Нови придобивки в гардероба - 42

• 135 801
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, не се сърдете просто не съм влизала в сайта. Якето e от yoox.com.Има го и в синьо, бих си купила и него,ама ще се въздържа, че вярно попрекалих с покупките mi6i.😊
Скрит текст:

# 406
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не,не е за сърдене.Идеята ми е да споделяме и марки/бутици/онлайн сайтове,за да се улесним...защото и това ни е първият въпрос.

От мен едни спонтанни кецове на Converse.Live the Queen!

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 05:58 от Beautyholicа

# 407
  • София
Мили дами, моля ви за съвети / идеи. Търся си късо вталено сако в зелено или синьо. Харесвам наситени и ярки цветове, предпочитам да не са спортни моделите, а да са си като сако от костюм, с подплата.
Благодаря предварително!  Hug
И двете ми вталени сака -и синьото  и зеленото ми- са от Орсей. Ако това ще те улесни. Peace Аз съм много капризна на сака -както и за панталони и само там намирам това, което търся. Не знам сега като цветове дали още ги има. Но синьото ми е лен. А зеленото -памук. В различни колекции бяха. Та-погледни там. Peace

# 408
  • София, Лагера
Благодаря ти, Копче!  Hug
Аз ги знам сините сака на Орсе, имам техен сив костюм и модела на сакото е прекрасен! Относно цветовете доколкото помня единия вариант беше тъмно синьо, втория вариант - нежно бледо синьо, зеленото някак съм го пропуснала  (е, как можах!)  Crazy Аз сега съм се наточила да си взема нещо ярко  Laughing ... знаеш че съм любителка на папагалските палитри Simple Smile
Но пък супер, че ме подсети да посетя Орсе, може пък да ме зарадват с нещо  Flutter  Hug

Ето това синьо сако много ми харесва, но не мога да си намеря размер: (не дава да се сложи картинка)
http://danini.eu/index.php?route=product/product&path=76&product_id=411

Аз също съм много капризна към сака и много рядко ми стоят добре. На Орсе точно ми стоят, други също са Ендрюс лейдис.
Имам това тяхно сако в зелено, имат и още прекрасни наситени цветове, но ми се иска да не ходя само с един и същи модел.

# 409
  • София
Ноеми, хубави сака в кралско синьо и зелено има в Бобо зандер.  Peace

# 410
Боти
Скрит текст:

# 411
  • София, Лагера
Ноеми, хубави сака в кралско синьо и зелено има в Бобо зандер.  Peace
Мерси, Сезари!  Hug Днес наминах да ги видя, ама там саката са ми бледи  Crazy ooooh! А кралско синьо не намерих (в Дъ Мол), но ще потърся още  Peace

# 412
  • София, Лагера
Днес си поръчах това синьо сако все пак:

а си купих и розовото  Crazy

... и остана да намеря сако в такова ярко отровно прекрасно зелено  Thinking
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 23:13 от Ноеми

# 413
# 414
Здравейте  Peace, не мога да намеря дамска пухенка с качулка и пух на яката в тъмно синьо. Много ще съм благодарна  Praynig, ако споделите дали сте  виждали някъде такава  Hug

# 415
  • София
Здравейте  Peace, не мога да намеря дамска пухенка с качулка и пух на яката в тъмно синьо. Много ще съм благодарна  Praynig, ако споделите дали сте  виждали някъде такава  Hug

Аз си взех това и съм много доволна: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0291711006.html  Peace

# 416
  • София

В Peek&Cloppenburg имаше.

# 417
  • София

а си купих и розовото  Crazy

... и остана да намеря сако в такова ярко отровно прекрасно зелено  Thinking
Скрит текст:

Розовото сако е супер, а ако намериш нещо в този зелен цвят, свиркай.... От толкоз време го издирвам, прелестен е...

# 418
Днес имах 3 попадения в Orsay:

Шал:
Скрит текст:

Още един:
Скрит текст:

Бял "снежен" пуловер:
Скрит текст:

И двата шала са лошо снимани, цветовете са много по-хубави на живо. Синият е мек и благ, не така размит.

# 419
Днес имах 3 попадения в Orsay:

Шал:
Скрит текст:

Още един:
Скрит текст:

Бял "снежен" пуловер:
Скрит текст:

И двата шала са лошо снимани, цветовете са много по-хубави на живо. Синият е мек и благ, не така размит.

Ммм, страхотни покупки!! със здраве да си ги носиш, трябва и аз да прескоча тези дни по магазините!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт