Електронни четци - XVI

• 74 197
  • 816
  •   1
Отговори
# 555
От Кобо и Покетбук / аква или ултра, но не най-новия/ кой бихте препоръчали?

# 556
  • София
Да,ще има намаления на много други неща.Аз мисля да поръчам от този сайт,понеже не го намерих на друго място.Надявам се сайта да е надежден. Ето линк да видите и другите намаления.
http://pcmag.bg/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%B5%D1%8 … -%D0%B4%D0%BE-49/
Сайта не ми е познат, но дано не стане като в първия черен петък на емаг (там повече не съм гледала, та не зная дали и след това не са продължили), дето обещаха мноого големи намаления вкл. и на четци и сутринта рефреш, рефреш, рефреш и те все не са стартирали кампанията, а като стартира изведнъж се оказа, че са изчерпани промоционалните количества и само дето рекламата им беше голяма.

# 557
  • София

отвори си youtube  и си напиши kobo aqua vs pocketbook ... който там модел си си харесала и виж дали няма да намериш клипче, те хубаво описват, а и сама ще видиш дали поне така на пръв поглед едното ти допада повече от другото.

# 558

отвори си youtube  и си напиши kobo aqua vs pocketbook ... който там модел си си харесала и виж дали няма да намериш клипче, те хубаво описват, а и сама ще видиш дали поне така на пръв поглед едното ти допада повече от другото.

Ще погледна. Благодаря Peace

# 559
  • Варна
Имам нужда от помощ!  Имам книга в mobi формат на pc-то, която искам да кача на киндъла, НО  нямам кабел, pc-то няма wifi или bluetooth. Има ли начин да кача книгата ? Как? Тежък е момента, много тежък, защото завърших предишната от поредицата и драмата е сериозна Grinning

Ако киндъла е регистриран в Амазон акаунта ти дава имейл за киндъл, който е xxxxx@kindle.com, като ххххх е началото на мейла ти за регистрация в Амазон. Пращаш на този имейл книгата като прикачен файл, включваш wi-fi на четеца и книгата се праща направо на него  Peace

# 560
Някой има ли представа какво ще стане с регистрацията ми на киндъла, ако си сменя емейл адреса на амазонският акаунт? Ще се смени ли автоматично и в регестрацията на киндъла? Имам проблем с емейла и постепенно го подменям, където мога. И още един въпрос - могат ли с един мейл да са регистрирани няколко киндъла?

# 561
  • София
И още един въпрос - могат ли с един мейл да са регистрирани няколко киндъла?

Да, може.

# 562
  • гр.Варна
Момичета,на Нука ,който ми препоръчахте ,гаранцията е 1 год.Вашите по колко са,понеже гледам в Техномаркет всички четци са с 2 год гаранция ?Дали да рискувам с този сайт ?
Свързах се със сайта и ми отговориха,че тази гаранция е на производителя и гаранционното обслужване се поема от сайта .

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 11:43 от pars

# 563
  • София
Това винаги ми е било странен казус. Производствената гаранция е 1 година(която се поема от производителя, вероятно защото  е американски продукт, а там ги задължават за 1 год. гаранция), но в ЕС би трябвало да имаш 2 години гаранция по закон за всякакъв вид техника, всичко друго ми се вижда просто незаконно и  плаче за КЗП.
А как ще си покрие 2 годишната гаранция си е проблем на самия търговец, не твой.

Общо взето  мен такава гаранция би ме отказала.

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 13:44 от Angel_Dust

# 564
Ами недей рискува тогава - вземи си Киндъл.
Виж, аз не мога да ти препоръчам точно този Нук, при положение че съм го виждала само на снимка. Просто ползвам друг модел и съм много доволна от него. А коментирах това, което се представяше като недостатък на марката.
Най-добре отиди в един магазин, разгледай моделите и си избери този, който най-много ти допадне. Защото четенето трябва да е удоволствие, нали?
Аз май вече писах няколко пъти, че на картинка много харесах Покетбук и дори се замислих по въпроса дали следващият ми четец да не е такъв. Но когато го видях на живо и видях колко е бавен... Въпреки че като дизайн и ергономичност (поне за мен) превъзхожда Киндъла, с който го сравних, ако трябваше да избирам между двата, категорично щях да предпочета Киндъла. Или да потърся друга марка.
На картинка и по клипчета е едно, съвсем друго е когато го вземеш в ръце. Simple Smile

# 565
Да, много е бавен Покетбук, има-няма половин секунда при смяна на страниците в сравнение с другите.  Laughing
На мен изобщо не ми прави впечатление, не бързам за никъде като чета.

# 566
  • София
Ами и на мен на клипа това ми направи впечатление, айде ако ти е първи може и да не ти прави впечатление, но ако си свикнал  на нещо по-бързо със сигурност е дразнещо. Те по-новите може и да са по-добре де, но този бейсик  направо ми се видя като охлюв някакъв.

Разбира се най-добре да се видят на живо, но по магазините няма всички модели, а пък в някои градове изобщо няма и един къде да видиш Wink

# 567
Здравейте, да попитам .. използвам Киндъл Пейпъруайт, но пробвах да шервам във фейсбук и не ми се получава. На пощата си получавам съобщение, че не се е получило, но не разбирам от къде идва проблема .. Ще съм много благодарна ако някой ми помогне. Благодаря.

# 568
  • София
Има ли някой с Paperwhite 3?

# 569

Какво точно имаш предвид? Аз съм с този от 2014г. Води се 6-та генерация.

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201301340

Общи условия

Активация на акаунт