Имам нужда да споделя, за да се справя ....

• 34 889
  • 613
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Популе, от цитирания от теб пост, кое в поведението на мъжа намираш за нормално и редно?

Аз не знам една и съща тема ли четем с теб и колежките ти по мнение, честно  ooooh!

Как пък няма да намирам за редно да се грижа сама за дом и деца след работа и дори да не знам къде е и кога смята да се прибере любимия. На майка си може и да не дължи обаждане откакто е пълнолетен, на жена си категорично дължи.

Ами аз никъде не съм казала, че намирам нещо за нормално и редно. Явно всеки чете и разбира както на него му изнася. Точно напротив - казах, че човекът е тръгнал да отказва цигарите, което е изключително трудно. Има си цели книги по въпроса. Имал е тежки последствия, напълняване, после борба с килограмите...абе криза и стрес отвсякъде. НО НЕ Е СРЕЩНАЛ РАЗБИРАНЕ от страна на жена си в тази борба, точно напротив, тя, вместо да му помага да се справи с проблемите си, е станала част от тях. Кое от казаното до тук намираш за "нормално и редно", че съм казала, че е такова? newsm78

# 121
Популе, от цитирания от теб пост, кое в поведението на мъжа намираш за нормално и редно?

Аз не знам една и съща тема ли четем с теб и колежките ти по мнение, честно  ooooh!

Как пък няма да намирам за редно да се грижа сама за дом и деца след работа и дори да не знам къде е и кога смята да се прибере любимия. На майка си може и да не дължи обаждане откакто е пълнолетен, на жена си категорично дължи.

Ами аз никъде не съм казала, че намирам нещо за нормално и редно. Явно всеки чете и разбира както на него му изнася. Точно напротив - казах, че човекът е тръгнал да отказва цигарите, което е изключително трудно. Има си цели книги по въпроса. Имал е тежки последствия, напълняване, после борба с килограмите...абе криза и стрес отвсякъде. НО НЕ Е СРЕЩНАЛ РАЗБИРАНЕ от страна на жена си в тази борба, точно напротив, тя, вместо да му помага да се справи с проблемите си, е станала част от тях. Кое от казаното до тук намираш за "нормално и редно", че съм казала, че е такова? newsm78

И хич не си права - цигарите отказа януари 2014. От тогава не е запалил цигара дори, когато го черпят - казва, че го дразнят. До ноември 2014 беше напълнял с почти 30 килограма. Започна диета и до март, април -свали всичко. Март-април започна и тази странна негова враждебност. Отказването на цигарите за мен хич не е фактор, защото беше преди година и половина, влияние обаче има диетата, защото тя беше драстична - всяка сутрин ставаше преди 6 - според мен от глад

# 122
  • София
Скрит текст:

И хич не си права - цигарите отказа януари 2014. От тогава не е запалил цигара дори, когато го черпят - казва, че го дразнят. До ноември 2014 беше напълнял с почти 30 килограма. Започна диета и до март, април -свали всичко. Март-април започна и тази странна негова враждебност. Отказването на цигарите за мен хич не е фактор, защото беше преди година и половина, влияние обаче има диетата, защото тя беше драстична - всяка сутрин ставаше преди 6 - според мен от глад

Паника, знаеш ли, че последствията от отказването от цигарите може да се влачат цели пет години след това, че и повече? Казах и назад, прочети...Аз имам приятелка, която 5 години не беше пушила и сега пуши отново, защото не можа да удържи...Не можеш да разбереш, че цигарената зависимост е като наркотичната, изключително трудно е отказването. Пак казвам - чети и ще разбереш.

# 123
  Виждам, че си решила, че се е разболял. Дано да не е така, а това да е просто някаква криза във вашите отношения, която да е преодолима.
  Ако е възможно, не включвай децата във общия фронт срещу него от теб, роднини и колеги с които  е в лоши отношения. Иска ми се и аз да заема безусловно твоята страна, и сигурно си права, а той е безобразник, но това значи, че може би идва край на семейството, а аз не знам дали искаш това.

# 124
Че то никой не иска да идва край на семейството му! Но ако се живее във вечно напрежение, това семейство ли е?

# 125
  • Другата България
Добре де, никой не изкоментира това

След това смятам за редно след повече от 1 бира да остави колата пред пред заведението. След пиене трябва да се прибира пеш, с автобус, такси, но не и с колата. А какво прави той качва още 3 човека и ги разкарва по-домовете пиян. Е не е редно. За мен поне.
Как да съм спокойна като знам, че в 100% от случаите на такива излизания той кара пил. И аз повтарям и моля и няма полза

това нормално ли е според вас? Толкова страници за деца, диети, пилене, обсебване... Tired, а горното е престъпление според мен. Ако в колата на такъв седнат вашите мъже и той тръгне да ги разкарва? Авторката, това е част, и то немалка, от проблема.

# 126
Аз точно това написах, за мен това е най-страшното. Бих подала сигнал, когато знам, че е пиян и кара Naughty

# 127
  • София
И как точно разбра, че не го е подкрепила, Популе???
В какво се очаква да се изрази тази подкрепа? Щото преди няколко години баща ми спря цигарите след 50години пушене и по кутия на ден, така че да, имам идеална представа през какво се минава, но не съм забелязала година по-късно да е започнал да се държи като келеш.
Щото поведението на мъжа тука е абсолютно келешко, като на пубер, тръгнал да доказва на мама, че не й дължи нищо.
Няма да се обажда, ще ходи да пие по цяла нощ, ще кара пил - и тя ще трябва да прояви разбиране?? Де гьостерица де!

# 128
  • Другата България
Аз точно това написах, за мен това е най-страшното. Бих подала сигнал, когато знам, че е пиян и кара Naughty
Аз също бих го направила.

# 129
 Виждам, че си решила, че се е разболял. Дано да не е така, а това да е просто някаква криза във вашите отношения, която да е преодолима.
  Ако е възможно, не включвай децата във общия фронт срещу него от теб, роднини и колеги с които  е в лоши отношения. Иска ми се и аз да заема безусловно твоята страна, и сигурно си права, а той е безобразник, но това значи, че може би идва край на семейството, а аз не знам дали искаш това.
Знаеш ли Iris04 ние не правим фронт срещу него. Съпругът ми принципно не е лош човек и аз продължавам да се тревожа за него, но е човек с ужасно погрешно и егоистично възпитание. Винаги ми е трудно да определя какво мисли, но преди го казваше - а сега не.
Смятам, че нещото, което най-много обича в живота си са децата - и сега не мога и не искам да повярвам, че просто е готов да ги загуби. Защото той наистина ги губи - лека полека, но сигурно те свикват да го няма, да не го виждат. Затова мисля, че е болест - не мога да повярвам, че заради свобода си, заради алкохолните си изпълнения е готов да загуби децата си

# 130
Съжалявам за отклонението в темата (моля авторката да ме извини), не искам да пускам нова и ще използвам тази за един въпрос:

Бившата приятелка на мм  (живеем на семейни начала, нямаме брак) преди известно време, може би 3 месеца му се обади и го помоли да ѝ изпрати пари, които ще му върне, когато може. Парите трябвали за член от семейството ѝ в тежко здравословно състояние. Той ми каза за това, изпрати парите. Не ми стана приятно, но нищо не казах. Толерирам помощта между хората, само факта, че са прекарали години наред преди мен заедно ми е неприятен. От тогава понякога провеждат разговори без уж аз да знам. ММ всеки ден прави мили жестове и показва привързаност към мен, но тези разговори не излизат от главата ми. Не искам да бъда ревнива, какво според Вас означават контактите помежду им? (не се срещат, в различни градове живеят)

# 131
  • София
Абе не е заради свободата, заради някоя фуста ще да е цялата работа.

# 132
  • Другата България
 newsm78 Много не на място тук.
Защо не го попиташ него, а питаш нас?

# 133

Ако в колата на такъв седнат вашите мъже и той тръгне да ги разкарва? Авторката, това е част, и то немалка, от проблема.

Големи хора са, те си преценяват.

# 134
Наистина не е много на място, но исках повече хора да видят, а нова тема е излишна според мен. Защото няма да ми отговори искрено.

Общи условия

Активация на акаунт