Нови придобивки в гардероба - 42

• 135 721
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,видях че някоя от вас беше качила снимки на обувките с бухалчета на dogo,отдавна съм си набелязала техни неща,бихте ли ми казали дали обувките си отговарят на номерата ?

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 23:18 от Brilliance

# 436
Здравейте Simple Smile, и тук да попитам в неделя гледах предизборното студио по Нова и много ми хареса роклята, с която беше Ани Цолова. От тогава я издирвам, но никакъв успех, много ще съм ви благодарна, ако някои успее да ми помогне

Тук има няколко снимки
http://novatv.bg/accents/view/9617/%D0%A1%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%B … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

Често след тяхно предаване се изписва гардероб - BCBGMAXAZRIA, но за съответния ден не зная.

Благодаря, за отговора на теб и на mimeime  bouquet
Прегледах и този гардероб, но и там нищо, небеше и този, който изписват на сутрешния блок. Доста време прекарах да търся  Laughing. Но продължавам  Mr. Green
Защо просто не пишеш до Нова, предполагам ще ти отговорят Simple Smile

# 437
Здравейте Simple Smile, и тук да попитам в неделя гледах предизборното студио по Нова и много ми хареса роклята, с която беше Ани Цолова. От тогава я издирвам, но никакъв успех, много ще съм ви благодарна, ако някои успее да ми помогне

Тук има няколко снимки
http://novatv.bg/accents/view/9617/%D0%A1%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%B … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

Често след тяхно предаване се изписва гардероб - BCBGMAXAZRIA, но за съответния ден не зная.

Благодаря, за отговора на теб и на mimeime  bouquet
Прегледах и този гардероб, но и там нищо, небеше и този, който изписват на сутрешния блок. Доста време прекарах да търся  Laughing. Но продължавам  Mr. Green
Прегледай сайта на  http://shop.mdl.bg/ . Нова ТВ обличат водещите от магазините на тази фирма.

# 438
  • в Кошера
Я кажете този нов модел UGG допада ли ви и като цвят? Идват на нивото на кокалчето... Thinking или направо да си поръчвам класическата дължина.Май класиката ще стои по-добре на дънки,отколкото тези?

Скрит текст:

Да се изкажа по въпроса като заклет UGG - фен и горд притежател на 6-7 чифта  Mr. Green
Точно минитата ужасно скъсяват краката. Short-четата са ми любимата дължина, стоят чудесно с всичко. Tall-четата ги нося когато е по-студено, но са по-задължаваща дължина.  Peace
Цветът ми допада.  Heart Eyes

# 439
  • София

Да се изкажа по въпроса като заклет UGG - фен и горд притежател на 6-7 чифта  Mr. Green
Точно минитата ужасно скъсяват краката. Short-четата са ми любимата дължина, стоят чудесно с всичко. Tall-четата ги нося когато е по-студено, но са по-задължаваща дължина.  Peace
Цветът ми допада.  Heart Eyes

Аз може ли да те питам като явно авторитет по темата за UGG, не им ли се губи на тез чепци някак бързо търговския вид? Като съм гледала по хората, някак все ми се струват зацапани, посмачкани... Удобни изглеждат, бих си взела...но някак съм останала с усещането, че ще изглеждат симпатично точно 5 обувания. Или не е така?

# 440
  • в Кошера
Аз лично доста си пазя и обгрижвам обувките (и чантите).
Зацапват се, да. И поддръжката им не е лесна, особено за по-светлите екземпляри.  Mr. Green Ако се намокрят почти винаги остават следи. С изключение на непромокаемите модели. Имам сет за почистването им, но честно казано не върши чудеса.  Peace
Колкото до топлина и удобство - няма по-добри за мен.  Heart Eyes

# 441
Faumea   ако са оригинални и след 5 години няма да са мръднали,не съм имала по здрави и качествени обувки ! Но аз лично не бих си купила от България ,не вярвам че може да има оригинални !

петна от сняг остават но и лесно се почистват с нужните препарати Simple Smile

# 442
Зацапват се, да. И поддръжката им не е лесна, особено за по-светлите екземпляри.  Mr. Green Ако се намокрят почти винаги остават следи. С изключение на непромокаемите модели. Имам сет за почистването им, но честно казано не върши чудеса.  Peace

и аз имам 2-3 чифта и все светли- сиви, бежови... Ужасни петна оставят като минеш през снежни преспи, в които е имало поръсена сол. Едни бели и твърди вадички остават и е ужас за чистене! Но пък са удобни и топли и си ги обичам! даже сега им купих клинче, спецално за тях:

# 443
И аз имам ама като ги нахлузвах последния път, явно съм дръпнала малко по-силно и се скъсаха на прасеца. Сега не знам има ли някакъв шанс да се оправят. Иначе са наистина мекички и топли. Не са моя стил обувки ама за големи студове, са ок.

# 444

На мен този сет ми върши идеална работа, особено спрея за отблъскване на петна. Моите са ярко синьо зелени, нося ги вече 3-4та зима, нямат никакви петна. Но не ги обувам в кишест сняг Peace

# 445
Последно се сдобих с тези за тази зима и следващите.
Повече от доволна съм, топли, леки и меки, макар че още не съм ги подносила.
С другата подметка имам два чифта кожени и два чифта плетени. Не са мръднали, въпреки че не си знаят годините. Едните кожени ги съсипах естествено, но забравих, че са в пералнята и пуснах сушилня. Е, познайте какво им се случи ooooh!
Един чифт съм си заделила за вкъщи, вместо домашни пантофи.
Това което виждам по улиците, в голям процент са ментета. При тях нямам представа как е издържливостта или комфорта.
Като всяка обувка си иска подръжка и а се съобразиш с времето навън.
В киша слагам Докс, само те оцеляват.

# 446
Здравейте,видях че някоя от вас беше качила снимки на обувките с бухалчета на dogo,отдавна съм си набелязала техни неща,бихте ли ми казали дали обувките си отговарят на номерата ?

Виждала съм техни модели тук, преди имаше повече избор, може да преглеждаш от време на време   Peace  http://www.fashiondays.bg/search/?q=dogo&t=women

# 447
Здравейте, не знам дали тук е мястото да попитам, но знае ли някой нещо за предстоящото H&M Balmain, къде ще бъде и как ще се проведе? Simple Smile

# 448
  • Бургас
Аз бях. Да, отговарят си на номерата.

# 449
  • Бургас
Здравейте, не знам дали тук е мястото да попитам, но знае ли някой нещо за предстоящото H&M Balmain, къде ще бъде и как ще се проведе? Simple Smile

https://www.facebook.com/events/1655995448021206/

Общи условия

Активация на акаунт