Добър фризьор в София?

• 207 716
  • 963
  •   2
Отговори
# 345
  • Ланкър, планините Овнерог
Да, не е евтино, но бях обиколила къде ли не - евтини, скъпи и все не беше като хората. Късото подстригване не е за всеки. Че един (няма да го казвам кой, защото си има и фенове) даже ми се нервеше на въпросите.

# 346
И аз както някои момичета по-назад в темата съм много доволна от Яница Томова от Inspire Paradise. Била съм и при Вени от същия салон, също бях доволна от подстрижката. Вени е много сладкодумна, не ми пречи, аз съм ок и с абсолютно мълчание по време на процедурите и с разговорите. Две са причините обаче поради, които няма да посетя салоните им повече.
1. Всеки път ми взимат различна цена за подстригване. В ценоразписа им пише - 32лв. - измиване, подстригване и стайлинг. Когато съм при Яница винаги ми взима 32лв., при положение, че е позлвала продуктите на Керастас. Вени обаче ми взе 42лв. В салона им в Бизнес парка също всеки път ми взимат различни пари.
2. Веднъж закъснях за час и точно тогава ме взе Вени, направи ми забележка, извиних се, но повтори поне още 3 пъти как е възмутена от закъснението ми (което беше от 10мин., не е малко, не е и много при положение, че след мен нямаше друг клиент и самата тя проточи процедурата с 20 минути.) Та, попринцип имам го този лош навик, но пък те са ми отменяли 2 пъти час в последния момент без  аз да направя никакъв проблем. След като бях така порицана ми остана едно неприятно чувство от салона и не бих се върнала там.
Сега съм за подстригване, ще изчакам подходящите дати, които са по лунния календар, но нямам никаква идея къде да отида. Най-вероятно ще е в Стефан Оборище, защото ми е най-близко. Искаше ми се да отида в салон, които не работи само и единсвено с Керастас, защото ми омръзна да ме убеждават как това е най-добрата марка за коса и когато споменеш, че изпозлваш нещо различно нямат представа за какво говориш.

# 347
  • София, България
Сега съм за подстригване, ще изчакам подходящите дати, които са по лунния календар, но нямам никаква идея къде да отида.

Малко отклонение от темата. Ще ми споделиш ли има ли значение в коя фаза е луната, когато се подстригваш? Никога не бях чувала за такова съображение и ми е интересно да разбера повече.

# 348
Когато искаш бърз растеж е хубаво да се подстригваш на нарастваща луна, а за по-дълго запазване на формата на прическата на намалавяща луна
Ето това е сайта, по който се водя.
https://www.astronews.eu/podstrigvane-za-krasiva-kosa/

# 349
Какво мислите за подстгиването с гореща ножица ? Една приятвлка е много доволна , косата и почнала да расте много бързо и е убедена, че е от това.

# 350
  • София
Не вярвам, че ускорява растежа, защото той е от корена, но иначе смятам, че има ползи за косата от гледна точка на това, че запечатва да не цъфти. Но то и пресата би могла временно да запечата косъма. Всичко, което е горещо може да даде такъв ефект.

# 351
Дами, имате ли препоръки за добър колорист ?
Обмислям някаква промяна в косата, но ми се иска да е добър професионалист, който няма да ми изгори косата, защото ще имам сватба следващата година и няма да го преживея😄
Евентуално някакви мнения за Кондаков? Само известните ли ги прави добре или не е чак такава превземка?

# 352
Не е превземка , но за боядисване не съм чула особено добри отзиви, въобще даже. За сешоари и прически всички в Галерия са добри.
Препоръчвам ти Силвия , работи в салона на Петко Топурски, страхотна е , много внимателно работи и щади косата.

# 353
Може ли да ми препоръчате фризьор за подстригване на много гъста, плътна и бухнала коса. Който и да ме подстригва няма никаква форма. 😢

# 354
Здравейте, имате ли отзиви за салон Intriggue в студентски град. Имам нужда от добър колорист, но на нормални цени. Бях на консултация там при Иван/ Jeimsss, но искам още отзиви.

# 355
  • София
Здравейте, имате ли отзиви за салон Intriggue в студентски град. Имам нужда от добър колорист, но на нормални цени. Бях на консултация там при Иван/ Jeimsss, но искам още отзиви.

Лично впечатление нямам, но съм чувала само хубави коментари за този салон. Как са цените, имате ли представа? Подстригване, боядисване?

# 356
За поддръжка на балеаж, подстригване и сешоар ми казаха от 120-140. Надявам се при плащането да си окаже, че са ми начислили още куп “процедури”

# 357
Здравейте, може ли да ми препоръчате салон в центъра, около Света Неделя, в който мога да си направя сешоар на нормална цена?

Под нормална разбутам около 20-25 лева Simple Smile

# 358
В Младост има салони Inspire също, единият е в бизнес парка в Младост 4, другият беше в Младост 1 мисля. Там има добри фризьори също.
И цената им е 32 лв за подстригване и стайлинг.

какви са тези цени 50лв в Кало???Да не би някой чужденец ще те подстригва?

Аз лично съм супер недоволна от Inspire в бизнес парк. Посещавала съм ги два пъти и то понеже имаше повод в околността на салона и ми бяха удобни като дестинация, а и имаха добра реклама.

Още от вратата ме “лъхнаха” превземки и фамилиарничене. Измивайки ми косата единия път ми напълниха не само врата с вода ами и с шампоан очите. Косата беше криво подстригана и измита с явно неподходяща за мен козметика. Излизайки от салона бях платила над 50 лева, за да си тръгна с мазна коса в странна форма. Бързах много за събитието иначе щях са искам да ме мият отново!
Второто посещение беше за прическа - конска опашка с екстеншъни. Тръгнах си с 1000 фиби на главата, 10 тона лак по косата     , а цялостния вид беше фрапантен. Тръгнах си с плач от салона, плащайки 120 лева!

На мен лично пари да ми дават не бих се върнала там, но това е лично мое мнение. И двата пъти бях при различен фризьор. Първия път при по мое мнение хомосексуален мъж, втория път при жена.

# 359
  • София
Някой може ли да даде мнение за Salon Stephan Iztok, гр. София?

Общи условия

Активация на акаунт