Имам нужда да споделя, за да се справя ....

• 34 890
  • 613
  •   1
Отговори
# 105
Да се включа малко в спора и аз с малко пояснения:
Аз намирам за нормално следното - свършва работа и решава да излиза. Звънва един телефон и казва: Жена ми ще излизаме за по бира с колегите. Ок, чудесно, аз съм предупредена, не се надявам на помощ с децата, минимизирам някои домашни ангажименти и се заемам с най-належащото.

А какво става на практика, той решава да излиза, не звънва, ако случайно звънна, не вдига телефона.

След това смятам за редно след повече от 1 бира да остави колата пред пред заведението. След пиене трябва да се прибира пеш, с автобус, такси, но не и с колата. А какво прави той качва още 3 човека и ги разкарва по-домовете пиян. Е не е редно. За мен поне.

Не се правИ сега (както казват младите хора). Wink Истината е, че искаш да знаеш всяка негова крачка и да му казваш какво и как да прави. Нещо, което е недопустимо между възрастни хора, защото все пак, всеки си носи глава на раменете.

Добре де, Вие така ли наистина правите - свършвате работа тръгвате на пазар и не съобщавате на мъжа си и децата, че ще закъснеете. Защото аз правя точно така - свършвам работа и ако е изникнало нещо непредвидено звънвам да кажа, че ще закъснея. Ако обратно аз съм у дома с децата искам същото . Толкова ли е обсвебващо?! Ако да, наистина аз съм обсебваща

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 11:31 от panika22

# 106
Когато няма проблеми, всеки си съобщава всичко и хората са наясно кой накъде е  Peace НО появят ли се проблеми, аз не знам за мъж, който докладва кога къде е  Crazy То е ясно, че ако си бяхте в хармония, няма да пускаш теми тук...

Изобщо не си обсебваща, не се връзвай. И на мен бившия ми предложи да си намеря някакво хоби, за да не го занимавам с нищо, докато бях с бебе на ръце  Mr. Green Изчаках да поотрасне детето и си намерих с какво да се занимавам  Grinning

# 107
Ако като се обади, почваш да му пилиш, нищо чудно.

# 108
И добре, "пилене" ли е напомнянето да не кара пил?!

# 109
Абе за мен почнат ли проблеми от този характер, оправия няма. Това е едно от малкото неща, за които съм пълен песимист.

# 110
Основния проблем е, ако кара пил, да не качи някое от децата да го вози. Мен това би ме довело до лудницата, да знам, че бащата пие, а кара децата. Въобще не бих се заела да спасявам мъжа си, а само себе си и децата. Въобще за мен варианта аз и децата да страдаме дори и минимално заради мъж не седи. Прави ли ми проблем - прав му път. Мъже много.

# 111

Ти да не мислиш, че забравя и трябва всеки път да му напомняш. Голям човек е.

# 112

Ти да не мислиш, че забравя и трябва всеки път да му напомняш. Голям човек е.

Естествено, че не забравя. Преди никога не забравяше, започна да забравя последните няколко месеца.

# 113
   Сигурно, но мъжете ужасно мразят да им напомняш такива неща. Въздържай се да го наставляваш и да му пилиш, наистина. Очевидно, че сега прави много неща, които са нетипични за него и са в твой ущърб. Само че, ако искаш да задържиш мъжа си няма как да стане със скандали и разправии, нито пък да го накараш да признае, че е гад и ще се поправи. Човека се е разбунтувал.

"Мъже много" е вярна, но доста тъжна философия.

# 114
Добре, вие не бихте ли полудели, ако мъжът ви кара пил? Аз лично бих подала сигнал, за да го спрат, да му вземат книжката и да не кара! да го остави спокойно жената да си се качва пил зад волана ли  Crazy

# 115
  Сигурно ще полудея, но в момента размишлявам, как бих могла да го спра, точно никак newsm78 Голям мъж като спре да слуша жена си, няма как да го накара да се подчинява.

Странно е това пропиване за човек, който досега не е пил системно newsm78

# 116
  Сигурно, но мъжете ужасно мразят да им напомняш такива неща. Въздържай се да го наставляваш и да му пилиш, наистина. Очевидно, че сега прави много неща, които са нетипични за него и са в твой ущърб. Само че, ако искаш да задържиш мъжа си няма как да стане със скандали и разправии, нито пък да го накараш да признае, че е гад и ще се поправи. Човека се е разбунтувал.

"Мъже много" е вярна, но доста тъжна философия.

Знаеш ли бих мислела, че е просто бунт ако не го виждам пред очите си. Това не е просто бунт - това е някаква криза. Очите му са мътни и несъсредоточени, наистина сякаш е загубил себе си и не знае какво иска. Аз познавам мъжа си, никога не е бил такъв. Всеки разговор с него е мъчение. Вчера пак нещо ми се репчи и аз питам: Защо? И той казва защо на Коледното ми парти аз не се върнах в 5, а ти се върна в 5 сега?! Добре казвам, дай ми пресен пример. Не ми вади неща дето са те подразнили преди 6 месеца. Кажи ми нещо, което не правя както трябва и заради което държиш такъв тон. Казва ти ми проверяваш портмонета. Отвръщам доакжи го, кажи изчезна ми това от портмонето, беше преместено. Ако искаш скривай го, ама не ме обвинявай в неща дето са само в твоята глава. Той просто ми говори сякаш ме мрази, само че като питам обясни причините да ме чувстваш враг изведнъж се оказва, че причини няма. Или има причини, които са отминали отдавна, отдавна. Разберете аз виждам, че съм била водеща в това семейство, но се променям - и последните месеци съвсем съм дала свобода, ама промяна няма. И това постоянно искам ремонт, няма да правя ремонт. Искам да се изнеса, не искам да се изнеса - не е просто бунт, той просто е загубил себе си

# 117
Не е загубил себе си, просто не иска с теб, но не му е и лесно да приключи изцяло със семейството си.
Не може да искаш от никого да ти се обажда дали ще закъснее след работа. Разбирам да не се прибере цяла вечер и да очакваш да те предупреди, но не е нормално някой да ти дава отчет постоянно.
Аз като закъснявам не се обаждам или го правя ако смятам, че се налага. Сигурно е ужасно да чустваш, че имаш чатал на врата.
Ние тук си гадаем и вероятно това, че си обсебваща личност е само единият фрагмент. Остави човекът да реши какво иска да прави, ти явно си безсилна да промениш желанията и чувствата му.

# 118
Не е загубил себе си, просто не иска с теб, но не му е и лесно да приключи изцяло със семейството си.
Не може да искаш от никого да ти се обажда дали ще закъснее след работа. Разбирам да не се прибере цяла вечер и да очакваш да те предупреди, но не е нормално някой да ти дава отчет постоянно.
Аз като закъснявам не се обаждам или го правя ако смятам, че се налага. Сигурно е ужасно да чустваш, че имаш чатал на врата.
Ние тук си гадаем и вероятно това, че си обсебваща личност е само единият фрагмент. Остави човекът да реши какво иска да прави, ти явно си безсилна да промениш желанията и чувствата му.
И все пак мисля, че не е така. Защото той не иска мен, не иска децата си, не иска родителите си, влязъл е в конфликт с част от колегите на работата си, заради немарливо изпълнение на задълженията си. Мога да кажа, че няма много приятели, защото винаги е напускал с неприятности предишните си работни места.
Ще видим - чакам с нетърпение срещата утре....

# 119
Оф, и моят мъж от месец се държи с мен като с враг. Не говори, а ако го прави, е с неприязън и то често обиди. Наскоро родих и точно сега нямам нужда от това. Скараха се жестоко с майка ми и сега на мен си го изкарва, защото е много обиден. Секс няма, по време на бременността също. Не знам какво да мисля вече. По цял ден е навън, не го разпитвам въобще. Но взех да мисля, че има някоя по-интелесна. И преди сме имали такива отношения, но минават по-бързо, а сега месец вече.

Общи условия

Активация на акаунт