Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 30

• 63 285
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Да пак ще му напомня ама ми стана тъпо, че ми отказа предния път. Може нещо с апаратурата да има, те нали гледат на най - елементарните в началото. Ами трябва ли паралелно да посещавам и на частен кабинет друг специалист. Чувам, че други майки го правят?

# 481
  • Телиш/Плевен
Това трябва ти да прецениш. Ако ти обръща достатъчно внимание и му имаш доверие - няма нужда. Но ако смяташ, че те претупва или нещо не ти допада при него, ходи паралелно и при друг. Аз съм посещавала само един лекар, но бях безкрайно доволна, а и нямах никакви проблеми през бременността, че да ми се наложи да се консултирам с друг. Peace

# 482
Здравейте,бъдещи мами ! Имам един въпрос - Как ви се отразява пътуването по време на бременността ? Аз лично вече съм 4-ти месец до 3-тия гадене,повръщане и никакво желание за нищо . Сега като пътувам дори за 1 час,цял ден ми се гади и повръщам . . . Нормално ли е ?

# 483
Нормално е, на всеки различно му се отразява. В тези жеги и ако има завои би ми се гадило и без да съм бременна.  Wink

# 484
Аз съм все още в ранна бременност, но нямам проблеми. Преди седмица се върнах от Остров Лефкада, а вчера от вила в Банско. Нито за момент не ми е било лошо. Simple Smile

# 485
Здравейте, бременна съм в 17гс и в началото на месеца АГ ми пусна кръв за токсоплазмоза и излезе, че съм с имунитет и нямам прясна инфекция обаче тя поиска да повторим след 3 седмици, пуснаха ми само за стара инфекция и ето резултата: 17.75 (+)positive  от началото на месеца и 30.89 (+)positive от миналата седмица. За IgG става въпрос, питах акушерката, но тя не можа да ми обясни какво означава това покачване и че АГ щяла да ми изпише АБ. С първото бебе миналата година дори не ми бяха споменали за токсоплазмозата, мислех си сега, че след като имам имунитет няма проблем. Ще мога да питам АГ в четвъртък, но ако някой се е сблъсквал с това ще съм благодарна ако сподели

# 486
  • Телиш/Плевен
Здравейте,бъдещи мами ! Имам един въпрос - Как ви се отразява пътуването по време на бременността ? Аз лично вече съм 4-ти месец до 3-тия гадене,повръщане и никакво желание за нищо . Сега като пътувам дори за 1 час,цял ден ми се гади и повръщам . . . Нормално ли е ?
Аз едва издържах 15 минути в кола. Sad Не знам защо, но постоянно ми се гадеше и гледах да избягвам автомобили, също и автобуси (в тях ми призлява и без да съм бременна). С тролеи и влакове нямах никакви проблеми и си пътувах от време на време. Peace Наистина е различно при всеки.

# 487
Аз едва издържах 15 минути в кола. Sad Не знам защо, но постоянно ми се гадеше и гледах да избягвам автомобили, също и автобуси (в тях ми призлява и без да съм бременна). С тролеи и влакове нямах никакви проблеми и си пътувах от време на време. Peace Наистина е различно при всеки.
Да,определено. Много е гадно да не можеш да пътуваш . . . Дано скоро ми  отмине поне малко .

# 488
здравейте дами, аз имам въпрос относно токсоплазмозата.. излезнаха ми резултатите а имам време докато ми дойде консултацията при доктора а дотогава ще се побъркам.. 4,4 IU/ml (<30 -отр.);;(30-35-сива зона)Cryнад 35 пол.) ще съм много благодарна ако някой има мнение , и ми каже дали има смисъл от притесненията ми

# 489
здравейте дами, аз имам въпрос относно токсоплазмозата.. излезнаха ми резултатите а имам време докато ми дойде консултацията при доктора а дотогава ще се побъркам.. 4,4 IU/ml (<30 -отр.);;(30-35-сива зона)Cryнад 35 пол.) ще съм много благодарна ако някой има мнение , и ми каже дали има смисъл от притесненията ми

IgG или IgM са ти пуснали?

# 490
Здравейте, кога според вас е най-добре да се отиде на преглед с 3D ехограф и къде в София има най-добрата техника за тези изследвания?
Насочила съм се да еаждам в Токуда, но часа при др Илиев ми е чак след месец, а до тогава е желателно да си пусна някои изследвания, нали така?

# 491
Аз съм в 8 седмица и имам температура 37,3  Cry
Това нормално ли е?
Притеснено ми е да не е пак някой вирус, защото вече бях на антибиотици преди 2 седмици.
В 8 г.с. съм и незнам какво да правя

# 492
Здравейте,
До колкото разбрах в 11-14 седмица се прави ранна фетална морфология. За момента съм се спряла на трима специалисти - др. Мария Янкова, др Марков и доцент Томова.
Вие кой бихте ми препоръчали?
Благодаря.

# 493
Здравейте, момичета, относно пътуването и на мен ми предстои такова края на месеца ще бъде в 13 г.с нядявам се да мине добре, че е дълъг и уморителен път близо 4 часа. До кога е рисковано в началото с пътуването?

За температурата мисля, че е нормално аз до към 9 седмица също имах лека температура не се притеснявай скаи Simple Smile

# 494
Здравейте,
До колкото разбрах в 11-14 седмица се прави ранна фетална морфология. За момента съм се спряла на трима специалисти - др. Мария Янкова, др Марков и доцент Томова.
Вие кой бихте ми препоръчали?
Благодаря.
Доц. Томова определено Peace, за Марков съм чувала, че не е нищо особено, а тази д-р Янкова не я знам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт