Какво правят жените в менопаузата, когато... 4

• 156 980
  • 779
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Какво да правя, за да напълнея?
Сериозно питам.

# 436
Какво да правя, за да напълнея?
Сериозно питам.
   Забременей    Hug Hug Hug

# 437
  • Другата България
Казах, че питам сериозно. smile3516 smile3511 smile3513

# 438
Казах, че питам сериозно. smile3516 smile3511 smile3513
  хахаха, сериозно говоря. Подмладява, стабилизира хормоните... Hug Hug Hug Ако не ме бяха изненадали младите, че ще ставам БАБА, можеше да се прежаля и аз... Joy Joy Joy

# 439
А защо искаш да напълняваш, Мери? Rolling Eyes

# 440
  • Другата България
Не питай. Mr. Green

# 441
Аз пък искам да отслабна.
Да, явно много зависи от генетичния фактор.
Какво ти отпускане... Родих и кърмих дълго. От кърменето на менопауза направо.

# 442
Аз пък искам да отслабна.
Да, явно много зависи от генетичния фактор.
Какво ти отпускане... Родих и кърмих дълго. От кърменето на менопауза направо.

Говориш за кърмене. Видях че си на 49.

На колко години забременя имам предвид последно забременяване, ....това което ме вълнува и ми е любопитно спонтанно ли беше...или....с някакъв вид АРТ

# 443
  • София /Абсурдистан
За месец и половина отслабнах с по 8 см минус от всички обиколки на тялото, ограничавайки ориз, картофи, хляб и всичко, което съдържа захар /за кафето, вместо захар слагам Стевия/. В климакс се дебелее поради забавена обмяна и обездвижване. Ама така като гледам, то има и страшно много млади хора, които направо са си дебели и то много, както и масово много дебели деца. Ядем боклучава храна, съдържаща кой знае какво, това допринася много за качване на теглото,така мисля.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2015, 23:50 от Unknown_lady

# 444
Родих на 41 години. Спонтанно беше. Не съм имала проблеми с хормоните никога.

# 445
Здравейте на всички.Записвам се и аз при вас.На 42години съм.От 6 месеца отново започнах да усещам горещите вълни и световъртежи а от два месеца и менструацията я няма.Преди доста години като бях на 34години менструацията ми спря от раз за 10 месеца като последствие на преживян силен стрес.Тръгнах по доктори -гениколог от там ме пратиха на ендокринолог и т.н.След доста изследвания решиха че ми е рано за критическа и започнаха да ми изписват хормонални лекарства с цел да ми предизвикат някаква що годе нормална менструация-2 дни .В следствие на това лечение от 55кг. станах 75кг-и така си останах.Последната година започнах и кръвно да вдигам-винаги съм била с много ниско-60 на 90.и сега като вдигна 80 на 120-което е уж ок- не мога да вдигна глава от леглото и цял ден ходя като пияна.Правиха ми кардиограма-казаха ок си. Сега съм си поставила за цел да  сваля поне 10 кг следващите 6 месеца  а тези дни и при личният лекар ще отида са направления.
Сега ще прочета темата  за да се ориентирам за тези билкови препарати дето си говорите по-напред за какво са.

# 446
Здравейте Simple Smile
Гинеколог ми изписа Менопейс Нощ . Интересува ме дали някой го е използвал и има лични впечатления .

# 447
  • София,у дома.
Здравейте и от мен.На 43 години съм.От много време ви чета и искам съвет.Бях на годишен преглед при гинеколог през месец август.Всичко ми беше  Ок,цитонамазка,ултразвук.и цикъла ми беше редовен.Обаче през същия месец(за в края на месеца) цикъл не дойде.Не съм бременна.Вчера отидох при док и   ми изписа Оргаметрил.От сутринта имам бледо розово течение(не съм започвала хапчетата).Мисълта ми е да ги вземам ли?Приемам всякакви съвети .И много благодарности за хубавата тема.
Пропуснах да напиша нещо,което е много съществено.
В момента съм подложена на изключително силен стрес.Загубих много близка приятелка,а  от друга страна имам и стреса.
И аз не искам да пия хапчета.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 15:16 от mina72

# 448
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте, аз съм на 47 години и също чета темата с интерес, за да съм в течение на това, което ме очаква или пък може би вече ми се случва.
Mina72, при мен също се получи закъснение на месечния ми цикъл през август месец и ми дойде едва на 43-ия ден. Преди това ми идваше на 23-24 дни, а след това закъснение вече ми идва на 26-27 ден и то само за 1-2 дни, не като преди по 5-6 дни. Засега не съм ходила и на лекар и все още не смятам да прибягвам до медикаменти. Ако е дошъл момента - добре дошъл, нямам намерение да го спирам изкуствено. Така че си помисли преди да посегнеш към лекарството /даже не съм чела за какво се пие/.   

# 449
  • Пловдив
Къде в Пловдив се изследвате за остеопороза?
Вчера питах във ВМИ на В Априлов /там където е ДКЦ/,казаха че е без направление ,работят всеки ден ,правело се снимка на гръбначният стълб ,  цена 40 лв.Като се "опарича" другият месец ,ще го направя и ще пиша....

Да споделя,направих си изследването за остеопороза,при мен всичко е ок!Бързо става и дамата ,която работи с апарата ми разчете резултатите,като разбра ,че съм по собствена инициатива.

Общи условия

Активация на акаунт