СЕДМИ КЛАС -тема 68

• 81 191
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Варна

О,да! Ха дано се намери и някой ,който е достатъчно наясно с образуването на паралелките и числеността им ,желая ви го!  Wink Ние нямахме късмета! Просто им раздадоха листчетата,децата си ги попълниха на место в у-ще и си ги върнаха.  Mr. Green
Уф. ooooh!
абе, горе-долу е наясно детето, ама е дете на 14, до 17-18 ще си смени желанията 2-3 пъти. Crossing Arms

# 1 246
  • Варна
Деска Как така не са искали подпис от родител при избор на профил? Дъщеря ми тази година избира профил в края на 11 клас, и въпреки, че беше пълнолетна, пак искаха подпис на родител (доколкото си спомням де).

don_domat Аз разчитам, че няма да е проблем да разрешат преместване от една паралелка в друга при коренна промяна на предпочитанията.

# 1 247
Явно има причина ,за да е толкова нисък бала!
Но едва ли височайшите,който ги пишат се замислят?
Така ми се ще да ги подредим в една зала и да им видим резултатите!

Кураж на мамите на второ класиране!

# 1 248
  • Варна
Ясмина, ами не знам как така! Миналата година по това време като разбрах от темата тук ,че са го въвели още при записването профилирането му казах на сина ми и той се сети ,че са им дали да ги попълнят и са ги прибрали. Ще взема да се поинтересувам и аз как стоят нещата! Не че ще си промени избора на този етап или ако ми беше казал и донесъл у дома за подпис щеше да е по-различно ,но по принцип това ранно решаване за 12ти клас не ми е по вкуса ,също като на теб!  Simple Smile

# 1 249
Явно има причина ,за да е толкова нисък бала!
Но едва ли височайшите,който ги пишат се замислят?
Така ми се ще да ги подредим в една зала и да им видим резултатите!

Кураж на мамите на второ класиране!

Joy Joy Joy
Половината сигурно са завършили "банково дело" с бал 25, а останалите Свободния Mr. Green Joy Joy Нали заради такива ги има тези паралелки и университети Wink ooooh!

# 1 250
  • София

О,да! Ха дано се намери и някой ,който е достатъчно наясно с образуването на паралелките и числеността им ,желая ви го!  Wink Ние нямахме късмета! Просто им раздадоха листчетата,децата си ги попълниха на место в у-ще и си ги върнаха.  Mr. Green
Уф. ooooh!
абе, горе-долу е наясно детето, ама е дете на 14, до 17-18 ще си смени желанията 2-3 пъти. Crossing Arms
Аз моето го смених в 10ти клас може би Simple Smile Тотално ошашках родителското тяло.
Може би трябва да благодаря на човека, който ме "тласна".
Моята за сега е наясно какво иска, но има още 5г за "лутане". За момента е категорична.

Категорична беше и за рисуването, но го заряза в 6ти клас.

Не съм наясно колко паралелки ще са в училището на щерката. Информацията е за 3, т.е. три профила. В момента са 6 или 7 паралелки, но няма да има обикновени.

# 1 251
  • Пловдив
Цвете в саксия за ЕГ Пловдив на записването сега ли се дава или на първия учебен ден?

# 1 252
  • Варна
Деска Как така не са искали подпис от родител при избор на профил? Дъщеря ми тази година избира профил в края на 11 клас, и въпреки, че беше пълнолетна, пак искаха подпис на родител (доколкото си спомням де).

don_domat Аз разчитам, че няма да е проблем да разрешат преместване от една паралелка в друга при коренна промяна на предпочитанията.
Дано си права!
Ние утре сутринта отиваме да се запише. После щял да ходи на басейн младежа. Simple Smile

# 1 253
  • София
....
Ако става въпрос за моя младеж, той не е приет на първо класиране в ТУЕС - 0,800 стотни го делят от последното приет дете  в КМ. Та затова си се записваме в IАЕГ и все пак чакаме резултатите от второ кл. на ТУЕС
Извинявам се, объркала съм се. Мислех, че чакате прием в СП.
Иначе и ние сме като вас. Една десета го дели моя от последното прието дете, със сигурност ще влезе на второ класиране КМ, но за СП е абсурд да според мен.

Имай предвид, че второто класиране в ТУЕС излиза утре след 18ч, така че не е ли по-добре да изчакате със записването в I АЕГ до понеделник. Хем ще има време да помисли младежа през уикенда.
Няма проблем толкова много се изписа, че е трудно човек да следи всичко подробно.  Иначе и дете сега каза да изчакаме до понеделник със записването в ІАЕГ. Вие решихте ли дали му се учи КМ сега видях в темата за ТУЕС, че са писали мами на деца там ноо аз пак не съм сигурна за моето дете кое е по правилно. Понякога завиждам благородно на хората дето знаят точно какво да посъветват детето си и точно какви знания има. Аз не съм категорична. Знам, че в ТУЕС се учи мнооого и това малко ме притеснява, дали няма да го обезсърчи в един прекрасен момент и при завършване да е с ужасна диплома клоняща към 3?! Дали ще му се занимава след 5г. с програмиране или каквото и да е там свързано с наученото от ТУЕС  newsm78

# 1 254
  • Пловдив
Цвете в саксия за ЕГ Пловдив на записването сега ли се дава или на първия учебен ден?

Цветето го носихме при записването.

# 1 255
  • Пловдив

Цветето го носихме при записването.

Благодаря! Hug

# 1 256
  • Варна
Ние утре сутринта отиваме да се запише. После щял да ходи на басейн младежа. Simple Smile

Пожелавам да свършите бързо и после да кажете кое как става. Mr. Green
На нас ни излязоха доста ангажименти за утре и така като гледам, май ще го оставим за понеделник записването.
От профилиращите мисля,че последно младежът се спря на мат и инф.технологии. Ама до понеделник може и друго да реши, в началото искаше история+философия, географията също му харесва.
И аз си мисля,че в 12 клас ако много му се прииска друго, все ще се намери някой с когото да се смени.

# 1 257
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Мацки, днес хич нямах време да ви нагледам. Сега сядам и се чудя утре как ще го намираме това ГХП. В гугъл мапс ми излиза на едно място, пък то всъщност било на друго. И както всичко ми беше ясно, изведнъж ми стана пълна каша. Ще се оправя аз, ама е така все нещо трябва да има да ме държи на тръни.

# 1 258
Добавете в пощата и класирането за седми клас от Бургас да го има за другата година. http://0701.nccdn.net/4_2/000/000/1b7/935/Min_Max_Bal_I_Klasirane.pdf

# 1 259
Само да добавя, че на някои паралелки като ПМГ с математика и ГПАЕ с немски паднаха доста и не бях права. В 66-та или в 67-ма тема бях писала, че няма да мин. бал няма да падне с повече от 200-300 стотни и добре, че сгреших, че да влезнат повече деца.  Grinning Grinning Laughing

Общи условия

Активация на акаунт