Аз намирам за нормално следното - свършва работа и решава да излиза. Звънва един телефон и казва: Жена ми ще излизаме за по бира с колегите. Ок, чудесно, аз съм предупредена, не се надявам на помощ с децата, минимизирам някои домашни ангажименти и се заемам с най-належащото.
А какво става на практика, той решава да излиза, не звънва, ако случайно звънна, не вдига телефона.
След това смятам за редно след повече от 1 бира да остави колата пред пред заведението. След пиене трябва да се прибира пеш, с автобус, такси, но не и с колата. А какво прави той качва още 3 човека и ги разкарва по-домовете пиян. Е не е редно. За мен поне.
Не се правИ сега (както казват младите хора).
Истината е, че искаш да знаеш всяка негова крачка и да му казваш какво и как да прави. Нещо, което е недопустимо между възрастни хора, защото все пак, всеки си носи глава на раменете. Добре де, Вие така ли наистина правите - свършвате работа тръгвате на пазар и не съобщавате на мъжа си и децата, че ще закъснеете. Защото аз правя точно така - свършвам работа и ако е изникнало нещо непредвидено звънвам да кажа, че ще закъснея. Ако обратно аз съм у дома с децата искам същото . Толкова ли е обсвебващо?! Ако да, наистина аз съм обсебваща
НО появят ли се проблеми, аз не знам за мъж, който докладва кога къде е
То е ясно, че ако си бяхте в хармония, няма да пускаш теми тук...
Голям мъж като спре да слуша жена си, няма как да го накара да се подчинява.