Имам нужда да споделя, за да се справя ....

• 35 024
  • 613
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мъжът винаги е прав  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 181
Коментирах постовете на Popule, тя го защитаваше, а обвиняваше жена му.

Защитавам го, защото смятам, че не е получил разбиране вкъщи, докато е преминавал през труден период от живота си. Вадя си този извод от постовете на авторката. В крайна сметка, тук четем само едната страна  - другата няма шанс да бъде изслушана. Точно в този случай обаче, съдейки по някои неща, които вече споменах назад, смятам, че авторката има сериозна вина за моментното състояние на семейството си. А то никак не е розово.

Е, стига де, за едни цигари, а недай боже спираше по - силни наркотици, тогава какво, всичко ли му е позволено? Съгласна съм не се спират лесно цигарите, няколко пъти съм ги спирала за по 2 години и пак съм започвала, сега обаче наистина го пожелах и край, отказах ги и грам не се сещам. Не ми се струва чак за едни цигари спрени преди година и половина чак такива драми.

А за това, че кара пил, просто не е нужен коментар, то е недопустимо, просто.

# 182
  • София
Е, то за теб няма ситуация, в която мъжът да е виновен, така че дано повечко ти прескачат постовете жените с проблеми, супер зла си към нашия пол.

Това изобщо не е вярно, не ми следиш форумските изяви з а д ъ л б о ч е н о. Wink Laughing

# 183
  • Другата България

Защитавам го, защото смятам, че не е получил разбиране вкъщи, докато е преминавал през труден период от живота си.
newsm78 smile3518 smile3501
Това ще е . Не е разбиран, горкия.

# 184
  • София
Естествено, Популе, то оставаше и само след теб да вървя Simple Smile Но факт е, че няма тема, в която да съм те чела, в която да не намираш жената за виновна - независимо от свинствата на мъжа.

# 185
  • София

Защитавам го, защото смятам, че не е получил разбиране вкъщи, докато е преминавал през труден период от живота си.

Е, стига де, за едни цигари, а недай боже спираше по - силни наркотици, тогава какво, всичко ли му е позволено? Съгласна съм не се спират лесно цигарите, няколко пъти съм ги спирала за по 2 години и пак съм започвала, сега обаче наистина го пожелах и край, отказах ги и грам не се сещам. Не ми се струва чак за едни цигари спрени преди година и половина чак такива драми.

Ако си страстен пушач, а ти явно не си, щом си ги спирала за дълги периоди, трябва да знаеш, че никак не е лесно да се спират цигарите. Хората пишат доста нАучни разработки по въпроса. В САЩ например, e известен методът, съпроводен с определени симптоми "колд търки", които човек получава след спирането им (и на наркотиците въобще). Не е лесна работа това. Цигарената зависимост е доста по-силна и от някои наркотични зависимости.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cold_turkey

Естествено, Популе, то оставаше и само след теб да вървя Simple Smile Но факт е, че няма тема, в която да съм те чела, в която да не намираш жената за виновна - независимо от свинствата на мъжа.

Това е подла инсинуация. Ако ми погледнеш мненията в профила, ще разбереш, че това не е никакъв факт. Peace

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 21:16 от Popule

# 186

Ако си страстен пушач, а ти явно не си, щом си ги спирала за дълги периоди, трябва да знаеш, че никак не е лесно да се спират цигарите. Хората пишат доста нАучни разработки по въпроса. В САЩ например, e известен синдромът "колд търки", който човек получава след спирането им (и на наркотиците въобще). Не е лесна работа това. Цигарената зависимост е доста по-силна и от някои наркотични зависимости.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cold_turkey

Stop JoyПопуле, имам нещастието да знам какво е наркотична зависимост и точно студена пуйка, ама не от цигари за съжаление, така че точно на мен за зависимости не ми говори. 20 години по  кутия, кутия и половина как ти се струва? Не страстен пушач, нали?
Аз ако не бяха дъвките "Никорет" нямаше да издържа признавам си, поне веднъж щях да запаля, защото съм слабоволева, но сега вече не ги дъвча и слава на Бога, че се отървах от тази вредна, гадна смрад. Та затова питам, недай Боже ако той по - силни наркотици вземаше, тогава жена му какво трябваше да направи?

# 187

Вие всичките сте супер.

# 188

Вие всичките сте супер.

Аз специално никак не съм супер, ама за цигарите съм доволна, признавам. Бая още работа имам по мен.

# 189
  • София
Stop JoyПопуле, имам нещастието да знам какво е наркотична зависимост и точно студена пуйка, ама не от цигари за съжаление, така че точно на мен за зависимости не ми говори. 20 години по  кутия, кутия и половина как ти се струва? Не страстен пушач, нали?
Аз ако не бяха дъвките "Никорет" нямаше да издържа признавам си, поне веднъж щях да запаля, защото съм слабоволева, но сега вече не ги дъвча и слава на Бога, че се отървах от тази вредна, гадна смрад. Та затова питам, недай Боже ако той по - силни наркотици вземаше, тогава жена му какво трябваше да направи?

А ти защо смяташ, че всички хора реагират еднакво? newsm78 Има по-лабилни хора, които не издържат на стрес и стават безкрайно нервни. Във всички случаи е необходима ПОДКРЕПА от партньора. Ако я няма, а точно напротив, партньора ти образува още стрес, може да започнеш да реагираш доста кофти към него, да оставим настрани фактът, че ще си зададеш въпросът "Този човек всъщност държи ли на мен?".

П.С. А с напълняването как се справяш? Thinking

# 190

А ти защо смяташ, че всички хора реагират еднакво? newsm78 Има по-лабилни хора, които не издържат на стрес и стават безкрайно нервни. Във всички случаи е необходима ПОДКРЕПА от партньора. Ако я няма, а точно напротив, партньора ти образува още стрес, може да започнеш да реагираш доста кофти към него, да оставим настрани фактът, че ще си зададеш въпросът "Този човек всъщност държи ли на мен?".

П.С. А с напълняването как се справяш? Thinking

Четири кила съм отгоре, но само на гърди. Бях 45, сега съм 49 и определено се харесвам много повече, много. Генетично слаба съм и колкото и каквото и да ям, каквато и зависимост да спра повече от това не мога да кача.
Но си права, че хората реагират различно и едни са по - лабилни, въпросът е дали мъжът на авторката е от тях. На мен честно казано не ми се вярва, че проблемът  е оттам, от диетата може да е, от драстичното напълняване и после отслабване. Не знам, аз с килограми проблем не съм имала и може би затова така се изказвам с лека ръка. Фактът обаче, че пие говори за някакъв вътрешен дерт, така да се каже.

# 191
  • Другата България
Аууу, току що ме мотивира да ги спирам.
На гърди, казваш? Thinking newsm44 coolcool

# 192
Бил под чехъл  hahaha аз не съм видяла досега един под чехъл, който да сваля чужди гащи и да си пие пиенето, без никой да го търси за нищо  Laughing

Защитавам го, защото смятам, че не е получил разбиране вкъщи, докато е преминавал през труден период от живота си...

Аз пък гледам, че все разбиране е получавал. Искал да чука други - тя рекла, ми добре. Искал да излиза - ок, скъпи, нормално е. Не искал да има ангажименти към собствените си деца - разбира се, тя сама си казва, че дори не очаква помощ от него.
Е, точно от много "разбиране" са на този хал.
Като му покажеш на един човек, че няма ангажименти към нещата, които уж са негови, той свиква с тази мисъл.

Ако си страстен пушач, а ти явно не си, щом си ги спирала за дълги периоди, трябва да знаеш, че никак не е лесно да се спират цигарите. Хората пишат доста нАучни разработки по въпроса. В САЩ например, e известен методът, съпроводен с определени симптоми "колд търки", които човек получава след спирането им (и на наркотиците въобще). Не е лесна работа това. Цигарената зависимост е доста по-силна и от някои наркотични зависимости...

Заради тези глупости не смеех да ги спра. Бях страстен пушач в продължение на 18 г.
Като вече бивш пушач мога да кажа, че това е едно от най-лесните неща, които съм правила, ако знаех колко е просто да съм го направила много по-рано. Всичко е бизнес - лепенки, хапчета, дъвки, психолози и т.н. Целта е да убедят пушача колко е трудно, за да прибегнат до продукта, който предлагат или да не ги отказват и да поддържат другия бизнес.

П.П. Сега съм по-лека от когато ги отказах.

# 193
  • София
Заради тези глупости не смеех да ги спра. Бях страстен пушач в продължение на 18 г.
Като вече бивш пушач мога да кажа, че това е едно от най-лесните неща, които съм правила, ако знаех колко е просто да съм го направила много по-рано. Всичко е бизнес - лепенки, хапчета, дъвки, психолози и т.н. Целта е да убедят пушача колко е трудно, за да прибегнат до продукта, който предлагат или да не ги отказват и да поддържат другия бизнес.

П.П. Сега съм по-лека от когато ги отказах.

Аз лично качих 10 кила като ги спрях и то само за 6-7 месеца и то не само на гърди. ooooh! За нервите да не говорим, не се живееше у нас - хем пушех електронна цигара, заместител демек, че и с никотин. Е, сега си пуша и си върнах предишните килца - нямам намерение да ги спирам, че след 45 адски трудно се свалят кила. Party

# 194
Аууу, току що ме мотивира да ги спирам.
На гърди, казваш? Thinking newsm44 coolcool

Давай, Мери с теб съм! Да, порастват гърдите, факт е. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт