Работа, CV-та, HR-и, съвети - 45-та тема

• 78 468
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Търся си специалист-talent acquisition по заместване (майчинство) да замести мен. Поне година, но може и две, може и постоянна да стане работата. 

# 661
Имам нужда,някой да ме успокои...
Значи напуснах една некоректна фирма и се регистрирах в бюрото по труда,за да мога да получавам обезщетения от НОИ.НО тука що ми звъна служил,от НОИ,че нещо не им излизала фирмата по ЕИК и сега ще пращат някакво писмо до тях (за да го попълнят и да могат да ми отпуснат въпросното обезщетение).Въпроса ми е,защо не им излиза,виждала съм,че плащат в НАП,имаха си регистрация,все пак и трудов договор ми пуснаха   newsm78 и друго,ако не ми го попълнят това въпросно нещо,какво следва?
Даже попитах служителката,която ми звъна да пита за адрес,за кореспонденция,за да им пратят писмото...дали,ако не ми го попълнят,ще получа обезщетение?Тя отговори,че щом ми е попълнена трудовата книжка,не би трябвало да има проблем...Да ама,аз полудявам!?

# 662
Щом ти е попълнена трудовата книжка, не бива да се притесняваш. Според мен те изпращат писмото за тяхна вътрешна справка. Надали си била единствен служител на фирмата?

# 663
Не знам,фирмата е имала и други имена,и тези които работеха,бяха без трудов договор в нея,само аз се водех на трудов договор ? Дано е така,че...

# 664
Имам малко страничен въпрос, но понеже вие сте ми най-близки от целия форум..
Има ли тук момичета на около 20?

# 665
Аз имам мото - "ОТКРИЙ ТОВА, КОЕТО МОЖЕШ ДА ВЪРШИШ НАЙ - ДОБРЕ И НАМЕРИ КОЙ ДА ТИ ПЛАЩА ЗА НЕГО". За жалост късно се усетих, но се надявам и на моята улица да изгрее слънце.
Как се усети?  Simple Smile

Какво би ви накарало да напуснете дадена работа?

# 666

22/3 съм, но ако ти трябва и точно на 20 има Peace

# 667

Лошо отношение, постоянно да се налага да се остава след работно време, да няма перспектива за развитие или поне за научаване на нещо ново, назначаването на прекалено много парашутисти, на които да трябва да им върша работата и не на последно място - възможност за по-добра, перспективна и платена работа  Wink

# 668
Ако последното посочено от Натали съществува, тогава няма дилема.

# 669
  • Сф
Много интересна и вярна статия.
Има и втора част
http://binar.bg/27998/intervyu-s-hr-chast-1-va/

# 670
  • Варна
На 23 съм  Simple Smile

# 671
Celika, има! Grinning  Аз съм на 25, защо питаш Simple Smile

# 672

Имаше много скоро такъв въпрос. Само по-голяма заплата или същата, но в по-желана сфера би ме накарала да напусна. Даже моят отговор предизвика спор.

# 673
Много интересна и вярна статия.
Има и втора част
http://binar.bg/27998/intervyu-s-hr-chast-1-va/

наистина много интересна статия Peace

През този месец предполагам нищо няма да се случи.  Confused
В една обява видях, че набирането на документи ще продължи до 31 август.
Пуснали са обявата и са отишли на почивка    grinning039 на никой не му се занимава с интервюта сега.

# 674
Същото се отнася и за кандидатите. Пуснали сиви и не са в София. Не мога да си затворя позициите.

Какво би ме накарало да напусна? По-добра възможност.

Общи условия

Активация на акаунт