Какво правят жените в менопаузата, когато... 4

• 157 016
  • 779
  •   2
Отговори
# 315
  • Другата България
 Laughing Да ти кажа, аз го пия както ми дойде. Embarassed
Понеже ми се удължи периода, на който ми идва цикъла - беше 22-24 преди, сега от години е 28-30, че и повече дни, обикновено го почвам след 20-ия.

# 316
Благодаря!   bouquet

# 317
Добре де, колко време трябва да го пия, че да има натрупване и ефект?
Мери? Hug

# 318
  • Другата България
Аз го пия почти година, около 9 - 10 месеца.
Ама аз съм аз, ти си ти, не знам какво да те посъветвам....казваш, че имаш цикъл...

# 319
След изчитане и изглеждане на много материали стигнах до следният извод ( не , че съм открила топлота вода   Wink ) - Трябва да се внимава от млади години  да не се напъваме физически , защото това способства за образуването на повече от колкото е нужно тестостерон ( без него не може , защото поддържа мускулатурата ) . Най-малкото увеличаване на производството му докарва една камара проблеми : силно окосмяване , психически проблеми , поликистоза , безплодие , психически отклонения ... миризмата му , която не усещаме я усещат мъжете , това ги прави агресивни и  ето ги семейните конфликти ( мъжът колкото е по-плешив , толкова пък неговата норма на тестостерон е завишена и е по-чувствителен и съответно по-агресивен ) и тогава се чудим от къде ми дойде това на главата ( в комбинация с алкохолизъм и скрит диабет става кошмар) .... Ранната менопауза е само едно от последствията .
Според мен  трябва , не да се увеличава прогестерона , който на 40 г. вече не е толкова нужен , колкото да се търси начин да се смъкне нивото на тестостерона ( Както  сте забелязали на жените до 40 им е много зор : да стават рано , да ходят на работа , да готвят , да шетат , да гледат деца ...и изведнъж се оправят ...явно в тази възраст е нормално леко завишаване на въпросният хормон , поради нова , че цивилизацията е създала институцията "баба"  , но бабата има нужда от сила .... и става един кръг .
И като вкараме и прогестерон работата става още по-сложна ...

# 320
Е как да го намалим този тестостерон  newsm78

# 321
Ее, при мен сега се отключи един мързел. Спи ми се, не ми се готви, подмотавам се. Лоша работа Sad

# 322
Е как да го намалим този тестостерон  newsm78

ЛЕМИ,
знам, че не обичаш хормоналната терапия, затова трябва да се започне  хранителен режим

# 323
Мерси Гламур, ще я погледна.

# 324
  • Другата България
Гладолечение, суровоядство, плодолечение, вегетарианство.... Stop Crazy.
Цъ.

# 325
Цъ.
И аз така.

# 326
Цъ.
И аз така.

И аз. Иначе гладолечение (плодолечение) съм правила 4-5 пъти по 20-25 дни. Мога да се прежаля пак за 10-тина дена. Но да мина на суровоядство или вегетарианство и всеки ден да съм под някакъв стриктен контрол - абсурд.

# 327
Относно Дивия ямс, си мисля, че всеки който реши да го употребява трябва да си намери точната доза според собствения организъм. В началото го приемах когато се сетя и не усетих някакъв резултат. В последствие започнах да взимам по 1 на ден от петия ден до първия ден на м. - това мисля че беше варианта за мен, но понеже експериментирам реших да почна по 2 на ден както е написано на опаковката и ето че си докарах закъснението на цикъла. Сега мисля отново да се върна на варианта  1 на ден и да видя как ще бъде. Цикъл от 26/27 дни ме устройва, може и повече по принцип, стига да не е на 16 / 17 / 18 дни както беше по едно време + главоболие, безсъние и други екстри.

# 328
Почнах да се чудя, дали и аз да не си взема от тези капсули с див ямс. Цикъла ми идва все на 19-ти ден. Нямам други "екстри" и затова му се чудя  newsm78
С прогестероновия крем ударих на камък и реших повече да не експериментирам, но пак взе да ме човърка да пробвам нещо, току виж ми се нормализира всичко и се подмладя с 5-10 години  Mr. Green

# 329
  • Бургас
y_em аз от много обикаляне по доктори, разбрах - малък период на цикъла е сигнал за промяна на хормоните, така че може по-малко, ама да за почнеш нещичко.

Общи условия

Активация на акаунт