Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 30

• 63 199
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
За стриите от опит знам, че няма какво да помогне. Едно време имах проблем с килограмите и се мажех много, но нямаше ефект. При мен помага единствено морската вода и слънцето, вече не се виждат много. Сега съм се примирила, че пак ще имам, слагам си крем, колкото да не е без хич. Дано ви подминат стриите Simple Smile))

# 586
Момичета обърках се с тези седмици и месеци. Значи 12 г.с означава кой месец ? newsm78 в началото на 3 месец ли?

# 587
  • Телиш/Плевен
Момичета обърках се с тези седмици и месеци. Значи 12 г.с означава кой месец ? newsm78 в началото на 3 месец ли?
От 1 до 4 г.с. - 1 календарен месец
От 5 до 8 г.с. - 2 календарен месец
От 9 до 13 г.с. - 3 календарен месец
От 14 до 17 г.с. - 4 календарен месец
от 18 до 21 г.с. - 5 календарен месец  
от 22 до 26 г.с. - 6 календарен месец  
от 27 до 30 г. с. - 7 календарен месец
от 31 до 35 г.с. - 8 календарен месец  
от 36 до 40 г.с. - 9 календарен месец
 Peace

Ето и лунарните, макар че тях май само лекарите ги гледат:
Скрит текст:
от 1 до 4 г.с. = 1 лунарен месец
от 5 до 8 г.с. = 2 лунарен месец
от 9 до 12 г.с. = 3 лунарен месец
от 13 до 16 г.с. = 4 лунарен месец
от 17 до 20 г.с. = 5 лунарен месец
от 21 до 24 г.с. = 6 лунарен месец
от 25 до 28 г.с. = 7 лунарен месец
от 29 до 32 г.с. = 8 лунарен месец
от 33 до 36 г.с. = 9 лунарен месец
от 37 до 40 г.с. = 10 лунарен месец

# 588

Здрасти точно 3месец брой 4седмици =1 месец. Аз да ви кажа като напишите "бременност по седмици" в google и отворете това на bremennost.com/net/bg не помня кое от трите дава информация за всяка седмица и горе долу как се развива бебчо интересно е аз така си следя развитието на малкия мъж Simple Smile

# 589
здравейте нова съм тук, в понеделник бях на гинеколог и се оказа че матката ми е 2см,докторката каза ,  че е признак на бременност и да изчакам 6 дни и да направя тест , нямам вече търпение и много искам 2 черти , закъснява ми вече 8ми ден

# 590
Направи си кръвен тест за бременност, уринарните също ще отчетат на 8 дни закъснение. Успех!

# 591
  • Пловдив
Има ли бъдещи мами с изпъкнало пъпче. Моето започна нещо да се отваря и ми е притеснено...В 31 седмица съм и се чудя за лепенки за затваряне....

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 15:23 от diana87

# 592
Има ли бъдещи мами с изпъкнало пъпче. Моето започна нещо да се отваря и ми е притеснено...
Моето не е изпъкнало, аз съм почти в 10 седмица.

# 593
С порастването на корема при голяма част от бременните изпъква и пъпа.

# 594
Моето е като копче Laughing Laughing Laughing но като лежа се прибира и е много мекичко.В 35г.с. съм и вече нямам търпение то не бяха жеги,потене и какво ли още не  Grinning

# 595
Момичета здравейте,имам въпрос,и се надявам да ми помогнете.В  4месец съм вече,ходя на женска консултация при гинеколожка по ЗК,но не съм доволна,втора бременност ми е,и днес се разочаровах,такова неадекватно отношение,нямам думи.Моля да ми препоръчате добър гинеколог за проследяване на бременност,ако може по ЗК,да издава болнични,нямам нищо против да си плащам допълнителни ехографски прегледи ако се налага или изследвания.Ще се радвам ако някой може да ме насочи някъде,изчетох за 2 месеца всички форуми и съм в страшна безизходица.  Rolling Eyes

# 596
Здравей , ами незнам от кой град си аз съм от Варна и съм много доволна от моя доки който ми следи бременноста д-р Славчев . По ЗК е пари за ехограф не ми взима а всеки път ме гледа и ми дава снимки ( в 34г.седмица съм ) Simple Smile

# 597
Здравей,аз съм от София,забравих да пиша  Simple Smile

# 598
Здравейте, милички!!!! И аз имам проблеми с генеколожката, която посещавам. Не ми допада отношението й. Даде ми снимка само първия път, останалите два пъти не. Когато й задаваш въпрос, отговаря : "Каквото трябва да знаеш, когато трябва да знаеш ще ти го казвам. Какво си ме запитала. Ти се радвай, че не ти казвам нищо, защото щом говориме значи има проблем." И аз чета като улава форуми и статии кога, какво се случва с плода. И имам желание да я сменям, ама гаранция, че следващата ще е по-блага и ще обяснява .... никаква. Сега пак ще ходя в понеделник, пък ще видим. Ходя в МД в София. дали, ако сменям лекаря ще ми трябва пак направление? Много се чудя дали да не отида някъде на "частно", да дам пари, ама ме гледат обстойно, да ми обяснят, да ми отговорят на въпросите. Защото няма какво да се лъжем, когато им дадеш пари са по-любезни. Какво ще ме посъветвате?

# 599
Аз бих я сменила  Peace Дали с нова с направление или пък на частно, вече ти си реши. На мен личният лекар като ми даваше направлението ми каза, че може пак да ми даде, ако искам да сменям лекар, така че явно че може.

Общи условия

Активация на акаунт