Идват прелетните птички, бебета ще имат всички. /20.03 - 26.03./

• 11 027
  • 357
  •   1
Отговори
# 90
Честита Първа Пролет и от мен скъпи момичета  bouquet

Честит Рожден Ден на Данидан и Мечо Пух Hug  bouquet - поздравленията в календара Wink
Добито, браво за стихчето - а дано се сбъднат пожеланията Laughing
Диме, сладурче и моите дни са тогава, значи заедно ще тормозим мъжете Laughing
Иначе аз да ви кажа, че ще участвам в една програма за отслабване, естествено без гладувания и разни драстични мерки. Само по-лек хранителен режим и спорт Laughing, ако през това време забременея /дай Боже/ ще се откажа, иначе може да ме гледате как се излагам по телевизята Embarassed Wink. Днес бяхме всички 9 участници на кръвни изследвания и следобеда са първите снимки. Ако успея да сваля между 5 и 7 килограма ще е идеално Laughing, всичко това ще е за цели 3 месеца така, че не мисля, че ще се отрази на забременяването ми.

Хубав ден ви желая  Hug

# 91

Диме, сладурче и моите дни са тогава, значи заедно ще тормозим мъжете Laughing
Иначе аз да ви кажа, че ще участвам в една програма за отслабване, естествено без гладувания и разни драстични мерки................

Ей, Цветчо,златце, а кажи къде ще те дават, та да те гледам Grinning
А за мъжете ни...............ох ooooh! да се надържаааааааааат Mr. Green Laughing Mr. Green

# 92
Абе Гриз!!!!!!! Абе аз съм във вторник от 18.00 - след тебе точно  Party Laughing Хайде ще се видим там. Laughing  Laughing
Леа ти ако искаш ела в 18.30 - и форумската среща е заформена  hahaha Joy

Иначе не мога да ти кажа за антителата. Да не би да е тест за съвместимост?  newsm78Посткоитален? Нека повече моми се включат.
Дарилка, този тест не го знам какъв е и как се прави. Ама на предишната спермограма на мъжа ми лекарката промърмори нещо "Тук имаме съмнения за антитела", ама аз така и не я попитах какво има предвид. Не че сега няма да питаме при Стаменов, ама ако някой знае по-рано нещо ми си ще да науча...

# 93
Здравейте,момичета! Grinning
Като новобранец в форума искам да ви поздравя с ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!
На всички чакащи благата вест да пожелая успех!!! Heart Eyes
Много се радвам че ви има!!!
  bouquet
Малко съм притеснена,имам едни болки -ниско долу ,може би яйчници?!
Закъсня ми и сега цапа едно кафеникаво-незная какво е...
Моля посъветвайте ме-дайте предположение.
Предварително БЛАГОДАРЯ!!!!! Wink
Успешен ден на всички......  bouquet

Направи тест, ако има нещо вече трябва да го хване! Успех! Вземи си Шуър чек, защото може да се прави по всяко време!

# 94
  • София
BAN , да дойда и аз, ама във вторник ми е късно. Стаменов каза да отида на 10 ден от цикъла, а вторник е 12. А пък нали се подготвям за ново инсе, не се знае...може да си вися дежурна пред кабинета всеки ден Wink За съжаление не мога да ти кажа нищо по въпроса за антителата. Не ми е правено такова изследване.
Цветунчо, ти пусна мухата и избяга. Кажи как да гледаме в ефир твоето отслабване.
Добито, браво за пролетното стихче! Ама аз не съм от форумките търпеливи, а от нетърпеливите. Ама и те ще дочакат красиви бебета, нали? Wink

# 95
  • BABYLAND
Само за протокола - днес става една година от аборта! ...повече не ми се пише!

# 96
  • Willebroek, Belgium
разбира се 4е е и за нетарпеливите.то и аз съм от тях ама ставаше въпрос за това 4е след всяко разо4арование всеки месец малко или много сме търпеливи и в о4акване 4е следващиа месец ще стане.затова написах търпеливи.все пак търпим всеки месец тази досадна лелка и така.  bouquet

# 97
Много благодаря на Лали и Гера!!!
Вече толкова тестове съм правила с едничката надежда и все само една чертичка.....
Не зная дали да не изчакам малко?! ooooh!моля се да е така baby_neutral

# 98
  • София
Чакай, чакай Голдънче! Какви са тия настроения пък сега Naughty Абортът го остави в миналото и гледай напред. Идва пролет - сезон на надежди, хубаво настроение и сбъднати желания Grinning А аз какво да кажа? През април имам годишнина - 2 години неуспешни опити. И какво? Голяма работа! Ще продължавам с борбата и това е!
А ако имаш желание за почивка, не пиши, но не ни забравяй!

# 99
  • София
Голди, съжалявам! Ние сме с теб! Много е труден момента със спомените. На мен целия този месец ми е така, сега трябваше да се роди бебчето... чета Мартенските мами вместо това и се радвам на техните бебчета.

Но пък се надявам и аз да изпитам това щастие скоро. Преди малко за профилактика правих още един тест, пак +, и си записах час за утре при доктора.  Praynig

Много се надявам и ти скоро да видиш двете чертички, тогава мрачните мисли ще изчезнат (или поне почти) и ще мислиш за новата душичка.  Hug

Алекс
, това с отрицателните тестове не е 100% сигурно че не си бременна. Виж, зацапването е проблем. Ако имаш съмнения направи си кръвен тест или тичай при доктор!

# 100
Голди, я да се стягаш, че ще се наказваме. Миналото си е минало. Аз по тази логика трябваше на 11 февруари да потъна в депресия, защото тогава ми беше предишния термин. Вместо да потъваш, я да си устроите днес с твоето момче един хууубав празник. Имаш поводи - жива и здрава си след инцидента, на път си да забременееш успешно и то съвсем скоро, влюбена си и на всичкото отгоре няма да пътуваш за Египет Wink Хайде една усмивка и от теб!

# 101
Голди,с риск да стана поредната която ще ти каже тези думи- МОЛЯ ТЕ,не се отдавай на тъжните мисли и наистина ги остави за д гърба си.Хората са казали"МИналото е непоправимо,но незабравимо!".НЕ искам да зву4а тъжно- Горе главата! PartyТази ще е годината на нашия форум- вярвай ми Hug
Фъстъ4е,хайде ,ще чакам с нетършение утрешните резултати.Щом ипоредния "профилактичен" тест е показал 2 чертичкои! Стискам палци! Peace
Сега ще тръгвам,че имам да върша куп неща ooooh!Казвам ви чао!  bouquet

# 102
Голди, какви са тези настроения ? Виж какво хубаво време идва, пролет е, гледай напред и най-вече се зареди от слънцето с много положителна енергия и ще видиш, че скоро ще ни се хвалиш  Hug
Момичета, аз пак да попитам за фолиавата киселина, лекар ли ви я изписва или сами си я взимате ?! newsm78

# 103
Честити рождени дни на Данидан и Мечо Пух.  Да сте здравички и много щастливи.

Голди, зарежи лошото настроение, моля те. Всяко зло е за добро, нали знаеш. Hug
Леа, радвам се, че започваш пак с опитите.
Алекс, може да е рано още за тест или просто е начало на М.
Весе, Гери, не се притеснявайте, всичко ще се нареди. дано да е този път, но и даже да не е има многооо време за вас, милички. Стискам палци да е сега.

Цветунски, това програмата, в която участва Аня Пенчева ли е?
Дето според кръвната проба ти определят, кои храни са допустими за отвоя организам, персонална програма?

# 104
www.pami.hit.bg/doors/13temi/04prolet/prolet.html
Искам само да Ви поздравя!

Общи условия

Активация на акаунт