Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 30

• 63 202
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
С първото дете ме болеше главата доста често.
Пусках студена вода от вътрешната страна на китките, там където минават вените. Така се охлажда кръвта и кръвообращението. Докторката ми го беше казала и имаше ефект при мен. Peace

# 571
Здравейте ! По време на бременността имахте ли главоболие и взимали сте някакви лекарства ?

Често, да (преди много рядко ме е боляла глава). Не смея да пия никакви лекарства, полягам си и чакам да мине. Четох, че е свързано с притока на кръв към матката, която расте, за сметка на притока към главата, и оттам главоболието  Simple Smile

И аз така преди много рядко ме боляла глава,но сега 3 дена просто умирам от главоболие . На моменти толкова силно ме боли,че просто е нетърпимо . Отделно гадене и повръщане . . .

Измерете си и кръвното за всеки случай. Приемате ли и течности достатъчно, имам предвид вода?

# 572
Здравейте, искам да ви попитам 2 неща.

1 - използвате ли интимен сапун през бременността и какъв?

2 - имам куче от малка порода, но всеки път като отида на преглед забравям да попитам, трябва ли някакво специално изследване да си направя? Кучето е редовно ваксинирано и обезпаразитено. Но все пак спи при нас, доста е лигаво и гальовно.

# 573
И на двата въпроса отговарям с не. Wink

ПП И ние имаме куче, спи при нас.  Wink

# 574

Ползвам интимния сапун на Билка с невен и лайка. През бременността също. Simple Smile

# 575

2 - имам куче от малка порода, но всеки път като отида на преглед забравям да попитам, трябва ли някакво специално изследване да си направя? Кучето е редовно ваксинирано и обезпаразитено. Но все пак спи при нас, доста е лигаво и гальовно.

Сапун- само Лактацид. Много съч доволна от него, от години го ползвам, проблеми не съм имала. Съдържа млечна киселина.
2. За кучето - не, но си го обезпаразитявайте редовно, вътрешно и външно, и му измивайте лапите след разходка.

# 576
За главоболието - първо мерех кръвно, ако е наред - един парацетамол пиех. Не минаваше напълно, но колкото да оцелея - да. Имах ужасно главоболие първите месеци.

Интимен сапун - от години ползвам само на Билка, този с лайка. Веднъж реших да пробвам Лактацид и ме дразнеше, та пак се върнах на Билка след седмица-две.  Laughing

# 577
а имахте ли топли вълни по време на бремнноста ...  Sad че не стига че ми е жега ми и това ... ми се облива лицето и врата и гърдите с адцката топлина  Confused

# 578
а имахте ли топли вълни по време на бремнноста ...  Sad че не стига че ми е жега ми и това ... ми се облива лицето и врата и гърдите с адцката топлина  Confused
На мен веднъж или два пъти ми се случва да се събудя трепереща и да ми е адски студено.  Рядко ми е много топло, но аз съм много зиморничева. Simple Smile

# 579
Аз по принцип съм зиморничава също, но сега през бременността е другата крайност - постоянно ми е горещо, направо на моменти ще пукна от горещина.

# 580
Аз по принцип съм зиморничава също, но сега през бременността е другата крайност - постоянно ми е горещо, направо на моменти ще пукна от горещина.

абсолютно същатата съм ... !
По принцип търпя на горещини но ела ме виш сега Laughing

# 581
Стоя гола на климатик..
 Mr. Green

# 582
Стоя гола на климатик..
 Mr. Green
е няма друг начин  Laughing

# 583
Здравейте , записвам се при вас в 33г.с. съм на 1 октомври ми е термина ! Simple Smile Относно интимния душ аз използвам Лактамед ,той е специално при бременност и след раждане и не е скъп към 7лв. Аз си го взех ,защото бялото ми течение беше многооо , а вече го използвам втора седмица и понамали много ми се иска да се махне до раждането.

Относно топлите вълни пффф не се живее май двойно усещам жегиъе ,удрям си душ и докато се облека пак съм вир вода особено гърдите и врата.
Бях в 5тия месец когато се радвах , че стриите ме подминаха и бааам на сутринта паласките ми целите мажа се но .... Ужас

# 584
И аз се мажа, но няма резултат.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт