънкия, отзад да е пластмасов , да не е с ластичета. Подозирам, че новият киндъл е с друг размер и такова, каквото търся няма да намеря на нормална цена.

Ето такова, лампичката не ми е важна.
намирам това http://www.ebay.co.uk/itm/Amazon-Kindle-Touch-Leather-Cover-REDU … sh=item418885856a
би следвало да е тази http://www.amazon.com/Amazon-Kindle-Touch-Leather-Paperwhite/dp/B004SD22PQ

ако потърсиш в ибей има и вариант от щатите  за по 2-5 паунда според цвета но с 8-9 паунда доставка до англия.

Друг вариант http://www.ebay.co.uk/itm/New-PU-Leather-Case-Cover-Protecting-J … sh=item51c4e7b457

сигурно има и други, но не ми се ровичка повече...

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 11:38 от Angel_Dust

# 346
  • София
Angel_Dust, мерси за линковете.

Точно първия поръчах. Писах на продавача и ми отговори, че е за 4то поколение тъч. Дано да стане.

То май ми е време за нов киндъл тъч, като гледам 7цата и се замислям. Но, N_A_N™, моят няма подсветка, та не ти го предлагам.  А може и да има, но да не знам какво е. Иначе си е ок, до сега не е забивал, а доста си чета на него.

# 347
  • somewhere over the rainbow
Аз си поръчах от олх точно без подсветка, реших, че с нея мога да направя компромис. Kobo Touch. Чакам го утре и нямам търпение да засричам Simple Smile Дано имам късмет с него.

# 348
  • София
Ако не ти стига, вземи си лампичка. Аз поръчах плоска, заедно с калъфчето. Чета на нощна лампа, но децата вече искат да ги заспиват на тъмно, а ми е приятно да чета при тях.

# 349
Всъщност аз продължавам да търся. Знаех си, че не трябва да се доверявам на олх. Та Грета, можеш да ми пишеш на лс.

# 350
  • София
Киндъл тъч е без подсветка със сигурност. Но то си е до навици, аз също си карам без подсветка и с лампа, която общо взето ползвам само когато пътуваме и дечко заспи преди мен.
НАН нямаш ли някой познат с  четец, да ти го даде за 1-2 дни и ако ти хареса направо да си купиш нов четец, да не се занимаваш.

# 351
Може ли някой да ме светне дали мога да си кача мои си снимки за екрана на Nook Simple Touch? Чете ли изобщо jpg формат? Не можах да намеря инфо.

# 352
Може ли някой да ме светне дали мога да си кача мои си снимки за екрана на Nook Simple Touch? Чете ли изобщо jpg формат? Не можах да намеря инфо.
Можеш.
Свързваш с компютъра, правиш си нова папка в Screensaver, като й даваш различно име от тази, която вече е там, наприер "My new pictures".
Качваш си в нея твоите снимки.
Изключваш от компютъра, отиваш на Settings -> Screensaver и избираш новата папка.
Снимките можеш да виждаш само като скрийнсейвър

# 353

НАН нямаш ли някой познат с  четец, да ти го даде за 1-2 дни и ако ти хареса направо да си купиш нов четец, да не се занимаваш.
Не само, че нямам познат, ами да ви кажа, че тук в дълбокия прованс много рядко някой ще има такова чудо на техниката. Много от моите познати дори не знаят, че съществува. Тия дни дори чух: "Ти луда ли си, кой си виждала да си купува такива глупости". Tired

# 354
Скрит текст:
Можеш.
Свързваш с компютъра, правиш си нова папка в Screensaver, като й даваш различно име от тази, която вече е там, наприер "My new pictures".
Качваш си в нея твоите снимки.
Изключваш от компютъра, отиваш на Settings -> Screensaver и избираш новата папка.
Снимките можеш да виждаш само като скрийнсейвър
Суууупер, благодаря ти  Party Hug

# 355
Всъщност аз продължавам да търся. Знаех си, че не трябва да се доверявам на олх. Та Грета, можеш да ми пишеш на лс.
[Онзи ден си получих четеца от ОЛХ.Засега няма грешка,ама жената го грабна веднага и още не мога да му се порадвам Sad/quote]

# 356
По отношение на четец поръчан от OLX, май си е до късмет.Моят е от там и съм много доволна. Приятно четене на всички желая bouquet

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 11:20 от preci

# 357
Проблемът е, че на мен изобщо не ми го пратиха с някакво тъпо извинение, и ми загубиха цял един ценен за мен ден.
Както и да е. Направих втори опит - за Nook Glowlight. Ще чакам.

# 358
  • София
N_A_N™, не разчитай на мен и поръчвай.  Моят обещах на приятелка. А и е много стар и сигурно скоро ще загасне завинаги.

# 359
Здравейте, имам четец, беше ми мечта Simple Smile
Този е eBook четец Kindle Glare, 4GB, Wi-Fi, Черен
Нищо обаче не му разбирам още и не знам от къде да си изтегля книги. Пробвах от Читанка, но не става Sad
Бихте ли ми помогнали Praynig
Този е четеца http://www.emag.bg/ebook-chetec-kindle-glare-4gb-wi-fi-cheren-97 … BBM/?#new_reviews

Общи условия

Активация на акаунт