Нови придобивки в гардероба - 42

• 135 719
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • София-Младост

# 421
  • София

Този горчицоподобен цвят много ми допада.... Simple Smile

# 422
  • София
Ето и няколко неща от мен за спорт (всички от H&M):

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

И това също:

Скрит текст:

# 423
Палто от Страдивариус

# 424
Честити красоти, момичета!!  bouquet И аз ще си търся палто скоро ... и ботуши, и не знам от къде.

# 425
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, и тук да попитам в неделя гледах предизборното студио по Нова и много ми хареса роклята, с която беше Ани Цолова. От тогава я издирвам, но никакъв успех, много ще съм ви благодарна, ако някои успее да ми помогне

Тук има няколко снимки
http://novatv.bg/accents/view/9617/%D0%A1%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%B … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

# 426
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, и тук да попитам в неделя гледах предизборното студио по Нова и много ми хареса роклята, с която беше Ани Цолова. От тогава я издирвам, но никакъв успех, много ще съм ви благодарна, ако някои успее да ми помогне

Тук има няколко снимки
http://novatv.bg/accents/view/9617/%D0%A1%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%B … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

Често след тяхно предаване се изписва гардероб - BCBGMAXAZRIA, но за съответния ден не зная.

# 427
  • София
Това не е ли блуза, пола, колан...?

# 428
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Я кажете този нов модел UGG допада ли ви и като цвят? Идват на нивото на кокалчето... Thinking или направо да си поръчвам класическата дължина.Май класиката ще стои по-добре на дънки,отколкото тези?

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 02:16 от Beautyholicа

# 429
  • София
Това ми прилича на домашни пантофи. Close

# 430
  • София
Не ми харесва, че са толкова...къси  Laughing Иначе цветът е много готин, приветствам ярките цветове през зимата.

# 431
  • срещу двата комина :)))
Не ми харесва, че са толкова...къси  Laughing Иначе цветът е много готин, приветствам ярките цветове през зимата.

подкрепям  Peace

# 432
На мен пък ми харесва, че са къси, но не ми харесва цвета.

# 433
  • Пловдив

Тук има няколко снимки

Често след тяхно предаване се изписва гардероб - BCBGMAXAZRIA, но за съответния ден не зная.

Благодаря, за отговора на теб и на mimeime  bouquet
Прегледах и този гардероб, но и там нищо, небеше и този, който изписват на сутрешния блок. Доста време прекарах да търся  Laughing. Но продължавам  Mr. Green

# 434
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Блгодаря ви за съдействието.Ще го измисля тези дни и ще споделя. bouquet

От вчера покупки,всичките са от новата колекция на Gap.Предпочитаната ми марка дрехи за класически модели,без нищо уау уау,но качествени материи.Тези дни ще се върна пак,защото не им беше заредена пълната колекция,особено детската.

ризка

дънки

блузка

шапка

ръкавички

Общи условия

Активация на акаунт